Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το Βέλγιο πότε βγήκε από την ΕΕ για να πληρώσει τελωνείο;

Άντε για μια ακόμα φορά

Επειδή στέλνουν με Belgium post ΔΕΝ ΣΗΜΑΊΝΕΙ σε καμία περίπτωση ότι τι δέμα έρχεται από Βέλγιο

Πολλά ξένα ταχυδρομεία έχουν παραρτήματα σε άλλες χώρες που έχουν μεγάλες αγορές όπως οι Κίνα, οπότε το δέμα σου έρχεται από κιμά και ΙΣΩΣ σταματήσει (σαν ενδιάμεσο σταθμό χωρίς να εκτελωνιστει στο Βέλγιο παρόλα αυτά η χώρα αποστολής θα παραμένει η Κίνα)

Δημοσ.

Σύμφωνα με το tracking number το δέμα έρχεται από Βέλγιο. Αφού έρχεται από το Βέλγιο δε σου βάζει τελωνείο. Ο όποιος εκτελωνισμός θα έπρεπε να έχει όταν έμπαινε στο Βέλγιο και είναι υπόθεση της εκεί χώρας. Έχω καταλάβει κάτι λάθος; Μπορεί αν σου ζητήσει εκτελωνισμό ο εδώ τελωνειακός για κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει στο Βέλγιο; Έχει πληρώσει κανείς εκτελωνισμό στην Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο;

• Moderators
Δημοσ.

Σύμφωνα με το tracking number το δέμα έρχεται από Βέλγιο. Αφού έρχεται από το Βέλγιο δε σου βάζει τελωνείο. Ο όποιος εκτελωνισμός θα έπρεπε να έχει όταν έμπαινε στο Βέλγιο και είναι υπόθεση της εκεί χώρας. Έχω καταλάβει κάτι λάθος; Μπορεί αν σου ζητήσει εκτελωνισμό ο εδώ τελωνειακός για κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει στο Βέλγιο; Έχει πληρώσει κανείς εκτελωνισμό στην Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο;

Όχι κάνεις λάθος το tracking μπορεί ναι μεν να ειν από τι βελγικό ταχυδρομείο αλλά χώρα αποστολής φαίνεται η Κίνα

Το δέμα δεν είναι ανάγκη να περάσει τελωνείο στην χώρα εισόδου, μπορεί απλά να περάσει από Βέλγιο (να μην βγει καν από τι αεροπλάνο και να συνεχίσει την πορεία του προς Ελλάδα και ο εκτελωνισμός μα γίνει εδώ

Δημοσ.

Γενικα το gearbest τα κανει γρηγορα shipped η θα περιμενω καμια εβδομαδα;; :Ρ
Δεν εχω ξαναπαρει απο εκει και πηρα χθες πρωτη φορα

Δημοσ.

αξιζει για 10 ευρω η αναμονη 60 και παραπανω ημερων?

καταρχας οι 60 μερες που ειπες ειναι υπερβολικες.Αυτο  μπορει να συμβει μονο με το eu express του gearbest τον τελευταιο καιρο το οποιο ετσι και αλλιως

σου χρεωνει κανα εικοσαρικο μεταφορικα οποτε δεν συμφερει ουτως ή αλλως.Η καλυτερη επλογη θα ηταν με priority direct mail απο banggood.Μηδεν τελωνειο και γρηγορο

Δημοσ.

καταρχας οι 60 μερες που ειπες ειναι υπερβολικες.Αυτο  μπορει να συμβει μονο με το eu express του gearbest τον τελευταιο καιρο το οποιο ετσι και αλλιως

σου χρεωνει κανα εικοσαρικο μεταφορικα οποτε δεν συμφερει ουτως ή αλλως.Η καλυτερη επλογη θα ηταν με priority direct mail απο banggood.Μηδεν τελωνειο και γρηγορο

κανεις συχνα παραγγελιες από κινα?

εχεις δει ποσο καιρο κανουν να ερθουν πλεον τα δεματα μας?

σημερα μ ηρθε unregistered δεματακι από alixpress που ειχα κανει παραγγελια στις 25/9 (αξιας 18 ευρω με china post)

και ποσα αλλα που ακομα περιμενω, που εχω γραψει κατά καιρους.  το μονο πλεον που μου ερχετε γρηγορα είναι priority direct mail από banggood. κανενα άλλο.

πανε οι παλιες καλες μερες που εκαναν 25 και 30 μερες τα απλα δεματα.

Δημοσ.

σημερα μ ηρθε unregistered δεματακι από alixpress που ειχα κανει παραγγελια στις 25/9 (αξιας 18 ευρω με china post)

και ποσα αλλα που ακομα περιμενω, που εχω γραψει κατά καιρους.  το μονο πλεον που μου ερχετε γρηγορα είναι priority direct mail από banggood. κανενα άλλο.

εγω απο alixpress που εκανα παραγγελια περιπου ιδιες μερες με σενα το δεμα μου ηρθε σε 3 βδομαδες ακριβως

επισης η διαφορα τιμης ειναι 20 ευρω ελλαδα με εξωτερικο στο πληκτρολογιο

Δημοσ.

Όχι κάνεις λάθος το tracking μπορεί ναι μεν να ειν από τι βελγικό ταχυδρομείο αλλά χώρα αποστολής φαίνεται η Κίνα

Το δέμα δεν είναι ανάγκη να περάσει τελωνείο στην χώρα εισόδου, μπορεί απλά να περάσει από Βέλγιο (να μην βγει καν από τι αεροπλάνο και να συνεχίσει την πορεία του προς Ελλάδα και ο εκτελωνισμός μα γίνει εδώ

1) Έχεις δοκιμάσει αυτό που λέμε;

2)  Σε πρόσφατη αγορά πέταξα τη συσκευασία, δε θυμάμαι  (ενδέχεται να κάνω λάθος) πουθενά να έχει χώρα αποστολής την Κίνα. Θα τραβήξω φωτογραφία στο επόμενο που θα μου έρθει. Από που ακριβώς φαίνεται;

3) Όταν επιλέξεις tracking από χώρα ΕΕ, υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στο χρόνο. Κάνω την υπόθεση ότι έχουν κάποιο είδος ειδικής συμφωνίας, εκτελωνισμού.

• Moderators
Δημοσ.

1) Έχεις δοκιμάσει αυτό που λέμε;

2)  Σε πρόσφατη αγορά πέταξα τη συσκευασία, δε θυμάμαι  (ενδέχεται να κάνω λάθος) πουθενά να έχει χώρα αποστολής την Κίνα. Θα τραβήξω φωτογραφία στο επόμενο που θα μου έρθει. Από που ακριβώς φαίνεται;

3) Όταν επιλέξεις tracking από χώρα ΕΕ, υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στο χρόνο. Κάνω την υπόθεση ότι έχουν κάποιο είδος ειδικής συμφωνίας, εκτελωνισμού.

Μαλλον μπερδευεσαι με τριγωνικες αποστολες τυπου priority ktl

πολλοι κινεζοι στελνουν με διαφορα ταχυδρομεια πχ post NL που ειναι το ολανδικο στο tracking Number που σου δινουν φαινετε η χωρα αποστολης

Παντωνς belgium post , post NL Κτλ δεν προσφερουν καμια ασφαλεια ως προς την αποφυγη τελωνειου , για σιγουρη αποφυγη κοιτας σε proiority mail η οπως το λεει το καθε site ψαξε/ρωτα  στα αντοιστιχα θεματα γ ια περισσοτερες πληροφοριες

Δημοσ.

αυτο λεω και εγω.Αν το βρεις στο banggood τοτε οκ 

Για το aliexpress το γραφει στο estimate delivery time οτι θα αργησει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...