Moderators Malthador Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Έχω συναντήσει πρόβλημα στο combo του τίτλου. Ενώ το gamepad γίνεται κανονικά paired με το κινητό, δεν δίνει input. Ότι πλήκτρο και να πατήσω δεν γίνεται τίποτα. Ωστόσο, όταν κλείνω το bluetooth του κινητού κλείνει και το gamepad, δηλαδή επικοινωνούν σαν bluetooth συσκευές, αλλά φαντάζομαι ότι το κινητό δεν «καταλαβαίνει» το gamepad και άρα δεν επικοινωνούν. Επίσης, στην λίστα bluetooth συσκευών του Mate 9, το PS4 controller εμφανίζεται παραδόξως ως "Wireless Gamepad". Καμιά ιδέα κανείς; PS: Ο bootloader δεν είναι unlocked και θέλω να τον διατηρήσω έτσι.
saruman123 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Το gamepad δεν παίζει σε όλα τα παιχνίδια. http://www.insomnia.gr/topic/637731-σύνδεσε-το-χειριστήριο-του-ps3-ps4-στο-android-για-την-απόλυ/?fromsearch=1
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν δίνει input το χειριστήριο, άρα έχει πρόβλημα με το OS ή με την συσκευή, όχι με συγκεκριμένα games.
saruman123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δοκίμασε το σε άλλη συσκευή (αν είναι εφικτό)αν δεις ότι και εκεί δεν πιάνει τότε έχει θέμα το τηλεχειριστήριο. Εγώ πάντως που είχα το Sony Z2(tablet) λειτούργησε κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα