satmen Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα σε ολους..ξερεις κανεις πως μπορω να κανω αναληψη απτη paysafe εχω στατους standar μπορω να κανω αναληψη η πρεπει να αναβαθμιστω σε unlimited?? Ειμαι υποχρεωμενος να παρω και την καρτα της paysafe με το πιν?? η αν ξερετε που μπορω να βρω αυτες της πληροφοριες.μπηκα στο σαιτ της paysafe αλλα ακρη δεν εβγαλα. Ευχαριστω εκ των προτερων
thleorasakias Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 και ο λογαριασμος να ειναι στανταρ γινεται η αναληψη αλλα ζητανε τα κερατα τους,το χειροτερο δε κανει 15-21 μερες να μπει το χρημα και τελος παιρνουν και τρελη προμηθεια ουτε κατα διανοια μην κανεις. https://www.paysafecard.com/el-gr/help/refunds/ Τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού (όνομα τράπεζας, IBAN, BIC) Αντίγραφο των σχετικών PINs της paysafecard Λοιπά έγγραφα που θα χρειαστούν: Ένα αντίγραφο ενός αποδεικτικού ταυτότητας με φωτογραφία (π.χ. διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης ή αστυνομική ταυτότητα - και τις 2 όψεις) Ένα αποδεικτικό της διεύθυνσης κατοικίας σας (π.χ. λογαριασμός ρεύματος, βεβαίωση διεύθυνσης από δημόσια αρχή, φορολογική βεβαίωση κ.λπ.
satmen Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση σου.και εγω της ιδιας γνωμης ειμαι και δεν εχω καθολου καλη γνωμη για την εν λογο εταιρια... 7,50 ευρω προμηθεια κραταει νομιζω...αλλα το χειροτερο απο ολα ειναι οτι καθε φορα που αλλαζει ο μηνας και εσυ χρησιμοποιης παυσαφε κραταει και απο κει 2 ευρω νομιζο..εχει τρελους ορους,απλα ρωτησα μηπως και εγω κανω λαθος και δεν καταλαβα σωστα.. κερδισα 300 ευρω απο μμια στοιχηματικη εταιρια και μου ειπαν επειδη η καταθεση εγινε με παυσαφε πρεπει οποσδηποτε να γινει και η αναληψη παλι με παυσαφε και τελικα επειδη διαφωνω με τους ορους της παυσαφε δεν τα εκανα αναληψη τα επαιξα και τα εχασα πανε τα λεφτα..και αλλη φορα δεν παιζω εκει.ενω σε αλλες στοιχηματικες που παιζω με καταθεση παυσαφε λα μια χαρα μου τα πιστωνουν στο τραπεζικο μου λογαριασμο... συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα ηθελα καπου να πω το πονο μου...
thleorasakias Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση σου.και εγω της ιδιας γνωμης ειμαι και δεν εχω καθολου καλη γνωμη για την εν λογο εταιρια... 7,50 ευρω προμηθεια κραταει νομιζω...αλλα το χειροτερο απο ολα ειναι οτι καθε φορα που αλλαζει ο μηνας και εσυ χρησιμοποιης παυσαφε κραταει και απο κει 2 ευρω νομιζο..εχει τρελους ορους,απλα ρωτησα μηπως και εγω κανω λαθος και δεν καταλαβα σωστα.. κερδισα 300 ευρω απο μμια στοιχηματικη εταιρια και μου ειπαν επειδη η καταθεση εγινε με παυσαφε πρεπει οποσδηποτε να γινει και η αναληψη παλι με παυσαφε και τελικα επειδη διαφωνω με τους ορους της παυσαφε δεν τα εκανα αναληψη τα επαιξα και τα εχασα πανε τα λεφτα..και αλλη φορα δεν παιζω εκει.ενω σε αλλες στοιχηματικες που παιζω με καταθεση παυσαφε λα μια χαρα μου τα πιστωνουν στο τραπεζικο μου λογαριασμο... συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα ηθελα καπου να πω το πονο μου... Σε πετυχα και στο φορουμ για το στοιχημα το αλλο το ινφο..καταλαβες χαχαχαχαχαχα.2 ευρω σου κραταει αμα δεν χρησιμοποιησεις την υπηρεσια τους για ενα χρονο μονο τοτε,Και εγω παιζω αλλα ξερω απο πριν οτι σε καταθεση με paysafe αναληψη θα εχω επιλογη τραπεζικο εμβασμα,τωρα μαλλον εμπλεξες γιατι θα επαιξες σε καμια εταιρειας της πλακας γι αυτο
satmen Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Σε πετυχα και στο φορουμ για το στοιχημα το αλλο το ινφο..καταλαβες χαχαχαχαχαχα.2 ευρω σου κραταει αμα δεν χρησιμοποιησεις την υπηρεσια τους για ενα χρονο μονο τοτε,Και εγω παιζω αλλα ξερω απο πριν οτι σε καταθεση με paysafe αναληψη θα εχω επιλογη τραπεζικο εμβασμα,τωρα μαλλον εμπλεξες γιατι θα επαιξες σε καμια εταιρειας της πλακας γι αυτο ναι ειμαι και εκει χαχαχα ειπα να κανω και μια ερωτηση και εδω,,,, δηλαδη συμφερει να εχει κανεις λογαριασμο στη παυσαφε και να κανει ταυτοποιηση???? οχι η στοιχηματικη οπου επαιζα δεν ηταν της πλακας τουλαχιστον ετσι νομιζα διαφημιζετε και στα συνδρομιτικα καναλια και στα γηπεδα α1 κατηγοριας..δεν ξερω αν επιτρεπετε να πω ονομα αλλα αν θελεις μπες στο ινφο και θα δεις τα θεματα μου..εκει λεω το καημο μου.,.., συνηθος παιζω σε ονλινε καζινο με καταθεση παυσαφε και μου ταπιστωνουν σε τραπεζικο μου λογαριασμο...ελα που ομως η συγκεκριμενη εταιρια δεν το εκανε
thleorasakias Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 ναι ειμαι και εκει χαχαχα ειπα να κανω και μια ερωτηση και εδω,,,, δηλαδη συμφερει να εχει κανεις λογαριασμο στη παυσαφε και να κανει ταυτοποιηση???? οχι η στοιχηματικη οπου επαιζα δεν ηταν της πλακας τουλαχιστον ετσι νομιζα διαφημιζετε και στα συνδρομιτικα καναλια και στα γηπεδα α1 κατηγοριας..δεν ξερω αν επιτρεπετε να πω ονομα αλλα αν θελεις μπες στο ινφο και θα δεις τα θεματα μου..εκει λεω το καημο μου.,.., συνηθος παιζω σε ονλινε καζινο με καταθεση παυσαφε και μου ταπιστωνουν σε τραπεζικο μου λογαριασμο...ελα που ομως η συγκεκριμενη εταιρια δεν το εκανε ναι συμφερει γιατι ουσιαστικα εχεις απεριοριστες καταθεσεις καρτων(πιν)οτι ποσο και να ειναι στο ηλεκτρονικο πορτοφολι κ ετσι παιζεις ανετα στοιχημα,ετσι παιζω εγω στην μπετ365 και μετα αναληψη με τραπεζικο εμβασμα
satmen Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 δεν σου κραταει η παυσαφε χρηματα απτης καταθεσης η αναληψης και αν ναι ποσα?? εκανα βλακια που δεν εκανα ταυτοποιηση στη παυσαφε?ποια ειναι η γνωμη σου?? μπορουμε να κλεισουμε μετα το λογαριασμο μας στη παυσαφε οποια στιγμη θελουμε??
thleorasakias Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 δεν σου κραταει η παυσαφε χρηματα απτης καταθεσης η αναληψης και αν ναι ποσα?? εκανα βλακια που δεν εκανα ταυτοποιηση στη παυσαφε?ποια ειναι η γνωμη σου?? μπορουμε να κλεισουμε μετα το λογαριασμο μας στη παυσαφε οποια στιγμη θελα δεν καταλαβα τιποτα φιλος εκτος απο το τελευταιο για το κλεισιμο λογαριασμου ναι μπορεις να κλεισεις τον λογαριασμο οποτε θες,αλλα και 12 μηνες να μην το χρησιμοποιησεις δεν εχεις καποια χρεωση απο κει και περα και μετα νομιζω ειναι 2 ευρω για μια φορα
satmen Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ρωταω εκανα βλακεια που δεν εκανα ταυτοποιηση στη paysafe η καλα εκανα που δεν εκανα ταυτοποιηση στη paysafe?γιατι ετσι οπως το λες μου φενετε οτι εκανα βλακεια...αλλα νομιζα οτι σε δεσμευουν για καποια περιοδο και δεν μπορεις να ακυρωσεις το λογαριασμου σου απτη paysafe... Και επεισεις ρωταω αν σε περιπτωση κερδισεις απο καποια στοιχηματικη εταιρια και ζητησεις αναληψη μεσω paysafe η paysafe θα κρατηση καποιο ποσο απτα κερδη??? Π.χ κερδισεις 500 ευρω.θα σου κρατηση η paysafe καποιο χρηματικο ποσο για τη συναλλαγη???
thleorasakias Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ρωταω εκανα βλακεια που δεν εκανα ταυτοποιηση στη paysafe η καλα εκανα που δεν εκανα ταυτοποιηση στη paysafe?γιατι ετσι οπως το λες μου φενετε οτι εκανα βλακεια...αλλα νομιζα οτι σε δεσμευουν για καποια περιοδο και δεν μπορεις να ακυρωσεις το λογαριασμου σου απτη paysafe... Και επεισεις ρωταω αν σε περιπτωση κερδισεις απο καποια στοιχηματικη εταιρια και ζητησεις αναληψη μεσω paysafe η paysafe θα κρατηση καποιο ποσο απτα κερδη??? Π.χ κερδισεις 500 ευρω.θα σου κρατηση η paysafe καποιο χρηματικο ποσο για τη συναλλαγη??? για ταυτοποιηση οταν εχει ορια το στανταρ νομιζω 1000 εισερχομενα\εξερχομενα\ και το unlimited εχει 30000 το χρονο συμφερει το δευτερο.τωρα αυτο ειναι δικο σου θεμα αμα σε συμφερει αμα παιζεις 20 ευρω το μηνα και κερδιζεις 100 καθε τοσο για 1000 το χρονο καλα ειναι,αλλιως πας στην δευτερη επιλογη που εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Μεσω paysafe αναληψη εκτος απο προμηθεια 7 ευρω παιρνουν και ενα ποσοστο στο ειχα ξαναπει οτι δεν συμφερει με τιποτα-δηλαδη στα 500 στρογγυλα θα παρεις γυρω στα 475 αμα κανεις αναληψη με Paysafe.
adok13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 εχω καποια χρηματα στη novibet.πηγα να κανω αναληψη με εμβασμα και δεν με αφηνει παρα μονο με αναληψη στον paysafe λογαριασμο μου. οποτε θελω να κανω upgrade sto status tου paysafe ωστε να κανω αναληψη τα χρηματα.το προβλημα ειναι οτι η paysafe δεν δεχεται την ταυτοτητα μου γιατι εχει ελληνικους χαρακτηρες.εχει τυχει σε καποιον αλλον αυτο;τι αλλο μπορω να κανω;εχετε καμια ιδεα;
thleorasakias Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) ειχα το ιδιο προβλημα και εστειλα το εκκαθαριστικο εφοριας μαζι με ενα λογαριασμο δεκο και αυτο μετα απο 40 τηλεφωνα μεχρι που με εβαλαν σε προτεραιοτητα και με τα πολλα εγινε uprgade unlimited Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από thleorasakias
UsualSuspect__ Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 18 hours ago, adok13 said: εχω καποια χρηματα στη novibet.πηγα να κανω αναληψη με εμβασμα και δεν με αφηνει παρα μονο με αναληψη στον paysafe λογαριασμο μου. οποτε θελω να κανω upgrade sto status tου paysafe ωστε να κανω αναληψη τα χρηματα.το προβλημα ειναι οτι η paysafe δεν δεχεται την ταυτοτητα μου γιατι εχει ελληνικους χαρακτηρες.εχει τυχει σε καποιον αλλον αυτο;τι αλλο μπορω να κανω;εχετε καμια ιδεα; Για ποιο λόγο δεν σ άφηνε να τα τραβήξεις κανονικά;
adok13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 και στη goalbet και στη novibet μου λενε να κανω αναληψη με οποιον τροπο εκανα καταθεση.πριν κανα 2μηνο στη goalbet ενω ειχα κανει καταθεση με paysafe ειχα κανει αναληψη με εμβασμα τωρα δε μαφησανε.εντωμεταξυ εκανα μια καταθεση με εμβασμα ενω ειχα τα λεφτα μεσα ωστε και να τα τραβηξω με εμβασμα αλλα παλι φε με αφησαν γιατι τακερδη λεει προηλθαν απο τη καταθεση της pwysafe
UsualSuspect__ Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 1 hour ago, adok13 said: και στη goalbet και στη novibet μου λενε να κανω αναληψη με οποιον τροπο εκανα καταθεση.πριν κανα 2μηνο στη goalbet ενω ειχα κανει καταθεση με paysafe ειχα κανει αναληψη με εμβασμα τωρα δε μαφησανε.εντωμεταξυ εκανα μια καταθεση με εμβασμα ενω ειχα τα λεφτα μεσα ωστε και να τα τραβηξω με εμβασμα αλλα παλι φε με αφησαν γιατι τακερδη λεει προηλθαν απο τη καταθεση της pwysafe Ό,τι να ναι. Εγώ πάντως στην bet και στοιχημαν μια χαρά τα τράβαγα. Λες να άλλαξαν τίποτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα