ALLKG Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά, Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Θέλω να μεταφέρω ίντερνετ από το ρουτερ μου σε έναν άλλο χώρο λίγο μακριά, 150 μετρά περίπου. Όταν το πήραμε, μας είπαν ότι μπορεί να πιάσει έως και 300 μετρά περίπου. Το βάζουμε, και τίποτα. Τσέκαρα τις οδηγίες, τίποτα. Οι οδηγίες με λίγα λογία έλεγαν ότι έπρεπε να βαλω και τα δυο μηχανήματα σε κανονική πρίζα του τοίχου. Δεν δούλεψε όμως. Τι να κάνω;
turbat0s Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ποιό ρούτερ είναι? Ποιά είναι τα δύο μηχανήματα?
ALLKG Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Το συγκεκριμένο ρουτερ είναι το EchoLife HG520c.Τα συγκεκριμένα μηχανήματα είναι τα 300Mbps AV500 WiFi Powerline Extender Starter Kit Μοντέλου TL-WPA4220KIT Όπου ένα από αυτά συνδέεται με το ρουτερ και το άλλο πάει σε έναν άλλον χώρο, κανονικά τα κάνεις Pair και συνδέονται και έχεις ίντερνετ, άλλα σε έμενα δεν έγινε κάτι τέτοιο.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Το συγκεκριμένο ρουτερ είναι το EchoLife HG520c. Τα συγκεκριμένα μηχανήματα είναι τα 300Mbps AV500 WiFi Powerline Extender Starter Kit Μοντέλου TL-WPA4220KIT Όπου ένα από αυτά συνδέεται με το ρουτερ και το άλλο πάει σε έναν άλλον χώρο, κανονικά τα κάνεις Pair και συνδέονται και έχεις ίντερνετ, άλλα σε έμενα δεν έγινε κάτι τέτοιο. Πρέπει να ειναι στο ίδιο ηλεκτρικό κύκλωμα στον ηλεκτρικό πίνακα δεν γίνεται να το βάλεις σε διαφορετικά σπίτια
ALLKG Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Έχουμε το ίδιο ηλεκτρικό κύκλωμα, αλλά δεν ξέρω εάν το επηρεάζει εδώ, άλλα έχουμε πάρει ηλεκτρισμό από το ένα σπίτι και το εχουμε παει 150 μετρα μακρια με ενα καλωδιο χοντρο, σε ενα αλλο.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Έχουμε το ίδιο ηλεκτρικό κύκλωμα, αλλά δεν ξέρω εάν το επηρεάζει εδώ, άλλα έχουμε πάρει ηλεκτρισμό από το ένα σπίτι και το εχουμε παει 150 μετρα μακρια με ενα καλωδιο χοντρο, σε ενα αλλο. Τα power line συνήθως θέλουν να είναι στο ίδιο κυκλώμα, αν δηλαδή για κάθε χώρο έχετε άλλη ασφάλεια πολύ πιθανό για αυτό να μην δουλεύει
ALLKG Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Και όμως, έχουμε άλλη ασφάλεια εκεί.. Αφού αυτό δεν δουλεύει, τι να κάνω τότε ρε παιδιά; Δεν θέλω να πληρώνω 2 ρουτερ..
iMacFreak Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 μήπως το power line που είναι συνδεμένο με το router σου το έχεις πάνω σε πολύμπριζο ή ups???
ALLKG Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Όχι, και τα δυο τα έχω σε κανονική πρίζα τοίχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα