Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακολουθω καποια βίντεο στο youtube, στα αγγλικα, που ειναι σαν μορφη διαλέξεων.

Δυστυχως δεν εχουν υποτιτλους.

Ομως, τα αγγλικα οπως τα λεει ο εκφωνητής ή παρουσιαστής, ειναι πραγματικά πεντακάθαρα, και καποιος με καλη γνωση αγγλικων καταλαβαινει απολυτα τι λεει.

Ωστοσο, θα ηθελα να βρω αν υπαρχει δυνατοτητα, να εχω την ομιλια και σε μορφη κειμενου.

Σκεφτηκα λυσεις voice recognition.

Πχ κατι σαν να βαλει καποιος την siri του iphone, να ακουει και να γραφει.

Βεβαια εγω δεν εχω iphone, αλλα android, οποτε φανταζομαι η google κατι αναλογο θα εχει για φωνητικη αναγνωριση.

Ισως ομως να μην χρειαζεται καν να γινει αυτη η manual διαδικασια, 'βαζω κινητο ακουει και καταγραφει, ενω ο υπολογιστης παιζει το βιντεο'.

Ισως να υπαρχει καποια εφαρμογη στον υπολογιστη, οπου να τις δινεις το βιντεο και να σου βγαζει τον ηχο σε κειμενο, οταν μιλαμε για ομιλια.

Δεν με πειραζει να υπαρχουν και καποια λαθη, αν μπορω να εχω τον κυριο ογκο της ομιλιας σε μορφη κειμενου.

Τι θα προτεινατε;

Δημοσ.

http://downsub.com/

δες εδω, βαζεις το λινκ απο το βιντεο που θες, κατεβαζεις το αρχειο .srt και το ανοιγεις πχ με notepad, η οτι θελεις εσυ.

Τρομερο!!!! Ευχαριστω!

Αληθεια, οταν δεν υπαρχουν υποτιτλοι στο βιντεο, πως τα καταφερνει και κανει αυτο το extract?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...