Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε ξερω επιδη τωρα ειναι σαν ηλεκτρονικο πορτοφολι η paysafe μηπως το αλλαξανε ολοι γιατι κιεγω στη goalbet πριν λιγο καιρο ειχα κανει αναληψη κανονικα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να καταθέσω μέσω Paysafe σε ένα στοιχηματικό site (Betstars - μη ρωτάτε γιατί σ' αυτόν και όχι κάποιον άλλον).

Το θέμα μου τώρα είναι: αν κάνω κατάθεση με Paysafe, σε περίπτωση ανάληψης, τα χρήματα πάνε σε τραπεζικό μου λογαριασμό ή στο Paysafe account μου, απ' όπου θα τα πάρω σε πάνω από ένα μήνα έτσι και τα ζητήσω πίσω, απ' όσο ξέρω ότι γίνεται;

Επεξ/σία από sarantatessera
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, sarantatessera είπε

Θέλω να καταθέσω μέσω Paysafe σε ένα στοιχηματικό site (Betstars - μη ρωτάτε γιατί σ' αυτόν και όχι κάποιον άλλον).

Τοθέμα μου είναι: αν κάνω κατάθεση με Paysafe, σε περίπτωση ανάληψης, τα χρήματα πάνε σε τραπεζικό μου λογαριασμό ή στο Paysafe account μου, απ' όπου θα τα πάρω σε πάνω από ένα μήνα έτσι και τα ζητήσω πίσω, απ' όσο ξέρω ότι γίνεται;

Στην betstars μπορεις να κανεις κανονικα απευθειας αναληψη σε τραπεζικο λογαριασμο σου.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, sarantatessera είπε

Είσαι σίγουρος γι' αυτό, έτσι;

Εχω καιρο να ασχοληθώ εκει μπορείς να στείλεις ενα e-mail να είσαι 100%.

• Thanks 1
Δημοσ.

Έστειλα όντως και μου απάντησαν ως εξής:

Παρακαλούμε σημειώστε πως η Paysafecard χρησιμοποιείται μόνο ως μέθοδος κατάθεσης. Ώστε να βρείτε τις διαθέσιμες μεθόδους ανάληψης, παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε το Ταμείο.

Παρακαλούμε σημειώστε πως κάποιες μεθοδοι ανάληψης θα είναι διαθέσιμες μόνο εφόσον έχουν χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος κατάθεσης τους τελευταίους 12 μήνες. Διαφορετικά, θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε κατάθεση, και έπειτα από 48 ώρες η συγκεκριμένη μέθοδος θα είναι διαθέσιμη για ανάληψη.

Το θέμα είναι πως εγώ δεν έχω κάνει και δεν μπορώ να κάνω με διαφορετικό τρόπο κατάθεση, μιας και η κάρτα μου είναι Mastercard και δεν τη δέχεται. Τώρα για να κάνω μέσω τραπεζικού εμβάσματος, φέξε μου και γλίστρησα, νομίζω ότι πρώτον θα πάρει μέρες και δεύτερον δεν ξέρω καν τον τρόπο.
Μέσω Skrill πάλι που έχω λογαριασμό, δεν γίνεται γιατί κι εκεί δεν δέχεται Mastercard για πληρωμές εμπόρων.

Καμιά άλλη ιδέα; Πάντα για την Betstars.
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση.Θελω να αγορασω κατι με paysafe το οποιο εχει 4.68 Εγω εχω 10αρα καρτα.Αν βαλω τον κωδικο θα κρατησει μονο τα 4.68 και τα υπολοιπα μενουν για αλλη συναλλαγη ή τα τραβαει ολα?Απο περιεργια πιο πολυ,οχι οτι ειναι κανενα σημαντικο ποσο αλλα απλα για να ξερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...