KnightRider Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα Έχω δει αρκετές φορές το θέμα αυτό αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να το κάνω. Έχω το κανάλι μου το οποίο έχω περίπου 150.000 views το μήνα και 2500 subscribers αλλά τα περισσότερα βίντεο είναι από ελληνικές σειρές τηλεόρασης και όσο για τα πνευματικά δικαιώματα βγάζει ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα αλλά πολλές φορές σκέφτομαι αν ισχύει όντως. Αξίζει να ενεργοποιήσω το να βγάζω λεφτά από το youtube με αυτά τα δεδομένα ?? επίσης έχω κάρτα ανεργίας και δεν ξέρω αν θα ακυρωθεί μετά.
fastnq2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αν δεν ειναι καλα τα λεφτα δεν αξιζει γιατι πρεπει να ανοιξεις μπλοκακι στην εφορια,με οτι αυτο σημαινει,εισφορες και τετοια.Επισης για τα πνευματικα δικαιωματα μπορουν να σου κανουν claim οι εταιριες και να κατεβουν βιντεο να κλεισει το καναλι.
insomnia888 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 πριν ανοίξεις οποιοδήποτε μπλοκάκι και βόλτες με την εφορία, ενεργοποίησε την επιλογή να βγάζεις χρήματα. Μόλις αρχίσει να πέφτει το ρευστό, ακόμα και στα 5 ευρώ, τότε το youtube θα αποφασίσει αμέσως αν τα βίντεο έχουν ή όχι πνευματικά δικαιώματα και αν έχουν θα στα μπλοκάρει. Αν όμως πιάσει, αφού η πληρωμή έρχεται από εξωτερικό, μπορείς να τα δηλώσεις ως εισόδημα που αποκτήθηκε στην αλλοδαπή και να φορολογηθεί το ποσό με 30% και κάτι. Την κάρτα ανεργίας όμως την χάνεις.
Omefraoul Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Να ρωτήσω και γω κάτι και για μένα, έχω ένα κανάλι στο yt. Αν στο μέλλον λέω στο μέλλον. Αν βγάζω κάπου 200-300 ευρω τον μήνα απο το adsense μέσω του youtube , αν δεν θέλω να μπλέξω με ελληνικές εφορίες κτλ μιας και παίρνω επίδομα αναπηριας 67%(παίρνω αναπηρικό επίδομα 312€ το μήνα) Αν τα βάζω τα λεφτα από adsense στο leupay στην Τράπεζα της Ελβετίας εκεί θα πληρώνω φόρο?και δεν το χάνω και το αναπηρικό επίδομα?
fastnq2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Να ρωτήσω και γω κάτι και για μένα, έχω ένα κανάλι στο yt. Αν στο μέλλον λέω στο μέλλον. Αν βγάζω κάπου 200-300 ευρω τον μήνα απο το adsense μέσω του youtube , αν δεν θέλω να μπλέξω με ελληνικές εφορίες κτλ μιας και παίρνω επίδομα αναπηριας 67%(παίρνω αναπηρικό επίδομα 312€ το μήνα) Αν τα βάζω τα λεφτα από adsense στο leupay στην Τράπεζα της Ελβετίας εκεί θα πληρώνω φόρο?και δεν το χάνω και το αναπηρικό επίδομα? Φορολογεισαι οπου θεωρεισαι μονιμος κατοικος.Βαλε τα εσοδα να πηγαινουν σε καποιον κοντινο σου αν μπορεις..
insomnia888 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Να ρωτήσω και γω κάτι και για μένα, έχω ένα κανάλι στο yt. Αν στο μέλλον λέω στο μέλλον. Αν βγάζω κάπου 200-300 ευρω τον μήνα απο το adsense μέσω του youtube , αν δεν θέλω να μπλέξω με ελληνικές εφορίες κτλ μιας και παίρνω επίδομα αναπηριας 67%(παίρνω αναπηρικό επίδομα 312€ το μήνα) Αν τα βάζω τα λεφτα από adsense στο leupay στην Τράπεζα της Ελβετίας εκεί θα πληρώνω φόρο?και δεν το χάνω και το αναπηρικό επίδομα? δεν ξέρω αν θα πληρώνεις φόρο στην Ελβετία αλλά πλέον γίνονται διασταυρώσεις και κινδυνεύεις να χάσεις το επίδομα-παρωδία
Omefraoul Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αρα αν πηγαίνουν στο λογαριασμό μου της τράπεζας Leupay στην Ελβετία και γω είμαι μόνιμος κάτοικος Ελλαδας δεν χρειάζεται να φορολογούμαι έτσι? Φορολογεισαι οπου θεωρεισαι μονιμος κατοικος.Βαλε τα εσοδα να πηγαινουν σε καποιον κοντινο σου αν μπορεις.. Α στην αδερφή μου ή στην μάνα μου δλδ
fastnq2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αρα αν πηγαίνουν στο λογαριασμό μου της τράπεζας Leupay στην Ελβετία και γω είμαι μόνιμος κάτοικος Ελλαδας δεν χρειάζεται να φορολογούμαι έτσι? Οχι ακριβως το αντιθετο,πρεπει να φορολογηθεις αλλα μαλλον στην ελλαδα,αν απλα μπαινουν λεφτα σε λογαριασμο εξωτερικου εισαι παρανομος..Ψαξε λιγο τις νομοθεσιες,για τα μονα εισοδηματα εξωτερικου που γνωριζα πως φορολογουνται ειναι μερισματα υπεραξια μετοχων κλπ,για το adsense οπως ειπα πιο πανω μαλλον θεωρεισαι ε.ε. για το κρατος.. Αρα αν πηγαίνουν στο λογαριασμό μου της τράπεζας Leupay στην Ελβετία και γω είμαι μόνιμος κάτοικος Ελλαδας δεν χρειάζεται να φορολογούμαι έτσι? Α στην αδερφή μου ή στην μάνα μου δλδ Ναι αλλα δες σαν τι θα φαινονται αυτα τα λεφτα(τον κωδικο στο ε1 δηλαδη) γιατι αν πρεπει να ανοιξεις μπλοκακι τοτε ισως δεν αξιζει τον κοπο.. Δες και στο θεμα αυτο μηπως σε βοηθησει.. http://www.insomnia.gr/topic/607067-adsense-%CE%AD%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1/ 1
sofiathereal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα έχω κανάλι στο yt και κάνω live streaming games που παίζω. έχω λινκ που ζητάω donations ξέρετε τι γίνετε με αυτα?
zio10 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 δεν ξέρω αν θα πληρώνεις φόρο στην Ελβετία αλλά πλέον γίνονται διασταυρώσεις και κινδυνεύεις να χάσεις το επίδομα-παρωδία Παρωδία γιατί; Λόγω του ποσού;
insomnia888 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Παρωδία γιατί; Λόγω του ποσού; ε βέβαια, χαρτζηλίκι είναι 1
zio10 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 ε βέβαια, χαρτζηλίκι είναι Ναι συμφωνώ, νόμιζα το έγραψες αλλιώς
fastnq2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Το επιδομα των 313 ευρω το μηνα(ανα διμηνο η πληρωμη βεβαια) δινεται σε ανασφαλιστους η εμεσα ασφαλισμενους για να ΚΑΛΥΨΟΥΝ τις αναγκες τους σε σχεση με την αναπηρια τους,δεν τους δινεται για χαρτζιλικι ουτε επειδη τους λυπαται το κρατος.Το που χρησιμοποιει ο καθενας τα λεφτα του ειναι αλλο πραγμα.Ειναι το προγραμμα βα με 67% και ανω και πολλοι απο αυτους τους ανθρωπους μπορουν να εργαστουν(διαβητης στεφανιαια νοσος κλπ) για αυτο και το επιδομα ειναι σχετικα μικρο και κοβεται εαν εργαστει καποιος.Για σοβαρες περιπτωσεις οπου καποιος δεν μπορει να εργαστει δινονται αλλα επιδοματα(καπου 13-14 επιδοματα εχει η προνοια) αναλογα με την αναπηρια,τα οποια δεν κοβονται και τα οποια σε αλλες περιπτωσεις ειναι μεγαλυτερα.
Apollonas25 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 φροντίστε να κάνετε μια παραγωγική δουλειά που να βοηθάει την κοινωνία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα