silence0021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Τις επόμενες μέρες θα κάνω ένα ταξίδι στην Αίγυπτο με την δουλειά μου και πρέπει να κάνω εξυπηρέτηση σε ένα φίλο μου που δουλεύει εκεί σε μία εταιρία. Πρέπει να πάρω μαζί μου 7 laptop για να του τα δώσω επειδή τα βρήκε πιο φτηνά στην Ελλάδα και έκανε την αγορά. Ξέρει κανένας αν θα έχω κάνα θέμα με έλεγχο στην Αίγυπτο? θα τα έχω σε αποσκευή και όχι σε χειραποσκευή .
teddy71 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Φομαμαι οτι ισως θα σε σταματησουν για εισαγωγη ηλ/κων συσκευων χωρις την καταβολη φορων , κοινως λαθρεμποριο. Κομματι επικινδυνο σε τετοιες χωρες δεν ξερεις τι καταληξη θα υπαρχει. Να του πεις να παρει απο εκει ή ας ερθει ελκαδα αυτος να μεταφερει. Αιγυπτος ειναι οχι Ε.Ε οπου ισως να μπορουσες να το κανεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Επρεπε να εξεταστει το καθεστως δασμων πριν γινει η αγορα. Απαραιτητη ερωτηση σε εκτελωνιστικο γραφειο, ριξε και μια ματια εδω https://www.e-ektelonistis.gr/
silence0021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 βοηθάει καθόλου το γεγονός ότι είναι εκτός συσκευασίας οι υπολογιστές ?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 βοηθάει καθόλου το γεγονός ότι είναι εκτός συσκευασίας οι υπολογιστές ? Καλυτερα να το γνωριζεις πριν βρεθεις στο Αιγυπτιακο τελωνειο. Ειναι αντικειμενο τελωνειακου κωδικα, τον οποιο αν παραβιασεις διωκεσαι. Μην το παρεις αψηφιστα. Ερωτηση σε εκτελωνιστικο γραφειο απαραιτητως.
teddy71 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Αμα τα αγορασε ηδη ο φιλος σου εντελως απερίσκεπτως και επικινδυνος.
Diskimpex Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Νομιζαω πρεπει να δηλωθουν και κατα την εξοδο.Πολλα ιδια κοματια πανε σαν εμπορευμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα