Baze Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα.. Θα το δωσω σε εναν τεχνικο να το λυσει και να το ξαναδεσει απο την αρχη. Να πω οτι ηταν και το πρωτο μου build, δεν ηταν..
Silverage Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δες και κάτι άλλο. Μήπως έχει στραβώσει κάνα πινάκι στο socket του επεξεργαστή; Σε ακριβώς ίδια μητρική με την δικιά σου ήταν στραβωμένα 3-4 πινάκια και κόλλαγε στην εγκατάσταση των windows. Μάλλον κάτι επηρρέαζε στην επικοινωνία του σκληρού δίσκου. Τελικά την επέστρεψα και πήρα άλλη. Αυτό το μοντέλο πρέπει να είναι προβληματικό.
Baze Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ανανεωνω.. Σημερα τους βρηκα γιατι απουσιαζαν οι τεχνικοι απο το μαγαζι... Και μου ειπε να δοκιμασω να ενεργοποιησω τη καρτα γραφικων απο το bios και οτι το multimonitor μηπως και δουλεψει και πως κατι κανω λαθος εγω γιατι η μητρικη δουλευει Κανονικα..
Baze Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Για τα πινακια δεν ειναι κατι διοτι ηταν ενα λιγο στραβο και το επιδιορθωσα μονος μου (μυστικο μας αυτο). Μενιδι ειμαι 1
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Εχω απο χθες που σας διαβασα αλλα ολο κατι τυχαινε και δεν προλαβαινα να γραψω.... Ρε φιλε μπες στο bios με τα ενσωματωμενα, πηγαινε στις ρυθμισεις γραφικων και βαλε το στην pci-e. Μετα κανε μια επανεκκινηση και βαλε το hdmi στην θυρα της καρτας... Αυτο κανε το και με φορεμενη την καρτα αλλα αν δεν πιασει ετσι τοτε κανε το και χωρις να την φορεσεις. Δηλαδη βγαλε την καρτα, μπες με ενσωματωμενα bios, κανε την αλλαγη και μετα shutdown, κοτσαρησε την καρτα και εκκινηση...
Baze Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Να το δοκιμασω και ετσι και να σου πω αλλα δεν νομιζω να δουλεψει αφου δεν ειναι απλα οτι δινει σημα αλλα δεν την εμφανιζει καν συνδεδεμενη στο bios. Η μητρικη εχει λειτουργια στο bios που σου δειχνει την πλακετα και πανω στις διαφορες συνδεσεις αν συρεις το ποντικι σου γραφει τι εχεις συνδεδεμενο. Πχ στο chipset του επεξεργαστη σε μενα λεει κανονικα i7 7700k. Αλλα στο pci express λεει empty
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Να το δοκιμασω και ετσι και να σου πω αλλα δεν νομιζω να δουλεψει αφου δεν ειναι απλα οτι δινει σημα αλλα δεν την εμφανιζει καν συνδεδεμενη στο bios. Η μητρικη εχει λειτουργια στο bios που σου δειχνει την πλακετα και πανω στις διαφορες συνδεσεις αν συρεις το ποντικι σου γραφει τι εχεις συνδεδεμενο. Πχ στο chipset του επεξεργαστη σε μενα λεει κανονικα i7 7700k. Αλλα στο pci express λεει empty ρε 'συ baze να το πάρουμε απο την αρχή. Πότε άρχισε να στο κάνει έτσι στα ξαφνικά; Το bios αναβάθμιση έγινε πρίν ή μετά το κακό;
Baze Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Τιποτα το προβλημα ξαφνικα παρουσιαστηκε. Δουλευε κανονικα. Το ανοιξα και δεν εστελνε σημα. Δοκιμασα bios update τη μερα που αναρτησα το post και ελεγε οτι ειναι ενημερωμενο
Baze Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Το pc το δουλευει ο πατερας μ και λεει πιθανο. Αλλα για αυτο το λογο εκανα και format και αλλαγη δεν εγινε
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Αυτό που σου είπε ο Zelo το δοκίμασες; Στο bios έχεις default settings;
Baze Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ναι μολις το δοκιμασα χωρις να βγαλω την καρτα. Η μητρικη βασικα δεν εχει να ενεργιποιησεις τα γραφικα του επεξεργαστη. Σαν ρυθμιση εχει πιο να επιλεγεται πρωτα και ειναι κανονικα σε peg δηλαδη στην καρτα γραφικων
boombastik Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 -https://forum-en.msi.com/index.php?topic=293228.0 -https://forum-en.msi.com/index.php?topic=271381.0 -https://forum-en.msi.com/index.php?topic=285051.0 -https://forum-en.msi.com/index.php?topic=287984.0 απ οτι βλεπω στο google η msi z170 και z270 εχοθν δυσκολειες με τις pascal καρτες. καποιος λεει οτι δουλευει στο 2ρο pcie 16x.
Baze Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 δυστυχως δεν δουλευει ουτε στο 2ο pcie.. τα εχω κοιταξει τα περισσοτερα σχετικα threads Που βρηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα