Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις ξαναπαραγγειλει απο gearbest;

Πάνω απο 50 φορές!

Γιατί μήπως το έκαναν για να τον πιάσουν πελάτη??

:P

Μπα δεν νομίζω γιατί είμαι εδώ και καιρό!!!

Παραγγελνω συχνά και σπάνια με Unregistered. Από NL τα πραγματα καθονται στο αεροδρόμιο περίπου 30 ημερες (το miband που περιμένω εχει ήδη 50 μερες στο ελ βενιζελος). Τα λίγα unregistered που εχω παρει εχουν έρθει μεσα σε 15-20 από την παραγγελία.

Να σημειώσω ότι είχε και το πράσινο αυτοκόλλητο του τελωνείου το δέμα....

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

3 μέρες ΔΕΝ γινεται. Είναι αδιανόητο! Υπάρχει κάποιο tracking να τσεκαρουμε και εμείς οι άπιστοι;

Να πω την αλήθεια μέσα σε αυτούς είμαι κ εγώ

Έχω εκατοντάδες παραγγελίες από όλα σχεδόν τα Κινέζομαγαζα και πότε δεν μ εχει γινει αυτο ούτε Μ έχουν πει κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.

Η ποιό "γρήγορη" παραλαβή μου είναι με belgium post(alliexpress) 7 ημέρες απο κίνα μια μπαταρία κινητού.

μήπως είναι απο ευρωπαική αποθήκη;;

Δημοσ.

3 μέρες ΔΕΝ γινεται. Είναι αδιανόητο! Υπάρχει κάποιο tracking να τσεκαρουμε και εμείς οι άπιστοι;

Όπως είπα πιο πάνω ήταν unregistered.

Να πω την αλήθεια μέσα σε αυτούς είμαι κ εγώ

Έχω εκατοντάδες παραγγελίες από όλα σχεδόν τα Κινέζομαγαζα και πότε δεν μ εχει γινει αυτο ούτε Μ έχουν πει κάτι παρόμοιο.

Στέλιο και εγώ στην θέση σου θα είχα την ίδια γνώμη αλλά δεν θα προσπαθήσω να αποδέιξω

ότι δεν είμαι ελέφαντας!

Δημοσ.
Ο χρήστης Expertr είπε:

Εχεις ξαναπαραγγειλει απο gearbest;
Πάνω απο 50 φορές!
Ο χρήστης stelios18120 είπε:
Γιατί μήπως το έκαναν για να τον πιάσουν πελάτη??

Μπα δεν νομίζω γιατί είμαι εδώ και καιρό!!!
Ο χρήστης fingolfingr είπε:
Παραγγελνω συχνά και σπάνια με Unregistered. Από NL τα πραγματα καθονται στο αεροδρόμιο περίπου 30 ημερες (το miband που περιμένω εχει ήδη 50 μερες στο ελ βενιζελος). Τα λίγα unregistered που εχω παρει εχουν έρθει μεσα σε 15-20 από την παραγγελία.
Να σημειώσω ότι είχε και το πράσινο αυτοκόλλητο του τελωνείου το δέμα....

Ημουν σιγουρος οτι ειχες ξαναπαραγγειλει...Προφανως και μπερδεψαν την διευθυνση σου με καποιον αλλον..Πραγμα σπανιο αλλα μου εχρι συμβει με πωλητη στο ebay οπου μου ηρθαν κατι θηκες που δεν ειχα παραγγειλει ποτε..
Στο λεω γιατι εχω κανει 600 παραγγελιες στο ebay εκτος απο bangood και gearbest και το ρεκορ σε unregistered ειναι 11 μερες απο την ημερα αποστολης...
Καλα αυτον τον καιρο που γινεται χαμος στα τελωνεια..Στις 30 εαν ερθει κανεις παρτυ!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με βάση τις 3 μέρες παράδοση που λέει ο op και επίσης με βάση το post του Expertr, μάλλον αυτό έχει γίνει...

Κάποιος άλλος είχε παραγγείλει αρκετό καιρό νωρίτερα αυτό που παρέλαβε ο op και μπλέξανε τις αυτοκόλλητες ετικέτες στα δέματα.

Επεξ/σία από swstost
Δημοσ.

Λίγο τραβηγμένο αλλά από Κίνα έρχονται πολλές φορές πολύ γρήγορα. Παρήγγειλα στις 9/11 από Κίνα, μέσω eBay με δωρεάν μεταφορικά (όχι συστημένο) και στις 15/11 (6 ημέρες είναι Αθήνα). Βέβαια το πότε θα ξεμπλοκάρει από αεροδρόμιο μεριά είναι άλλο θέμα.

post-93034-0-51043200-1510928743_thumb.jpg

Δημοσ.

Εμένα το ρεκόρ μου είναι σε 8 μέρες να το φέρουν.

Αφού νόμιζα ότι είχε γίνει λάθος.

Πρέπει να ήταν το τελευταίο δέμα που πέταξαν μέσα στο κοντέινερ και μετά να έφυγε αμέσως :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον έχω το παγκόσμιο ρεκόρ!!!

Μα εδώ δεν λέει ότι παρέλαβες την παραγγελία, απλά ότι την έστειλε το κατάστημα στην μεταφορική. Επεξ/σία από GeorgeSmirlis
Δημοσ.

Αχχαχαχα

Δεν μπορούμε να δούμε τίποτα ρε ts

Μόνο αν είχες tracking θα βλέπαμε.

Μου φαίνεται ότι o ts πήγε μέχρι την Κίνα, το πήρε και λέει 3 μέρες παραλαβή. Τεσπα το τρολλ το ιδιο.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αχχαχαχα

Δεν μπορούμε να δούμε τίποτα ρε ts

Μόνο αν είχες tracking θα βλέπαμε.

Είπα απο την αρχή οτι είναι unregistered τι δεν κατάλαβες Στέλιο;

Μου φαίνεται ότι o ts πήγε μέχρι την Κίνα, το πήρε και λέει 3 μέρες παραλαβή. Τεσπα το τρολλ το ιδιο.

Φίλε μου μάλλον το τρολλ είσαι εσύ!!

Σου δειχνω ημερομηνία αποστολής και σου λέω οτι το έχω ηδη στα χέρια μου....ξαναλεω δεν έχω να κερδίσω κάτι απο αυτό απλα εκανα μια ενημέρωση λογο του οτι και σε μένα μου φάνηκε πολύ περίεργο...τέλος πάντων πίστευε οτι θέλεις δεν έχω θέμα...

Επεξ/σία από G.makrihairis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...