Βαγγ3λης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αφου ο δισκος δουλευει ειναι ενα θετικο μπορεις να πεις κατα εμενα τροφοδοτικο το πετας ειναι το πρωτο που απλα θα εκανε μπαμ γιατι εκει εχει ρευμα παντα πλυνε τα παντα μα τα παντα με φυσιολογικο ορο και αστα να στεγνωσουν πολυ καλα οχι διπλα απο καλοριφερ και μετα σε κρυο περιβαλον γιατι ετσι θα τα λαλησει η υγρασια και ειναι ιδη πολυ ταλαιπωρημενα θερμοκρασια δωματιου διπλα απο παραθυρο στον ηλιο ξερω γω και πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ υπομονη μην τα αφησεις 2 μερες και πεις ολα καλα βδομαδα ειναι το στανταρ Οχι με φυσιολογικο ορο εχει αλατα πλυσιμο μονο με WFI (water for injection). Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2017 από Βαγγ3λης
Lecter D Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Αφού δεν έχει μπει ρεύμα απλά θες υπομονή ( ελπίζω η μητρική να μην έδινε ρεύμα στα usb οσο ήταν κλειστή γιατί τοτε την ξεχνάς )Βάλε πιστολάκι στο κρύο , κάνει δουλειά . Μην δώσεις θερμότητα . Έτσι την είχα πάθει πριν κάτι χρόνια που μου κατουρησε η γατα ( μπήκε άκυρη γάτα καλοκαίρι στον πρώτο όροφο , είδε το λαπτοπ που το ειχα αφήσει δίπλα στο κρεβάτι οπως κοιμόμουν για μεσημέρι και το κατούρησε , ακόμα με κοροϊδεύουν για την ατυχία μου ) και όταν το σήκωσα απλά έτρεχαν τα ούρα απο παντού ξέρω γω αλλα το έσωσα με κατι μικρές παρενέργειες στα κουμπιά του . Είδες τι παθαινεις οταν δεν είσαι καγκουρας και δεν έχεις πάνω στο γραφείο την μονάδα ; ; ; ;Πέρα από την πλάκα μου φαίνεται αδιανόητο να χάνονται ετσι ανθρώπινες ζωές και περιουσίες από μια βροχή , πραγματικά κρίμα κουράγιο και υπομονή !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα