kisto Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα τελικα ζητησα Refund απο την Κυριακη (με το ρισκο να ανοιξω το Drone και οτι γινει) κ ακομη δεν εχω παρει καποια απαντηση ουτε χρηματα εχουν μπει. Eχει καποια καθυστερηση η αποζημειωση?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα τελικα ζητησα Refund απο την Κυριακη (με το ρισκο να ανοιξω το Drone και οτι γινει) κ ακομη δεν εχω παρει καποια απαντηση ουτε χρηματα εχουν μπει. Eχει καποια καθυστερηση η αποζημειωση? Σε περίπτωση full refund θα σου ζητήσουν να τι επιστρέψεις, σε περίπτωση partial refund (μερική αποζημίωση) θα πρέπει να συμβιβάστηται τι ποσό θα σου επιστρέψουν (για αυτό είπα αν ανοίγει εύκολα άνοιξε το πριν την διαδικασία και δες το αν φτιάχνετε εύκολα ακόμα και 100 ευρω να πάρεις κέρδος σου θα ειναι, αν όμως δεν είναι απλά να κουμπώσει ένα καλώδιο τότε ζητάς full refund +να σου καλύψουν τα μεταφορικά της επιστροφής
oliz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Σορρυ δν διευκρινησα partial refund 80 usd μου προτειναν κ τα αποδεχτηκα αλλα δν εχω παρει καποια απαντηση ουτε κινηση απο την κυριακη βραδι καθυστερουν αυτα?
kisto Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Kαλημέρα! για να κλείσω το θέμα (διοτι ενδεχομένως να αντιμετωπίσει κ αλλος το ιδιο πρόβλημα με μένα) πηρα την αποζημίωση των 67 ευρω (80usd) στον λογαριασμό του paypal. Ανοιξα το drone και όντως το ενα απ τα δύο καλώδια της κεραίας ήταν στον αέρα το κούμπωσα στην πλακέτα και το σήμα έφτιαξε!! 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έχει να κάνει κάτι, το partial refund πρακτικά έγινε για να του καλύψουν το οποίο κόστος πιθανών ίσως υπάρχει για την επισκευή και την ταλαιπωρία 1
kisto Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Σωστα μου εδωσαν 67 ευρω ως αποζημιωση για να κρατήσω το Drone ετσι όπως είναι, εγω πηρα το ρίσκο και μπήκα στην διαδικασία να το ανοιξω αν δεν ηταν αυτο.. θα εμενα με ενα ελατωματικό drone κ θα επρεπε η να βρω την βλάβη η να το πουλησω για ανταλλακτικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα