ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Κι εγώ πάντως τώρα είμαι 21 χρονών και μπήκα πρώτο έτος διοίκηση επιχειρήσεων στην ασοεε και ειμαι ξεκαθαρα μονος μου περα απο εναν τυπο που γνωρισα στην πασπ (κλασσικα) και μια γκομενα στη δαπ (παλι κλασσικα)! καλά, αυτοί και αν ειναι πούστηδοι
Omefraoul Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Κι εγώ πάντως τώρα είμαι 21 χρονών και μπήκα πρώτο έτος διοίκηση επιχειρήσεων στην ασοεε και ειμαι ξεκαθαρα μονος μου περα απο εναν τυπο που γνωρισα στην πασπ (κλασσικα) και μια γκομενα στη δαπ (παλι κλασσικα) και μιλαμε fb και λεμε κανα γεια... Και ισως προχωρησει δε ξερω, παντως σε γενικες γραμμες ειμαι μονος μου και μου ειναι δυσκολο επισης να βρω παρεες γιατι υπαρχουν τρομερες κλικες... Να ξερεις δεν εισαι μονος σου σε αυτο φιλε, κουραγιο μας! 99
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 ειναι απλα συντηρητικός και εσυ μεγαλοποιεις τα λεγομενα του επειδη τα περνας μεσα απο το πρισμα της δικιας σου ιδεολογιας η οποια ειναι πιο φιλελευθερη και προοδευτικη; Στην Ελλαδα οι προοδευτικοι ειναι φιλελευθεροι και απεναντι απο τους συντηρητικους μονο στο θεατρο της Δευτερας.
vrwmiaris Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ρε είναι τόσο δύσκολο να βρεις κάποιον να πας για καφέ, έτσι για πλάκα μέσα σε σχολή; εξεταστική όταν είχα γράψει μια φορά από αυτή που αντέγραψα μόλις τελειώσαμε την είπα να πάμε για καφέ και τσίμπησε ούτε που την ήξερα. αλλάξαμε και τηλέφωνα με το πρόσχημα ότι λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω να δω τον βαθμό μου, για να με ενημερώσει και βγήκαμε εκτός σχολής αρκετές φορές.χώρισαν οι δρόμοι μας κάπως γιατί άρχισε να μιλά για γάμο και το πρόλαβα..δεν γίνεται να μην βλέπεις τις ίδιες φάτσες σε μια σχολή και έτσι τυχαία να μην αλλάξεις κουβέντα. 1
mad-proffessor Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ρε είναι τόσο δύσκολο να βρεις κάποιον να πας για καφέ, έτσι για πλάκα μέσα σε σχολή; εξεταστική όταν είχα γράψει μια φορά από αυτή που αντέγραψα μόλις τελειώσαμε την είπα να πάμε για καφέ και τσίμπησε ούτε που την ήξερα. αλλάξαμε και τηλέφωνα με το πρόσχημα ότι λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω να δω τον βαθμό μου, για να με ενημερώσει και βγήκαμε εκτός σχολής αρκετές φορές.χώρισαν οι δρόμοι μας κάπως γιατί άρχισε να μιλά για γάμο και το πρόλαβα..δεν γίνεται να μην βλέπεις τις ίδιες φάτσες σε μια σχολή και έτσι τυχαία να μην αλλάξεις κουβέντα. Αν είσαι επιεικώς κοινωνικός ισχύει αυτο που λες, μη ξεχνας όμως υπάρχουν και εσωστρεφείς χαρακτήρες ή άτομα που απο το πολύ διάβασμα σε γυμνάσιο-Λυκειο είχαν κάπως αποξενωθεί.
chrisxkar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 και ειναι ακομα τριτη δηλαδη την παρασκευη τι θρεντ εχουμε να δουμε 2
Edel Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Α ρε να μουν ξανά πρωτοετής. μελαγχολία μόνο....
chrisxkar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Α ρε να μουν ξανά πρωτοετής. μελαγχολία μόνο.... Οπως ολοι αλλα με τα μυαλα και τις γνωσεις που εχω τωρα. 4
chrisxkar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 αν θες σοβαρη απαντηση πανω σε αυτο που ειπες στην αρχη τα πραγματτα ειναι απλα οταν δεν παιρνας καλα μειωνεις τα πολλα πολλα μαζι τους και βρισκεις ατομα που να ταιριαζεις δεν ειναι και δυσκολο το τι θα κανεις....
vrwmiaris Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Αν είσαι επιεικώς κοινωνικός ισχύει αυτο που λες, μη ξεχνας όμως υπάρχουν και εσωστρεφείς χαρακτήρες ή άτομα που απο το πολύ διάβασμα σε γυμνάσιο-Λυκειο είχαν κάπως αποξενωθεί. Άμα δεν το ανοίξεις το ρημάδι, δεν θα κάνεις δουλειά.κοινή λογική είναι, και αυτά τα παιδιά πρέπει να το προσπαθήσουν
stalactite Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχω και τα άπειρα πάρε δώσε με αυτούς, αλλά είμαστε 8ώρες τη μέρα μαζί σχεδόν και αν σκεφτεί κανείς ότι άλλες 8ώρες είναι ο ύπνος, τα πηγαινέλα κτλ τους βλέπω πιο πολύ από ό,τιδήποτε. Ο τύπος που αναφέρθηκε πριν αν είναι συντηρητικός ναι είναι αλλά δεν αναιρεί τίποτα από όσα είπα. Έχω γνωρίσει τις κοπέλες 2 εκ των αγοριών η μια μου φάνηκε ξεκάθαρα αχώνευτη η άλλη απλά έχει λοβοτομή. Ο δε τύπος όλο λέει για σεξ όταν δεν είναι εκεί η κοπέλα του και δεν το καταλαβαίνω αυτό. Λες και είμαστε σε καμιά κωμωδία και κάνει τον Μάνθο Φουστάνο.. και τι θα της έκανα αυτής αν τν είχα εδώ και θέλω να του πω ε τράβα κάντης το και μη μας πρήζεις άλλο. Λες και οι άλλοι που δεν κάνουμε έτσι δεν έχουμε κάνει σεξ. Τέλος δεν τολμάς να πάρεις κάτι γλυκό, φαγητό εεεεπ θα βαλω story στο insta σου λεει η αλλη. Κανένας συμμαθητής μου δεν ήταν έτσι. Νιώθω λες και είμαι από άλλο πλανήτη με αυτούς.
webparts Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχω και τα άπειρα πάρε δώσε με αυτούς, αλλά είμαστε 8ώρες τη μέρα μαζί σχεδόν και αν σκεφτεί κανείς ότι άλλες 8ώρες είναι ο ύπνος, τα πηγαινέλα κτλ τους βλέπω πιο πολύ από ό,τιδήποτε. Ο τύπος που αναφέρθηκε πριν αν είναι συντηρητικός ναι είναι αλλά δεν αναιρεί τίποτα από όσα είπα. Έχω γνωρίσει τις κοπέλες 2 εκ των αγοριών η μια μου φάνηκε ξεκάθαρα αχώνευτη η άλλη απλά έχει λοβοτομή. Ο δε τύπος όλο λέει για σεξ όταν δεν είναι εκεί η κοπέλα του και δεν το καταλαβαίνω αυτό. Λες και είμαστε σε καμιά κωμωδία και κάνει τον Μάνθο Φουστάνο.. και τι θα της έκανα αυτής αν τν είχα εδώ και θέλω να του πω ε τράβα κάντης το και μη μας πρήζεις άλλο. Λες και οι άλλοι που δεν κάνουμε έτσι δεν έχουμε κάνει σεξ. Τέλος δεν τολμάς να πάρεις κάτι γλυκό, φαγητό εεεεπ θα βαλω story στο insta σου λεει η αλλη. Κανένας συμμαθητής μου δεν ήταν έτσι. Νιώθω λες και είμαι από άλλο πλανήτη με αυτούς. Ετσι ηταν απλα δεν το ειχες αντιληφθει,επειδη εισασταν χρονια μαζι. Οι δε νεες φοιτητριες δεν κανουν τποτ αλλο απο το να ανεβαζουν στορυ στο ινστα. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχω και τα άπειρα πάρε δώσε με αυτούς, αλλά είμαστε 8ώρες τη μέρα μαζί σχεδόν και αν σκεφτεί κανείς ότι άλλες 8ώρες είναι ο ύπνος, τα πηγαινέλα κτλ τους βλέπω πιο πολύ από ό,τιδήποτε. Ο τύπος που αναφέρθηκε πριν αν είναι συντηρητικός ναι είναι αλλά δεν αναιρεί τίποτα από όσα είπα. Έχω γνωρίσει τις κοπέλες 2 εκ των αγοριών η μια μου φάνηκε ξεκάθαρα αχώνευτη η άλλη απλά έχει λοβοτομή. Ο δε τύπος όλο λέει για σεξ όταν δεν είναι εκεί η κοπέλα του και δεν το καταλαβαίνω αυτό. Λες και είμαστε σε καμιά κωμωδία και κάνει τον Μάνθο Φουστάνο.. και τι θα της έκανα αυτής αν τν είχα εδώ και θέλω να του πω ε τράβα κάντης το και μη μας πρήζεις άλλο. Λες και οι άλλοι που δεν κάνουμε έτσι δεν έχουμε κάνει σεξ. Τέλος δεν τολμάς να πάρεις κάτι γλυκό, φαγητό εεεεπ θα βαλω story στο insta σου λεει η αλλη. Κανένας συμμαθητής μου δεν ήταν έτσι. Νιώθω λες και είμαι από άλλο πλανήτη με αυτούς. Νομιζω περιγραφεις στερεοτυπα αυτην τη στιγμη. Αν οντως ειναι ετσι, βρες αλλη παρεα που να εχει περισσοτερο ενδιαφερον. Ξεκινα εντοπιζοντας καποιους με κοινα ενδιαφεροντα ξερωγω. Ή προσεγγισε καποιους που φαινονται νορμαλ, κανοντας σχολια για το μαθημα κ.ο.κ. Ε ολο και κανας καφες θα προκυψει και αν εισαι τυχερος ίσως κολλησεις με αυτους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις