PolonosJ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδες . Θελω να ξεκινησω να κανω στρεαμ πιο πολυ για την πλακα . Εχω ξεκινησει με OBS αλλα ingame κολλαω ενω φιλοι μου λενε οτι το στρεαμ παιζει καθαρα και τζαμι. Το upload μου ειναι 2,2 2,5 .... PC specs AMD FX8320 , RAM 16GB 1800HZ , GPU R9 390 8GB. Σαν νεος στο στρεαμ εχω βαλει 1700 bit στο obs . Μηπως γνωριζεται τι αλλες ρυθμισεις να κανω? Ευχαριστω πολυ
timos71 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 οταν λες κολλας τι εννοεις απο fps η απο ping; Αν ειναι το πρωτο συμβαινει επειδη ο επεξεργστης σου ειναι σχετικα αδυναμος οποτε δοκιμασε να κατεβασεις το cpu preset στο obs. Αν συμβαινει το δευτερο δηλαδη ανεβαζεις ping η μονη λυση ειναι το qos ωστε να παιρνουν προτεραιοτητα τα πακετα του παιχνδιου.
PolonosJ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Να σου πω την αληθεια φιλος δεν εχω ιδεα απο τι κολλαω δεν ξερω αν ειναι απο ping η fps To main game που streamaro ειναι Fifa 18
timos71 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δοκιμασε για αρχη να βαλεις καποιο προγραμμα για να σου δειχνει τα fps in-game για να δεις αν το προβλημα σου ειναι αυτο. Το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι χαμηλωσεις το bitrate στα 1200-1300 για να δεις αν συνεχιζεις να εχεις προβλημα.
TheELF Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Βασικά παίξε κάνα παιχνίδι offline στο fifa και αν δεις ότι παίζει καλύτερα είναι λόγου σύνδεσης αν παίζει το ίδιο είναι λόγου επεξεργαστή/ρυθμίσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα