ZELDA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 καλησπέρα , πριν μερικές μέρες καθάρισα με το RegCleaner την registy ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που το έκανα , προφανός κατι έσβησα και απο τότε ο υπολογιστής ενώ είναι συνδεμένος κανονικά στο ιντερνετ δεν μπορεί να συνδεθεί σε απομακρυσμενες db και σερβερς π΄χ στο skype μου γραφει η σύνδεση δεν ειναι δυνατή και να ελενξω την συνδεση μου στο ιντερνετ, π΄χ σήμερα αγόρασα το nod και καθως πήγαινα να το κατεβάσω την εφαρμογή απο το official site στο 99% πετουσε error και μου ελεγε οτι δεν υπάρχει σύνδεση στο ιντερνετ απο οτι εχω καταλάβει οταν παω να συνδεθω σε καποιο απομακρυσμενο σερβερ ή κάτι τέτοιο βγάζει πρόβλημα δυστηχως δεν κρατησα backup , γνωριζει κανεις αν μπορώ να το διορθώσω το πρόβλημα ?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αν θες δοκιμασε να κατεβασεις το ASC (Advanced System Care) και μετα απο τα εργαλεια τρεξε το "επιδιορθωση των windows" ή κατι τετοιο.. Κατι τετοια σφαλματα τα διορθωνει απ'οτι θυμαμαι. Τσεκαρε γενικα και για κανεναν ιο μηπως ειναι απο εκει το προβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Κάνε επαναφορά συστήματος και δεν πετύχει, κάνε repair με το cd των windows. Μακριά από προγράμματα τύπου registry cleaners και άλλα που υπόσχονται να κάνουν το pc να 'πετάει'.
ZELDA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 δεν νομιζω να μπορώ να κανω επαναφορά ουτε εχω το cd αυτη την στιγμή..
ZELDA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 κατέβασα τα win10 βρηκα και το κλειδεί μου αλλα δεν βρίσκω επιλογή για repair,,
villasg Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Ρυθμισεις ----> ενημερωση και ασφαλεια ---> Αποκατασταση Να θυμασαι πριν οποιαδηποτε απεμβαση στην registry ΠΑΝΤΑ BACKUP . Πριν κανεις κατι δοκιμασεκαι με τα εργαεια του "Windows 10 Manager" κατεβασε το και ειναι φρεε για 15 μερες [ http://www.yamicsoft.com/ ]
micos000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Το reg cleaner δεν σου ζήτησε να κρατήσει πρώτα ένα backup της registry πριν το καθαρισμό; Το ccleaner το ζητάει. Επαναφορά δοκίμασες και δεν μπορείς ή έμεινες στο "δεν νομιζω να μπορώ να κανω επαναφορά"; Πάτα WINDOWS+R και δώσε rstrui για να ανοίξει το πρόγραμμα επαναφοράς,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα