Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια εταιρία συμφέρει πιο πολύ να παίξω;

Επίσης γίνεται να παίζω μέσω κινητού, μην ανοίγω υπολογιστή.

Τέλος τα λεφτά για να τα βγάλεις αν κερδίσεις ποια είναι η διαδικασία;;;

Δημοσ.

Καποτε ειχα σε 5-6,με διαφορα η bet365,το καλυτερο λαιβ,περισσοτερες επιλογες και εχει app για android αν δεν κανω λαθος.Κανοντας εγγραφη θελει ταυτοποιηση(ταυτοτητα,λογαριασμο δεκο) καταθεση με πεισειφ(πλεον θελει λογαριασμο και εκει) καρτα νετελερ και αλλα πολλα και αναληψη εμβασμα σε τραπεζικο λογαριασμο(2-3 εργασιμες,3 η 4 ευρω χρεωση της τραπεζας).Τωρα σιγουρα θα γινεται και σε νετελερ αλλα δεν τα εχω χρησιμοποιησει μην σε παρω στο λαιμο μου.

• Like 1
Δημοσ.

Καποτε ειχα σε 5-6,με διαφορα η bet365,το καλυτερο λαιβ,περισσοτερες επιλογες και εχει app για android αν δεν κανω λαθος.Κανοντας εγγραφη θελει ταυτοποιηση(ταυτοτητα,λογαριασμο δεκο) καταθεση με πεισειφ(πλεον θελει λογαριασμο και εκει) καρτα νετελερ και αλλα πολλα και αναληψη εμβασμα σε τραπεζικο λογαριασμο(2-3 εργασιμες,3 η 4 ευρω χρεωση της τραπεζας).Τωρα σιγουρα θα γινεται και σε νετελερ αλλα δεν τα εχω χρησιμοποιησει μην σε παρω στο λαιμο μου.

Ένα ένα είμαι άπειρος...

Ταυτότητες και ΔΕΗ που δίνω; εννοώ τον τρόπο;

Από τράπεζα δίνω Ιβάν μόνο πως πάει;

Δημοσ.

Για να ταυτοποιησεις τον λογαριασμο σου στην εταιρια στοιχηματος δινεις μια φορα στην αρχη τα δυο αυτα εγγραφα,αλλιως δεν μπορεις να παιζεις.Τωρα τελευταια αρχισε αυτο γιατι μπορουσε καποιος να ξεπλυνει χρημα με εικονικους λογαριασμους.Στην αναληψη δινεις iban και bic της τραπεζας νομιζω,μιας και το εμβασμα θα ερθει απο εξωτερικο.Ξεχασα να πω και για το support,επειδη δεν μπορουσα να βρω λογαριασμο δεκο εκανα live chat και τους το ειπα και με πηραν απο μονοι τους τηλεφωνο(ελληνες εκπροσωποι) να κανουμε ταυτοποιηση η κατι τετοιο..

Δημοσ.

Για να ταυτοποιησεις τον λογαριασμο σου στην εταιρια στοιχηματος δινεις μια φορα στην αρχη τα δυο αυτα εγγραφα,αλλιως δεν μπορεις να παιζεις.Τωρα τελευταια αρχισε αυτο γιατι μπορουσε καποιος να ξεπλυνει χρημα με εικονικους λογαριασμους.Στην αναληψη δινεις iban και bic της τραπεζας νομιζω,μιας και το εμβασμα θα ερθει απο εξωτερικο.Ξεχασα να πω και για το support,επειδη δεν μπορουσα να βρω λογαριασμο δεκο εκανα live chat και τους το ειπα και με πηραν απο μονοι τους τηλεφωνο(ελληνες εκπροσωποι) να κανουμε ταυτοποιηση η κατι τετοιο..

Οκ κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω;

Δημοσ.

Οκ κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω;

Βαλε οριο καταθεσης(φιλικο αυτο) μην παρασυρθεις,και ψαξε και κανα κωδικο για μπονους καταθεσης,οταν εκανα εγω ειχε 100% μπονους,δηλαδη βαζεις 50 παιρνεις 100 να παιξεις με προυποθεση να τζιραρεις το ποσο αυτο καποιες φορες(να παιξεις δηλαδη συνολικα στοιχηματα αξιας ας πουμε 300 ευρω) για να σου επιτραπει να το κανεις αναληψη..

Δημοσ.

Βαλε οριο καταθεσης(φιλικο αυτο) μην παρασυρθεις,και ψαξε και κανα κωδικο για μπονους καταθεσης,οταν εκανα εγω ειχε 100% μπονους,δηλαδη βαζεις 50 παιρνεις 100 να παιξεις με προυποθεση να τζιραρεις το ποσο αυτο καποιες φορες(να παιξεις δηλαδη συνολικα στοιχηματα αξιας ας πουμε 300 ευρω) για να σου επιτραπει να το κανεις αναληψη..

Άκουσα ότι δεν συμφέρει να πάρεις το μπόνους.

Δημοσ.

Άκουσα ότι δεν συμφέρει να πάρεις το μπόνους.

Ναι πολλοι λενε να μην μπλεξεις απλα αν παιζεις χαλαρα για την πλακα σου γιατι να μην το παρεις.Το πολυ πολυ κανεις αναληψη το δικο σου ποσο και ακυρωνεται το μπονους.Απλα αν ο αλλος θελει να μπει και να καρφωνει 100ευρα τοτε το μπονους ειναι και εμποδιο με τους ορους που βαζουν(αν και το ''καθαριζει'' αμεσως το παραδειγμα αυτο).Οπως θελεις,διαβαζεις και τους ορους και αναλογα πραττεις.

Δημοσ.

Ναι πολλοι λενε να μην μπλεξεις απλα αν παιζεις χαλαρα για την πλακα σου γιατι να μην το παρεις.Το πολυ πολυ κανεις αναληψη το δικο σου ποσο και ακυρωνεται το μπονους.Απλα αν ο αλλος θελει να μπει και να καρφωνει 100ευρα τοτε το μπονους ειναι και εμποδιο με τους ορους που βαζουν(αν και το ''καθαριζει'' αμεσως το παραδειγμα αυτο).Οπως θελεις,διαβαζεις και τους ορους και αναλογα πραττεις.

Ας δώσω ένα παράδειγμα για να το καταλάβω..

Πες ότι βάζω αύριο 10 ευρώ και παίρνω μπόνους...

Για να τα βγάλω πόσα πρέπει να γίνουν;

Δημοσ.

Ας δώσω ένα παράδειγμα για να το καταλάβω..

Πες ότι βάζω αύριο 10 ευρώ και παίρνω μπόνους...

Για να τα βγάλω πόσα πρέπει να γίνουν;

Δεν ειναι ποσα πρεπει να γινουν,ειναι ποσα πρεπει να τζιραρεις.Βλεπω στους ορους αυτο:

Πρέπει να έχετε διευθετημένα στοιχήματα αξίας τρεις φορές την κατάθεσή σας που πληροί τις προϋποθέσεις (με μέγιστη τα €100*) και το μπόνους, πριν κάνετε κάποια ανάληψη (βάσει του όρου 12 έως 15 παρακάτω)

Που σημαινει οτι πρεπει να παιξεις στοιχηματα αξιας 30 ευρω.Οχι να κερδισεις η να χασεις.Απλα να παιξεις.

Πχ παιζεις τα 10 ευρω σε ενα ματς 2 αποδοση.Τα κανεις 20.Παιζεις 10 σε εναν αλλο τα χανεις.Εχεις δεκα και τα βαζεις ολα σε εναν αγωνα και τα ξανακανεις 20.Εχεις τζιραρει συνολο 30 ευρω.Τωρα με το μπονους θα παρεις 20 απλα διπλασιασε τα νουμερα..Αν γκουγκλαρεις ''οροι μπονους bet365'' το πρωτο λινκ τα λεει αναλυτικα..

• Like 1
Δημοσ.

Ώραια... Ας γράψει αν δεν βαριέται και κάποιος άλλος μυστικά και τρόπους που παίζεται το στοίχημα στο ίντερνετ.

Η κάποιους όρους.. Γενικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...