Athanasia giati etsi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Πως δουλεύει αυτό το ινσομνια ακόμα δεν κατάλαβα, τεςπα είχα κάνει μια δημοσίευση την Κυριακή και δεν μπορώ να την βρΩ! :-/ πως θα βγάλω ακρη????
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Από το εύρεση περιεχομένου στο προφίλ σου. Δεν βλέπω όμως να υπάρχει κάτι εκεί, οπότε είτε σου σβήσανε το ποστ, είτε είχες ξεχάσει να πατήσεις το κουμπί "Απάντηση" προτού κλείσεις την καρτέλα
palawiaris Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Λοιπόν,για να καταλάβεις το Insomnia είναι ένα ελεύθερο φόρουμ που μπορείς να γράψεις ότι θες. Από το πως θα βάψω τα μαλλιά μου,μέχρι ότι φανταστείς.Οπότε ξεκίνα ξανά,γράψε ελεύθερα ότι θες, και εμείς εδώ είμαστε.... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Πως δουλεύει αυτό το ινσομνια ακόμα δεν κατάλαβα http://www.insomnia.gr/forum-19/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82/
Athanasia giati etsi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ παιδια! Οποτέ πρεπει να δημιουργήσω καινούριο θέμα... Ναι αλλα που; :-/
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Στο αναλογο section του site, αναλογα με το θεμα.
Athanasia giati etsi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Έψαχνα το ανάλογο θέμα αλλα δεν βρήκα κάτι. Θελω να ρωτήσω κάτι με μια αποστολή φακελου από Αμερική
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Τη βλέπω εγώ τη δουλειά που θα καταλήξει αλλά ας κάνω τον αδιάφορο για την ώρα... ΑΡΧΙΚΑ φρόντισε σε κάθε θέμα που θα αποφασίσεις να ανοίξεις, να βάλεις έναν περιγραφικό τίτλο και όχι κάτι σαν αυτό που έβαλες εδώ. Αντίστοιχα δεν πρέπει να βάλεις κάτι εξίσου γενικό και αόριστο όπως "Ερώτηση", "για πείτε μου", "νομίζω πως...", "βοήθεια", κλπ κλπ γιατί θα διαγραφεί (όπως το προηγούμενο που έβαλες και τώρα το ψάχνεις). Τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε στην πορεία. Ναι? Ναι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις