Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ερώτηση αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει..

Δέμα από amazon.de έφτασε Αθήνα στις 10/11, ξεφορτώνεται την ίδια μέρα, αλλά ηλεκτρονικα με το tracking number γίνεται ενημέρωση μια βδομάδα μετά, στις 17/11.

Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Κάποια εκτίμηση πότε θα παραλάβω; Ποια είναι τα βήματα μετά την εκφόρτωση;

Δημοσ.

Περιπου το χαος των ελτα σε φωτογραφιες http://parakritika.gr/?p=21369

Μαλιστα.

Φαντασου δηλαδη εχουν γεμισει οι αποθηκες και τα βγαζουν και εξω.

Με τις βροχες τωρα,τα παντα θα αχρηστευθηκαν.

Μιας και εμεις σα παραληπτες δε μπορουμε να κανουμε πολλα,πλακα θα ειχε οι κινεζοι να κινηθουν και να τους ξεφτυλισουν στις αποζημιωσεις.

Δημοσ.

πλακα θα ειχε οι κινεζοι να κινηθουν και να τους ξεφτυλισουν στις αποζημιωσεις.

Οι Κινέζοι και οι άλλοι, δεν είναι μόνο Κινέζοι.

Και αυτό είναι το σωστό και αυτό που συμφέρει. Αν δεν γίνει τίποτα αυτές οι εταιρίες να σταματήσουν να εμπορεύονται με την Ελλάδα εντελώς. Θες να κρατήσεις το "μυστικό" ή να έχεις σωστό εμπόριο. Προτιμώ την ξεφτίλα και να τρέξουν οι ιθύνοντες λίγο περισσότερο από το να σταματήσει κάθε εμπορική δραστηριότητα με αυτές τις χώρες σε αυτόν τον τομέα.

Δημοσ.

το αστειο ειναι οτι αν στειλεις κατι απο Ελλαδα σε Κινα φτανει σε 3 μερες!

Και το ανάποδο βέβαια

Από κινα-Ελλάδα κάνουν το πολύ 4-5 μέρες.

Μετά ξεκινάει ο Γολγοθάς

Δημοσ.

Ακόμα να έρθει τίποτα btw. Αλλά δεν το περίμενα πριν την Πέμπτη, μέρα η οποία φαίνεται να τους ξεκολλάει σε αυτή την περιοχή. Μου φαίνεται είναι στη φραπεδούμπα τις περισσότερες μέρες και μόνο όταν το θυμηθούν μια φορά τη βδομάδα κάνουν κάποιες περιοχές γιατί στην Ελλάδα το να απολυθείς θεωρείται έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ότι και αν (δεν) κάνεις.

Δημοσ.

Ακόμα να έρθει τίποτα btw. Αλλά δεν το περίμενα πριν την Πέμπτη, μέρα η οποία φαίνεται να τους ξεκολλάει σε αυτή την περιοχή. Μου φαίνεται είναι στη φραπεδούμπα τις περισσότερες μέρες και μόνο όταν το θυμηθούν μια φορά τη βδομάδα κάνουν κάποιες περιοχές γιατί στην Ελλάδα το να απολυθείς θεωρείται έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ότι και αν (δεν) κάνεις.

Μηπως σκεφτηκες καθολου οτι το προσωπικο στα ελτα ειναι πλεον το 40% απο οτι ηταν και αυτος ειναι ο λογος της καθυστερησης και οχι οτι πινουν φραπεδουμπες ? Πρωτα ψαξε και μετα μιλα ελληναρα επειδη δεν γινεται η δουλεια σου φταιει το συμπαν.

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως σκεφτηκες καθολου οτι το προσωπικο στα ελτα ειναι πλεον το 40% απο οτι ηταν και αυτος ειναι ο λογος της καθυστερησης και οχι οτι πινουν φραπεδουμπες ? Πρωτα ψαξε και μετα μιλα ελληναρα επειδη δεν γινεται η δουλεια σου φταιει το συμπαν.

"Όλα τα ξέρεις". Δεν είναι ΕΛΤΑ. Πρόσφατο ρεπορτάζ ανέφερε ότι έχει ανατεθεί σε Ιδιωτική εταιρία η δουλειά στο Βενιζέλος και για αυτό αργεί. 

Ποιος ξέρει τί απάτη "διαγωνισμός" χρησιμοποιήθηκε αν μια Ιδιωτική είναι ακόμα χειρότερη.

Δημοσ.

ρε παιδια, εχετε κανα τηλεφωνο επικοινωνιας να μας βοηθησει κανενας ανθρωπος να δουμε τι γινονται τα δεματα μας?

12 μερες κολημμενο στο ελ.βενιζελος απο γερμανια το δεμα και μια ενημερωση οτι ξεφορτωθηκε απλα και αυτο με με μια βδομαδα καθυστερηση...

πραγματικα τραγικο, οσο και να μη θελω να τους βρισω , ετοιμος ειμαι να αρχισω να παιρνω τηλ κ οποιον παρει ... 

Δημοσ.

ρε παιδια, εχετε κανα τηλεφωνο επικοινωνιας να μας βοηθησει κανενας ανθρωπος να δουμε τι γινονται τα δεματα μας?

12 μερες κολημμενο στο ελ.βενιζελος απο γερμανια το δεμα και μια ενημερωση οτι ξεφορτωθηκε απλα και αυτο με με μια βδομαδα καθυστερηση...

πραγματικα τραγικο, οσο και να μη θελω να τους βρισω , ετοιμος ειμαι να αρχισω να παιρνω τηλ κ οποιον παρει ... 

Και τι να πω και γω που δεν έχω καν tracking numbers.

Δημοσ.

Και τι να πω και γω που δεν έχω καν tracking numbers.

ελα ρε συ, δεν εχεις τπτ να βλεπεις που ειναι?

αλλα ισως ειναι κ καλυτερανα εχεις αγνοια, αν δεν ειναι πολυ ακριβο το δεμα.. γτ εγω που το βλεπω 2 βδομαδες τωρα στο ιδιο σημειο, θολωνω.. και ειναι κ πανακριβο.. μιλαμε για πραγγελια κοντα στο 1000κο..

Δημοσ.

ελα ρε συ, δεν εχεις τπτ να βλεπεις που ειναι?

αλλα ισως ειναι κ καλυτερανα εχεις αγνοια, αν δεν ειναι πολυ ακριβο το δεμα.. γτ εγω που το βλεπω 2 βδομαδες τωρα στο ιδιο σημειο, θολωνω.. και ειναι κ πανακριβο.. μιλαμε για πραγγελια κοντα στο 1000κο..

Αν και με αυτά που ακούω εδώ μέσα έχεις δεν έχεις tracking number μάλλον στο Βενιζέλος κολλάει  :-D

Δημοσ.

εχω παταγγειλει κατι πραγματα και ενω ειναι στο κεντρικο καταστημα στο 17 track γραφει item undelivered ενω αν πρωτα επιλεξω

FLYT και μετα κανω Track τοτε μου γραφει item delivered γιατι γινεται αυτο???

Δημοσ.

Το βρετανικό δέμα ήρθε με 6 μέρες καθυστέρηση σε σχέση με την προηγούμενη φορά και μία μέρα καθυστέρηση πάνω από το deadline που είχε το ίδιο.

Τα ασιατικά ΔΕΝ έχουν έρθει με καθυστέρηση άνω των 15 ημερών. Υπάρχει μια μηδαμινή πιθανότητα να έρθουν σήμερα αλλά δεν το βλέπω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...