NiaUu Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Είδα κάμποσα τετοια θέματα αλλα καμια απαντηση που να είναι πρακτικά βοηθητικη. Δεν υπάρχει κανείς που να παίρνει εισόδημα απο ιντερνετ, να ειναι νομιμος ή έστω ακινδυνα παρανομος και παραλληλα να ειναι και μελος του ινσομνια? ζηταω πολλα μαλλον.. Θέλω εδώ και καιρό να κάνω αυτο το βήμα αλλά φοβαμαι γιατι τα ποσα θα μπαίνουν στην τράπεζα οποτε κάποια στιγμη θα με πιασουν. Θα θελα εαν υπάρχει κάποιος που ξέρει είτε απο προσωπικη εμπειρια είτε απο εμπειρια κάποιου κοντινου του το πως να ειναι κάποιος νομιμος να μου πει τι ακριβώς πρεπει να κάνω παρακαλω παρα μα παρα πολυ.
makiss8 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 αμα ειναι καλα τα ποσα ας ειναι και παρανομαβαλε με και εμενα στο κολπο
NikosKallithea Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Είδα κάμποσα τετοια θέματα αλλα καμια απαντηση που να είναι πρακτικά βοηθητικη. Δεν υπάρχει κανείς που να παίρνει εισόδημα απο ιντερνετ, να ειναι νομιμος ή έστω ακινδυνα παρανομος και παραλληλα να ειναι και μελος του ινσομνια? ζηταω πολλα μαλλον.. Θέλω εδώ και καιρό να κάνω αυτο το βήμα αλλά φοβαμαι γιατι τα ποσα θα μπαίνουν στην τράπεζα οποτε κάποια στιγμη θα με πιασουν. Θα θελα εαν υπάρχει κάποιος που ξέρει είτε απο προσωπικη εμπειρια είτε απο εμπειρια κάποιου κοντινου του το πως να ειναι κάποιος νομιμος να μου πει τι ακριβώς πρεπει να κάνω παρακαλω παρα μα παρα πολυ. Σαφώς και υπάρχουν και είναι χιλιάδες, αλλά εσένα το ερώτημα σου προφανώς είναι για να είσαι παράνομος, σε αυτό ισχύει το πρώτο "αλλα καμια απαντηση που να είναι πρακτικά βοηθητικη" Το νόμιμος το ξέρεις φαντάζομαι Το παράνομος όσο πάνε τα πράγματα σφίγγει ακόμα και για δοσοληψίες με λογαριασμούς στο εξωτερικό
NiaUu Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Σαφώς και υπάρχουν και είναι χιλιάδες, αλλά εσένα το ερώτημα σου προφανώς είναι για να είσαι παράνομος, σε αυτό ισχύει το πρώτο "αλλα καμια απαντηση που να είναι πρακτικά βοηθητικη" Το νόμιμος το ξέρεις φαντάζομαι Το παράνομος όσο πάνε τα πράγματα σφίγγει ακόμα και για δοσοληψίες με λογαριασμούς στο εξωτερικό Οχι ειλικρινα δε ξερω τι διαδικασιες πρεπεινα γινουν για να ναι καποιος νομιμος. απ'οτι ξερωδεν φτανει να δηλωνω το ποσο στην φορολογικη. Ρωτησα κανα 2 λογιστες και μου παν οτι δεν ξερουν εμμεσα. αμα ειναι καλα τα ποσα ας ειναι και παρανομα βαλε με και εμενα στο κολπο αχαχαχ ωραιος δεν εχω ιδεα γιατι φοβαμαι να αρχισω λογο του φορολογικου δε νομιζω να ναι πολλα αλλααπο το τιποτα καλυτερα το κατι. Λογο προβληματων υγειας πουθα λυθουν αλλα παιρνουν καιρο δεν μπορω να δουλεψω κανονικα γι αυτο θελωμεσω ιντερνετ 1
Billator Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Οχι ειλικρινα δε ξερω τι διαδικασιες πρεπεινα γινουν για να ναι καποιος νομιμος. απ'οτι ξερωδεν φτανει να δηλωνω το ποσο στην φορολογικη. Ρωτησα κανα 2 λογιστες και μου παν οτι δεν ξερουν εμμεσα. Αν δεν πας σε λογιστή που ασχολήθηκε επειδή είχε/έχει τέτοιον πελάτη δεν πρόκειται να μπορεί να σε βοηθήσει συγκεκριμένα. Κάποιος που θέλει να είναι νόμιμος από εισόδημα μέσω internet στην Ελλάδα του σήμερα είναι μη βιώσιμο, εκτός και αν μιλάμε για πολύ μεγάλα ποσά. Τώρα πως μπορεί να λυθεί αυτό και τι θα κάνεις θα σου τα πει ο λογιστής. Οι ανάγκες του καθενός σε αυτό το κομμάτι είναι διαφορετικές δεν μπορείς να λες σε όλους "Κάνε αυτό και θα είσαι εντάξει" και αυτός είναι κ ένας λόγος που πουθενά δεν βρίσκεις τίποτα.
NiaUu Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Απο ποια δραστηριότητα έχεις έσοδα? Θελω πωλησεις να ξεκινησω και σελιδα. Δεν εχω ιδεα για το ποσο θα ειναι τα εσοδα αλλα δεν ελπιζω σε τιποτα μεγαλα ποσα, για τωρα καλα ειναι και τα 3ψηφια. Αν δεν πας σε λογιστή που ασχολήθηκε επειδή είχε/έχει τέτοιον πελάτη δεν πρόκειται να μπορεί να σε βοηθήσει συγκεκριμένα. Κάποιος που θέλει να είναι νόμιμος από εισόδημα μέσω internet στην Ελλάδα του σήμερα είναι μη βιώσιμο, εκτός και αν μιλάμε για πολύ μεγάλα ποσά. Τώρα πως μπορεί να λυθεί αυτό και τι θα κάνεις θα σου τα πει ο λογιστής. Οι ανάγκες του καθενός σε αυτό το κομμάτι είναι διαφορετικές δεν μπορείς να λες σε όλους "Κάνε αυτό και θα είσαι εντάξει" και αυτός είναι κ ένας λόγος που πουθενά δεν βρίσκεις τίποτα. Καταλαβαινω.. Μηπως ειναι λαθος η ερωτηση τοτε.. Να ρωτησω αν ξερεις καποιοσ καποιον λογιστη που να ξερει
NikosKallithea Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Το εμπόρειο έχει κανόνες και δεν είναι "Δουλεια απο ιντερνετ", κάνεις έναρξη εμπορικής επιχείρησης, εφκα κλπ θα στα φτιάξει όλα ο λογιστής σου, που έτσι και αλλιώς, αν κανεις έναρξη, θα τον έχεις με τον μήνα, βρες λοιπόν ενα λογιστή και προχώρα το. 1
Anonymousx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχει κάποιο θέμα για πωλήσεις μεσώ ebay ως "ιδιώτης" (αν υφίσταται ως όρος ) που μπορώ να ανατρέξω ?
Billator Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Θελω πωλησεις να ξεκινησω και σελιδα. Δεν εχω ιδεα για το ποσο θα ειναι τα εσοδα αλλα δεν ελπιζω σε τιποτα μεγαλα ποσα, για τωρα καλα ειναι και τα 3ψηφια. Αν υπολογίζεις να έχεις 3ψήφιο τζίρο ή και κέρδος και δεις την φορολογία που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα θα καταλάβεις ότι δεν αξίζει ούτε στον κόπο να μπεις. Αν πας σε κάποιο μεγάλο λογιστικό γραφείο όλο κ κάποιος εκεί μέσα θα έχει ασχοληθεί με αυτό για να σου δώσει συμβουλές στο φορολογικό κομμάτι. 1
TheAccountant Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Θέλω εδώ και καιρό να κάνω αυτο το βήμα αλλά φοβαμαι γιατι τα ποσα θα μπαίνουν στην τράπεζα οποτε κάποια στιγμη θα με πιασουν. Ανοιξε λογαριασμό στο εξωτερικό. Ειναι τοσο απλό.
Anonymousx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ανοιξε λογαριασμό στο εξωτερικό. Ειναι τοσο απλό. Δηλαδή αν τα λεφτά μένουν στο paypal ή γίνεται κατάθεση σε λογαριασμό εξωτερικού είσαι θεωρητικά ασφαλής?
Blacktan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδή αν τα λεφτά μένουν στο paypal ή γίνεται κατάθεση σε λογαριασμό εξωτερικού είσαι θεωρητικά ασφαλής? Εξαρτατε τα ποσα ... Εαν ειναι 6ψηφια / ετος μαλλον οχι Εαν ειναι 5 ψηφια (οχι προς το 6ψηφιο βεβαια) / ετος μαλλον ναι Εαν ειναι 4 ψηφια / ετος δεν θα ασχοληθει κανενας μαζι σου , Τα παραπανω ειναι προσωπικη αποψη και οχι κανονας. 1
Anonymousx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Εξαρτατε τα ποσα ... Εαν ειναι 6ψηφια / ετος μαλλον οχι Εαν ειναι 5 ψηφια (οχι προς το 6ψηφιο βεβαια) / ετος μαλλον ναι Εαν ειναι 4 ψηφια / ετος δεν θα ασχοληθει κανενας μαζι σου , Τα παραπανω ειναι προσωπικη αποψη και οχι κανονας. Εννοείται προσωπική άποψη ζήτησα έτσι κι αλλιώς γι αυτό και είπα και "θεωρητικά", ευχαριστώ. Ποιος λογαριασμός συμφέρει καλύτερα να δημιουργηθεί στην προκειμένη περίπτωση? (κάπου στο forum διάβασα ότι η paypal θα φτιάξει ή εχει ήδη φτίαξει κάρτα τύπου debit χωρίς να είμαι σίγουρος βέβαια .)
Blacktan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Κοιτα leu & n26 με σειρα προταιρεοτητας οπως τα γραφω ... Αν και οταν μεσω paypal ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα