Προς το περιεχόμενο

αγορα για gaming modem-router!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum!!!θα ήθελα να αγορά ένα gaming modem-router,budget από 200 έως 300€μπορεί κ λίγο παραπάνω αν αξίζει!!δεν γνωρίζω κ πολλά!!τωρα έχω του ΟΤΕ speedport entry σε vdsl 30!!θα με βοηθούσε να μου προτείνετε να αγοράσω κάτι καλο!!!

Δημοσ.

Τι προβλημα εχεις με το ρουτερ του οτε και τι εννοεις gaming ρουτερ το πηγανε μεχρι εκει το παραμυθι και βγαλανε gaming ρουτερ που σε κανει πρωταθλητη ?

• Like 1
Δημοσ.

Το είπα λάθος!!να έχω σταθερό internet σε όλες τις συσκευές που έχω περίπου 8 είναι!!καλυτερο σήμα κ πιο πολύ το Ίντερνετ το έχω για online gaming να παίζω κ να μην σέρνεται όταν ο άλλος θα βλέπει ένα βιντεάκι στο YouTube!!

• Like 1
Δημοσ.

To asus που αναφερεις δεν ειναι μοντεμ-ρουτερ αλλα μονο ρουτερ. Αν θελεις μοντεμ-ρουτερ και σκεφτεσαι asus δες το asus dsl-ac68u για το οποιο εχουν γραφτει πολυ καλα λογια σε φορουμ. Εχει αυτοματo adaptive qos ωστε να πετυχαινεις αυτο που ελεγες να μην σερνεται το ιντερνετ οταν ο αλλος βλεπει youtube. Απο οτι θυμαμαι το qos εχει επιλογη gaming, ωστε να δινει προτεραιοτητα στα πακετα των παιχνιδιων. 

Για τα netgear δεν εχω αποψη.

Δημοσ.

Πολλά τα λεφτά...να πεις ότι έχεις και καμιά μεγάλη σύνδεση να πω οκ αλλά σε 30άρα vdsl τρως από εκεί μεγάλο μπουκάλι 

Δημοσ.

Το είπα λάθος!!να έχω σταθερό internet σε όλες τις συσκευές που έχω περίπου 8 είναι!!καλυτερο σήμα κ πιο πολύ το Ίντερνετ το έχω για online gaming να παίζω κ να μην σέρνεται όταν ο άλλος θα βλέπει ένα βιντεάκι στο YouTube!!

Οτι και να παρεις, αν ο αλλος βλεπει utube videos και εσυ παιζεις online, θα εχεις lag.  QOS ειναι αυτο που χρειαζεσαι για να εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα.

Αυτο θα το επιτυχεις με καποιο ρουτερ που μπορει να σου δωσει priority στις πορτες του online game που παιζεις

Δημοσ.

αν πάρω μονο ρουτερ;;ποια είναι τα συν κ πια τα πλην;;;;σίγουρο το συν είναι η τιμή που είναι πιο χαμηλή απ’ ότι σε ένα modem-router!!

Δημοσ.

Ναι αλλά έχω το speedport entry θα πάρω το μάξιμουμ τις γραμμής;;δεν θα έχω απώλειες;;δεν γνωρίζω κ πολλά γι αυτό σε ρωτάω!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...