Zerg13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μου ηρθε πριν μια ωρα email επιβεβαιωσης χωρις να εχω γραφτει ποτε. Πατηστε εδω για επιβεβαιωση, δεν πατησα φυσικα. Υπαρχει εγγραφη paysafe καταρχην; Νομιζα ειναι prepaid καρτες μηχανημα. Επισης εχει διαφορα email για τεχνικη στηριξη και ταχυδρομικη διευθυνση το mail. Τι να κανω; Μπορω να βρω ποιος το εκανε και γιατι;
άδικος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Κάποιος θα έβαλε το email σου. Απλά δεν κάνεις επιβεβαίωση. Προχθές κάποιος δήλωσε το email της γυναίκας μου για να κάνει εγγραφή στο click delivery (στο οποίο δε ζητάνε καν επιβεβαίωση!), και πρόλαβε να κάνει και δύο παραγγελίες! Φυσικά άλλαξα το κωδικό του account του, είδα όλα τα στοιχεία του, του έστειλα και ένα ανώνυμο trollίστικο sms για τη παραγγελία που μόλις είχε κάνει, αλλά δεν του έστειλα 5-6 παραγγελίες φάρσα (ψηνόμουν) γιατί σκέφτηκα τους επαγγελματίες από την άλλη άκρη. Απλά ακύρωσα το account του μετά.
Zerg13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 To paysafe εχει να κανει με καρτες χρηματα προσωπικα δεδομενα, γιαυτο ανησυχω. Καλα πως του ηρθε να κανει κατι τετοιο...να βρω αν στειλω email στην paysafe;
άδικος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Στείλε αλλά λογικά αφού δε κάνεις επιβεβαίωση δε δημιουργείται το account έτσι κι αλλιώς.
Zerg13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Σημερα μου ηρθε και αλλο που ζηταει πατηστε για ολοκληρωση εγγραφης, ζηταει και ταυτοτητα...μιλησα με το suport απλα απαντησαν δεν υπαρχει λογαριασμος τπτ αλλο,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα