Joe-4 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 ειμαι και εγω σε παρομοια φαση με τον ps απλα εχω δυο παρεες με την μια που ειναι ατομα απο διαφορετικο τμημα δοξα τον θεο περναω παρα πολυ καλα και η αλλη μου παρεα που αποτελειται απο 2 κοπελες και ενα ακομα αγορι ειναι κομπλε αλλα το αλλο το παιδι εχω παρατηρησει πως καθε φορα που βγαινουμε εξω μιλαει καθε φορα για τα λεφτα που εχει για το τι πηρε,τι θα παρει,τις δουλειες του πατερα του σε φαση να με νευριαζει,δηλαδη να μιλαμε σαν παρεα για διαφορα θεματα και αυτος να πηγαινει το θεμα εκει σε σημειο να γινεται ενοχλητικο και ειναι περιεργο αλλα δεν φενεται να το κανει απο επιδειξη και το κακο ειναι πως οι αλλες δυο κοπελες ειναι παρα πολυ κομπλε και δεν θελω να κοψω μαζι τους,και αυτο το παιδι μια χαρα ειναι,δεν εννοω πως ειναι βεβαια καποιο σοβαρα θεμα απλα με κουραζει και δεν ξερω πως να φερθω,να μιλησω στις αλλες δυο μηπως ενοχλει μονο εμενα η να πω αυτον ξεχωριστα να το κοψει δεν το λεω απο ζηλια ουτε απο κακια απλα καμια φορα πριζει αρχιδι@ με αυτο το θεμα .... και ειμαι ατομο που τα λεφτα τα εχει γραμμενα Πάρε τις 4 τελείες απο εκεί, πέταξε τες σκόρπια μες το κείμενο που έγραψες και θα γίνει πιο ευανάγνωστο. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Το λογικο δεν ειναι αυτο; τωρα θα αφησει ο αλλος την κοπελα θα την πει ξερεις εχω να βγω δεν θα βρεθουμε σημερα και ετσι; ή θα πει ελα θα βγουμε απο νωρις γιατι ποιο μετα εχω να βγω με την δικια μου ας πουμε ελα λιγο να σε ξεπεταξω μετα πανε σπιτι εσυ γιατι εχω ραντεβου Εγω παντως δεν θα το κανα αν ειχα κοπελα θα την ελεγα δεν γινεται σημερα να βγουμε θα βρεθω με τους φιλους μου Κατηγορεις ομως τους αλλους οταν κανουν το ιδιο.
panos0100 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Τι ενώνεις; δεν έχω κατηγορήσει κανέναν και ποτέ
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Σωστός φίλοι υπάρχουν μέχρι να βρουν γκόμενα, με επερνε για λίγο σαν σκύλο και μετά έφευγε η έλεγε φύγε θα βρεθώ με κοπέλα βρε άντε από κει να πως βαζουνε τις γκόμενες πάνω από φίλους, εγώ δεν θα το κανα ποτέ
panos0100 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ναι εγω δεν θα το εκανα ποτε αυτο λεω δεν θα εβαζα γκομενα ποιο πανω απο φιλο μου, οι αλλοι ομως το κανουνε αυτο λεω
stalactite Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Χτες βγήκα μαζί τους. Δεν πέρασα άσχημα αλλά βαρέθηκα λίγο γιατί η μουσική ήταν δυνατά πολύ και ουσιαστικά δε μιλήσαμε. Επίσης με είχε πνίξει και ο καπνός τους. Κάποια στιγμή που έφυγα με γύρισε ένα παιδί με το αμάξι του και το εκτίμησα γιατί δε του το ζήτησα απλά επειδή έμενα μακριά αλλά προς το σπίτι του σχετικά έφυγε νωρίτερα για να μεπάει αυτός.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ναι εγω δεν θα το εκανα ποτε αυτο λεω δεν θα εβαζα γκομενα ποιο πανω απο φιλο μου, οι αλλοι ομως το κανουνε αυτο λεω Ρε μαν γραψε λιγο πιο καθαρα (πολυ Σαλονικα, sorry) Χτες βγήκα μαζί τους. Δεν πέρασα άσχημα αλλά βαρέθηκα λίγο γιατί η μουσική ήταν δυνατά πολύ και ουσιαστικά δε μιλήσαμε. Επίσης με είχε πνίξει και ο καπνός τους. Κάποια στιγμή που έφυγα με γύρισε ένα παιδί με το αμάξι του και το εκτίμησα γιατί δε του το ζήτησα απλά επειδή έμενα μακριά αλλά προς το σπίτι του σχετικά έφυγε νωρίτερα για να μεπάει αυτός. Τσουλαει το πραγμα.
Sheogorath Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Χτες βγήκα μαζί τους. Δεν πέρασα άσχημα αλλά βαρέθηκα λίγο γιατί η μουσική ήταν δυνατά πολύ και ουσιαστικά δε μιλήσαμε. Επίσης με είχε πνίξει και ο καπνός τους. Κάποια στιγμή που έφυγα με γύρισε ένα παιδί με το αμάξι του και το εκτίμησα γιατί δε του το ζήτησα απλά επειδή έμενα μακριά αλλά προς το σπίτι του σχετικά έφυγε νωρίτερα για να μεπάει αυτός. Δειξε του ότι το εκτιμησες αυτό που έκανε, γιατί δεν "είχε λόγο". 2
chrisxkar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ναι εγω δεν θα το εκανα ποτε αυτο λεω δεν θα εβαζα γκομενα ποιο πανω απο φιλο μου, οι αλλοι ομως το κανουνε αυτο λεω εξαρταται πως το εννοεις...γκομενα που απλα πηδιουνται?Σχεση?Ειναι ερωτευμενος μαζι της ή οχι? Εμενα καποιες σχεσεις μου οι κοπελες ηταν οι καλυτεροι μου φιλοι και εγω δικος τους.Και τι εννοεις να βαλεις πανω απο φιλο γκομενα. Να σου πει ο φιλος να βγειτε και να σου πει η κοπελα και να διαλεξεις την κοπελα?Αυτο δεν ειναι την βαζω απο πανω αυτο, ειναι κανω αυτο που θα με ευχαριστησει περισσοτερο(αν στραβωσει ο φιλος μαλλον αυτος ειναι για τον πεο και ανωριμος,με μονη εξαιρεση αν γινεται παγια). Το μονο που θα θεωρουσα μαλακια σε φιλο ειναι να σε χρειαζεται σε κατι σοβαρο και οντως να τον φτυσεις για οποιαδηποτε γυναικα Η αποψη ''bros before hoes" ειναι αποψη νομιζω που γινεται αποδεκτη εως την ηλικια των 18 μετα απο εκει και περα περα ή κανεις λαθος επιλογες στην ζωη σου και διαλεγεις λαθος "γκομενες" που δεν εχουν τιποτα να σου προσφερουν ή αρνησαι να ωριμασεις. Η οποια σχεση σου/γκομενα/κοπελα που θα βρεθει στην ζωη σου ειναι μονο για σεξ αν διαλεξεις εσυ να ειναι μονο για σεξ αν επιλεξεις σωστους ανθρωπους θα ειναι διπλα σου πολυ περισσοτερο απο παρα πολλους φιλους σε δυσκολες στιγμες. Και επειδη εχω πολλες γυναικες φιλους πρεπει να σου πω οτι το πιο κοινο που συμβαινει μετα απο ενα χωρισμο ειναι ο "κολλητος" του γκομενου τους να τους την πεφτει...αυτοι ειναι οι bros 1
webparts Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Η αποψη ''bros before hoes" ειναι αποψη νομιζω που γινεται αποδεκτη εως την ηλικια των 18 μετα απο εκει και περα περα ή κανεις λαθος επιλογες στην ζωη σου και διαλεγεις λαθος "γκομενες" που δεν εχουν τιποτα να σου προσφερουν ή αρνησαι να ωριμασεις. Αλλο αυτο που εννοει η φραση,και αλλο αυτο που λεμε. Οι πραγματικοι φιλοι ειναι για μια ζωη. Μου λες εσυ οτι μετα τα 18 θα συναντησεις τη γυναικα που θα παντρευτεις? 1
panos0100 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ρε μαν γραψε λιγο πιο καθαρα (πολυ Σαλονικα, sorry) Τσουλαει το πραγμα. Άρε μαν δεν είμαι σαλονικιος ρε γμτ αυτο είναι το πρόβλημα από χωριό είμαι θα ήθελα να ήμουνα μέσα από σαλονικα τέλος πάντων εξαρταται πως το εννοεις...γκομενα που απλα πηδιουνται?Σχεση?Ειναι ερωτευμενος μαζι της ή οχι? Εμενα καποιες σχεσεις μου οι κοπελες ηταν οι καλυτεροι μου φιλοι και εγω δικος τους.Και τι εννοεις να βαλεις πανω απο φιλο γκομενα. Να σου πει ο φιλος να βγειτε και να σου πει η κοπελα και να διαλεξεις την κοπελα?Αυτο δεν ειναι την βαζω απο πανω αυτο, ειναι κανω αυτο που θα με ευχαριστησει περισσοτερο(αν στραβωσει ο φιλος μαλλον αυτος ειναι για τον πεο και ανωριμος,με μονη εξαιρεση αν γινεται παγια). Το μονο που θα θεωρουσα μαλακια σε φιλο ειναι να σε χρειαζεται σε κατι σοβαρο και οντως να τον φτυσεις για οποιαδηποτε γυναικα Η αποψη ''bros before hoes" ειναι αποψη νομιζω που γινεται αποδεκτη εως την ηλικια των 18 μετα απο εκει και περα περα ή κανεις λαθος επιλογες στην ζωη σου και διαλεγεις λαθος "γκομενες" που δεν εχουν τιποτα να σου προσφερουν ή αρνησαι να ωριμασεις. Η οποια σχεση σου/γκομενα/κοπελα που θα βρεθει στην ζωη σου ειναι μονο για σεξ αν διαλεξεις εσυ να ειναι μονο για σεξ αν επιλεξεις σωστους ανθρωπους θα ειναι διπλα σου πολυ περισσοτερο απο παρα πολλους φιλους σε δυσκολες στιγμες. Και επειδη εχω πολλες γυναικες φιλους πρεπει να σου πω οτι το πιο κοινο που συμβαινει μετα απο ενα χωρισμο ειναι ο "κολλητος" του γκομενου τους να τους την πεφτει...αυτοι ειναι οι bros εεε κι αυτός που λες για σοβαρό λόγο ήθελα καθόμασταν και με είδα να φεύγει ο άλλος να πάει να βρει το μωρό ας πούμε πάλι έχει γίνει τέλος πάντων τώρα τι να πούμε πάμε σε άλλα θέματα φιλίας και φεύγουμε και από το θέμα
chrisxkar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αλλο αυτο που εννοει η φραση,και αλλο αυτο που λεμε. Οι πραγματικοι φιλοι ειναι για μια ζωη. Μου λες εσυ οτι μετα τα 18 θα συναντησεις τη γυναικα που θα παντρευτεις? Οχι δεν ειπα αυτο. Λεω οτι ολοι ειναι ανθρωποι και μπορει να ειναι μια κοπελα η οποια εχει πολλα να σου προσφερει εστω και αν ειναι κατι που θα κρατησει 1 χρονο αν ο φιλος σου θυμωσει επειδη του εδωσες πιστολι και δεν θες για 1286η φορα να βγειτε για να γινεται σκουπιδια σορυ αλλα δεν ειναι φιλος σου. Και το οι πραγματικοι φιλοι ειναι για μια ζωη αστο ,το ποσοι την φαγανε απο πραγματικους φιλους (και εγω μαζι με αυτους) δεν υπαρχει (απο ατομο το οποιο ολοι λεγανε το καλυτερο παιδι ξενοι,γνωστοι,φιλοι,οικογενεια, ατομο που περασαμε ζορια μαζι και γνωριζομασταν πολλα χρονια) Ναι οκ ισως να μην ειναι ολοι ετσι αλλα μην βασιζεσαι και εσυ σε αυτο και το θεωρεις δεδομενο εεε κι αυτός που λες για σοβαρό λόγο ήθελα καθόμασταν και με είδα να φεύγει ο άλλος να πάει να βρει το μωρό ας πούμε πάλι έχει γίνει τέλος πάντων τώρα τι να πούμε πάμε σε άλλα θέματα φιλίας και φεύγουμε και από το θέμα Δεν ειναι φιλος σου τοτε,ειναι απλα ενας τυπος που περνατε καλα 1
panos0100 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ας την αφήσουμε την περίπτωση μου παιδιά δεν υπάρχει σωτηρία, σας ευχαριστώ όλους που απαντήσατε άλλα δεν είναι λογικό κάποιος σαν εμένα να βλέπει εκκλησία με την γιαγιά 26 χρονών παιδί. Τώρα όσο αφορά το θέμα του ts που άνοιξε κατά την άποψη μου το να μην ταιριάζει με την παρέα που βγαίνει δεν είναι και κάτι κακό, ίσως βρει καινούρια παρέα και να μην βρει θα έχει μια κοπελίτσα στο πλάι του να τον αγαπάει έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει αληθινή φιλία ο ένας κοιτάει να φάει το θηλυκό του άλλου συνήθως όχι πάντα και υπάρχει και ζήλια πολλές φορές 1
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ας την αφήσουμε την περίπτωση μου παιδιά δεν υπάρχει σωτηρία, σας ευχαριστώ όλους που απαντήσατε άλλα δεν είναι λογικό κάποιος σαν εμένα να βλέπει εκκλησία με την γιαγιά 26 χρονών παιδί Ο Χριστόδουλος άλλα μας έλεγε
webparts Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ο Χριστόδουλος άλλα μας έλεγε Δεν τον ξερει μαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις