Προς το περιεχόμενο

“Εκτός μάχης” από το Χόλιγουντ δημοφιλή add-on του Kodi


deligkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σημαντικό πλήγμα δέχθηκαν τα third-party add-on του Kodi, καθώς μία συμμαχία αμερικανικών και βρετανικών κινηματογραφικών στούντιο, όπως και τηλεοπτικών σταθμών, κατάφεραν να βγάλουν “εκτός μάχης” μερικά δημοφιλή add-on για την αναπαραγωγή πειρατικού περιεχομένου.

Έτσι, προγραμματιστές όπως οι jsergio123 και The_Alpha, που βρίσκονται πίσω από την ανάπτυξη και τη λειτουργία των urlresolver, metahandler, Bennu, DeathStreams και Sportie, επιβεβαίωσαν ότι έθεσαν εκτός λειτουργίας τα προγράμματά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση οφείλεται σε επιστολή ου έλαβαν οι The_Alpha στις κατοικίες τους στη Βρετανία, όπου αναφέρονται ως δημιουργοί λογισμικού που δίνει πρόσβαση σε περιεχόμενο το οποίο προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

 

Στην επιστολή επίσης αναφέρεται η εμπλοκή τους στο repository Colossus, μία online συλλογή διάφορων streaming add-ons. Με το Colossus πλέον απενεργοποιημένο, δεν είναι πλέον διαθέσιμο το Covenant, ένα διάσημο εργαλείο για το streaming ταινιών και σειρών.

 

Η επιστολή δείχνει πως η συμμαχία έχουν ακριβή εικόνα για το πώς οι ιδιοκτήτες των αποκαλούμενων "Kodi boxes" μπορούν να αναπαράγουν σειρές και ταινίες.

 

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν έχει έκδοση για pc. μόνο για κινητό και cast σε κανένα chromecast

 

Βαλε τον Nox emulator,κατεβασε το terrarium,απο playstore κατεβασε το mx player και το mx player codec (x86) και εισαι ετοιμος

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...