Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να επισκευασω πληκτρολογιο + trackpad σε macbook air. Ρώτησα μια εταιρεία και μου είπαν 190 ευρώ και τα δύο αλλά δε ξέρω αν θα είναι γνήσια τα ανταλλακτικά. Έχει να προτείνει κανείς κάποιο μέρος στην Αθήνα; Στην επίσημη αντιπροσωπεία ξέρει κανείς πόσο πάει; Το θέμα με το πληκτρολόγιο είναι ότι κάποια κουμπία ενώ πατιούνται κανονικά δεν εμφανίζεται τίποτα στην οθόνη και σε άλλα έχει μπει σκουπιδάκι. Αν αλλάξω πληκτρολόγιο θα φτιάξουν αυτά ή παίζει να μ γίνεται τίποτα;

Δημοσ.

Ειδικά Apple και γνήσια, θα βρεις μόνο σε εξουσιοδοτημένο service (iStorm πχ) και σίγουρα όχι σε τέτοια τιμή

θα ναι ομως οκ το πληκτρολογιο αν δεν ειναι γνησιο; γιατι να δωσω 500 για πληκτρολογιο δε λεει

Δημοσ.

θα ναι ομως οκ το πληκτρολογιο αν δεν ειναι γνησιο; γιατι να δωσω 500 για πληκτρολογιο δε λεει

Αν δεν πας σε κάνα μικρομάγαζο της συμφορ.... εεεε της γειτονιάς δε θα δώσεις 500€. Άντε να σου παέι καμιά 200άρα μαζί με εργατικά μέσα. Αλλά original δε θα ναι... και του φίλου πιο πάνω φαίνονται οκ γενικά αλλά δεν είναι original.

Δημοσ.

Αν δεν πας σε κάνα μικρομάγαζο της συμφορ.... εεεε της γειτονιάς δε θα δώσεις 500€. Άντε να σου παέι καμιά 200άρα μαζί με εργατικά μέσα. Αλλά original δε θα ναι... και του φίλου πιο πάνω φαίνονται οκ γενικά αλλά δεν είναι original.

βρηκα στο site της irepair με 60ευρω. Εχει 24 υποκαταστηματα λεει ποσο μαπα να ναι; στο κατω κατω πληκτρολογιο ειναι

Δημοσ.

βρηκα στο site της irepair με 60ευρω. Εχει 24 υποκαταστηματα λεει ποσο μαπα να ναι; στο κατω κατω πληκτρολογιο ειναι

μια χαρά είναι η irepair, δε θα χεις θέμα νομίζω. τσέκαρε και ired και ematrix μπας και βρεις και κάτι καλύτερο

Δημοσ.

μια χαρά είναι η irepair, δε θα χεις θέμα νομίζω. τσέκαρε και ired και ematrix μπας και βρεις και κάτι καλύτερο

Μου ειπαν οτι πρεπει να αλλαξουν ολο το πανω μερος και θελουν 200ευρω.. αλλα απο το να παρω αλλο φθηνότερο ειναι.

Δημοσ.

ποιο μοντελο ειναι...?ετσι λεγανε και για το δικο μου οτι θελει αλλαγμα ολο το πανω μερος,,τελικα δεν ηθελε ολο..ηθελε 54 βιδες μονο για το πληκ/γιο(ειχα κουραστει να βιδωνω) ..βαιβεα εμενα ειναι προ του 2011..το trackpad εχω αλλαξει σε ενα προ του 2012,αλλο παλουκη εκει να βγει η μπαταρια και να αλλαξεις το trackpad...μπορεις να το κανεις μονος σου?

Δημοσ.

ποιο μοντελο ειναι...?ετσι λεγανε και για το δικο μου οτι θελει αλλαγμα ολο το πανω μερος,,τελικα δεν ηθελε ολο..ηθελε 54 βιδες μονο για το πληκ/γιο(ειχα κουραστει να βιδωνω) ..βαιβεα εμενα ειναι προ του 2011..το trackpad εχω αλλαξει σε ενα προ του 2012,αλλο παλουκη εκει να βγει η μπαταρια και να αλλαξεις το trackpad...μπορεις να το κανεις μονος σου?

ειναι macbook air του 2014 και φοβαμαι να βαλω χερι δεν εχω ξανεπειραξει οποιονδποτε υπολογιστη. Ισως να δε και λιγο το trackpad που ειχε βουλιαξει. Με απασχολει μονο μην μετα την αλλαγη εξακολουθησουν τα πληκτρα να μην αντιδρουν. Γιατι εκτος απο αυτα που εχουν φυγει και αυτα που εχουν σκουπιδακια καποια πατιουνται κανονικα αλλα δεν εμφανιζεται τπτ στν οθονη.

Δημοσ.

απο κατω πρεπει να γραφει  Axxxx αυτο ειναι το μοντελο σου..καλα κανεις και φοβασαι να βαλεις χερι γιατι μια μικρη βλακεια να γινει χωρις να το θελεις μπορει να σου κοστισει πολυ...απλα δεν νομιζω οτι πρεπει να αλλαξεις ολο το upper case..κατα 99% θα θελει απλα αλλαγη το πληκ/γιο και θα ειναι μια χαρα..τωρα το trackpad πρεπει να εχει ξεβιδωμενη βαση η να εχει στραβωσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...