Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημέρα!

Παραθέτω παρακάτω την περίπτωση του ξαδέρφου που τον έχω εδώ δίπλα.

Έχω τελειώσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών στο Μετσόβιο πρόσφατα και έχω έρθει στο Λονδίνο για να βρω την πρώτη μου δουλειά.

Στο πρόγραμμα σπουδών έδωσα έμφαση στους Υπολογιστές, με αποτέλεσμα να μην έχω αρκετές γνώσεις στο αντικείμενο του κλασσικού μηχανικού. Θέλω να κάνω στροφή στο αντικείμενο των Ηλεκτρονικών και στον ευρύτερο τομέα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού.

Σε τί δουλειές σχετικές με την σχολή έχω αυξημένες πιθανότητες χωρίς εργασιακή εμπειρία να προσληφθώ;

Εννοώ τί τίτλους εργασίας να ψάξω στα sites.

Δημοσ.

Εννοώ τί τίτλους εργασίας να ψάξω στα sites.

Entry Level στο αντικειμενό του φυσικά, τι άλλο;

1. [Electrical Engineer] https://www.glassdoor.co.uk/Job/london-electrical-engineer-jobs-SRCH_IL.0,6_IC2671300_KO7,26.htm
  2. [Electronics/Hardware Engineer] https://www.glassdoor.co.uk/Job/london-electronics-engineer-jobs-SRCH_IL.0,6_IC2671300_KO7,27.htm
  3. Google it mate

Προσάρμοσε το φίλτρο του Job Type στο "Entry Level"

Δημοσ.

Λυπάμαι που το λέω αλλά ...θεωρώ ότι θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία εαν επιστρέψει πίσω....να κάνει μια βόλτα στα εργοστάσια...όλο και κάποιο "συμφοιτητή" του θα πετύχει που θα τον "βολέψει"..

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι το να μένεις σε μια από τις πιο ακριβές πόλεις της Ευρώπης ενώ παράλληλα θες να κάνεις κάτι τέτοιο δεν είναι καλός οδηγός.

Το καλύτερο είναι να βρει μια δουλειά πάνω σε αυτό που σπούδασε και παράλληλα να προσπαθήσει να το γυρίσει.

Δημοσ.

Ρε γκάιζ σοβαρά τώρα, πρώτα προσγειώθηκε Λονδίνο ο ξάδερφος και μετά του προέκυψε πως δεν είναι σίγουρος τι query να κάνει στα job sites?

Πριν σκεφτεί καν να βγάλει εισιτήριο θα έπρεπε να έχει αλωνίσει το Monster και δεν ξέρω τι άλλο και να είναι πιο σίγουρος για το τι ψάχνει κι από το πώς τον λένε. Τι να πω, ποτέ δεν είναι αργά. "junior" ή "graduate" στο search.

• Like 3
Δημοσ.

Αφου εδωσε εμφαση οπως αναφερεις στους Υπολογιστες, γιατι να μην κοιταζε κατι σε αυτον τον τομεα, και θελει να κανει στροφη στον τομεα των Ηλεκτρονικων;  

Να κοιταξει και αμα μπορει να βρει θεση πρακτικαριου η εκπαιδευομενου, και σιγουρα να κοιταξει και εκτος Λονδινου, οπου ο ανταγωνισμος θα ειναι σαφεστατα μικροτερος. 

Δημοσ.

Για ηλεκτρολόγος του ΕΜΠ, ωραίες ερωτήσεις κάνεις... μάλλον για τρολ σε κόβω.

Δεν νομίζω...απλώς επιβεβαίωση....:)....άλλο Ελλάντα άλλο υπόλοιπος κόσμος...

Δημοσ.

Σοβαρή ερώτηση. Γιατί πρέπει να πάει κάποιος στην αλλοδαπή για να ψάξει για δουλειά στην αλλοδαπή; Δεν μπορείς να στέλνεις και να ψάχνεις από το σπίτι του σου, και αν τύχει κάτι πας για τα περαιτέρω; Γενικά μιλώντας, τι κερδίζεις από το να πας έξω χωρίς να έχεις δουλεια;  

Δημοσ.

Σοβαρή ερώτηση. Γιατί πρέπει να πάει κάποιος στην αλλοδαπή για να ψάξει για δουλειά στην αλλοδαπή; Δεν μπορείς να στέλνεις και να ψάχνεις από το σπίτι του σου, και αν τύχει κάτι πας για τα περαιτέρω; Γενικά μιλώντας, τι κερδίζεις από το να πας έξω χωρίς να έχεις δουλεια;  

Εκτός εξαιρέσεων που δεν αφορούν την πλειοψηφία των μεταναστών, αν δεν είσαι ήδη εκεί δεν πρόκειται να τύχει τίποτα. Πρέπει να έχεις τοπικές πληροφορίες επικοινωνίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...