Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , καινούργιο μέλος εδώ και έχω μια απορία, πριν λίγο καιρό είχα παραγγείλει από το fasttech κάτι πραγματάκια για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και στο τελωνείο μου κάναν κατάσχεση και καταστροφή προϊόντος.

Τώρα θέλω να παραγγείλω από το amazon.de το oculus rift αξίας 449 ευρώ άμα το πάρω από εκεί θα περάσει τελωνείο θα πρέπει να πληρώσω τίποτα έχτρα ?

Δημοσ.

Τώρα θέλω να παραγγείλω από το amazon.de το oculus rift αξίας 449 ευρώ άμα το πάρω από εκεί θα περάσει τελωνείο θα πρέπει να πληρώσω τίποτα έχτρα ?

H Γερμανία ειναι ιδρυτικό μέλος ποιας ένωσης απο το 1957? Αν το βρεις κερδίζεις τελωνειακος ελευθερο το Oculus Rift.

• Like 1
Δημοσ.

Και με το amazon.co.uk τι γίνεται η Αγγλία δεν βγήκε από την Ε.Ε ? οπότε αγορές τώρα από εκεί άκυρο ?

μία χαρά παραγγέλνουμε ακόμα 

• Like 1
Δημοσ.

Και με το amazon.co.uk τι γίνεται η Αγγλία δεν βγήκε από την Ε.Ε ? οπότε αγορές τώρα από εκεί άκυρο ?

Παρέλαβα χθες από amazon uk όλα μια χαρά χωρίς τελωνείο και γρήγορα ( 10 μέρες ) αγόρασε άφοβα αρκεί το προϊών να είναι εντός ΕΕ.

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα χθες από amazon uk όλα μια χαρά χωρίς τελωνείο και γρήγορα ( 10 μέρες ) αγόρασε άφοβα αρκεί το προϊών να είναι εντός ΕΕ.

10 μερες?πανω απο 3 μερες δεν εχει κανει ποτε σε μενα και μιλαω για πολλες αγορες ,για την ακριβεια σχεδον ολα τα παιρνω απο το αμαζον ,οκ παντα με εξπρες για να ξερω και που βρισκεται το δεμα ανα πασα στιγμη με επιπλεον χρεωση 4 ε

Δημοσ.

10 μερες?πανω απο 3 μερες δεν εχει κανει ποτε σε μενα και μιλαω για πολλες αγορες ,για την ακριβεια σχεδον ολα τα παιρνω απο το αμαζον ,οκ παντα με εξπρες για να ξερω και που βρισκεται το δεμα ανα πασα στιγμη με επιπλεον χρεωση 4 ε

Έμενα η παραγγελιά μου ήταν  unregister mail   και πλήρωσα (shipping) 3,33 λίρες( packing & shipping τα έκανε ο ίδιος ο seller και όχι από amazon ) δεν είχε επιλογή για express από ότι θυμάμαι. Τώρα που το σκέφτομαι μου φαίνονται πολλά ... Το θέμα είναι όμως ότι παρέλαβα και όλα καλά. Την επόμενη φορά θα το ψάξω περισσότερο με το θέμα του shipping.

• Like 1
Δημοσ.

Νορμάλ μου φαίνονται εμένα. Και το amazon το ίδιο παρόμοιο ποσό ζητάει.

Και έμενα αρχικά λογικό μου φάνηκε άλλα να κρίνεις ότι ο slk200gr πλήρωσε 4 ευρό (δηλαδή σχεδόν τα ίδια με μένα ) και του τα έστειλαν σε 3 μέρες και με tracking  τα δικά μου μάλλον ήταν πάρα πολλά. ( εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι σωστά ) .

Δημοσ.

Και έμενα αρχικά λογικό μου φάνηκε άλλα να κρίνεις ότι ο slk200gr πλήρωσε 4 ευρό (δηλαδή σχεδόν τα ίδια με μένα ) και του τα έστειλαν σε 3 μέρες και με tracking  τα δικά μου μάλλον ήταν πάρα πολλά. ( εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι σωστά ) .

ωπα για να μην γινει παρεξηγηση απλη νομιζω ειναι 9με 10 ε +4 ε για εξπρες  συνολο 15 ε

για την ακριβεια,

https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=hp_201910060_to_201910850_2?language=en_GB&nodeId=201910850#GUID-94F272E0-F280-4956-87FB-E99C2528462A__SECTION_7745BBAD97614F6ABB0FC4D635BE78B7

• Like 1
Δημοσ.

ωπα για να μην γινει παρεξηγηση απλη νομιζω ειναι 9με 10 ε +4 ε για εξπρες  συνολο 15 ε

για την ακριβεια,

https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=hp_201910060_to_201910850_2?language=en_GB&nodeId=201910850#GUID-94F272E0-F280-4956-87FB-E99C2528462A__SECTION_7745BBAD97614F6ABB0FC4D635BE78B7

Άρα μια χαρά ήταν ο χρόνος αποστολής (10 μέρες ) σε σχέση με τα λεφτά που χρεώθηκα ( 3.33 λίρες) .

Επίσης από ότι βλέπω στο Link εσύ μιλάς για το amazon.de  έμενα η παραγγελια είναι από το amazon.uk .

Δημοσ.

Άρα μια χαρά ήταν ο χρόνος αποστολής (10 μέρες ) σε σχέση με τα λεφτά που χρεώθηκα ( 3.33 λίρες) .

Επίσης από ότι βλέπω στο Link εσύ μιλάς για το amazon.de  έμενα η παραγγελια είναι από το amazon.uk .

δεν πρεπει να εχει ιδιαιτερη διαφορα,και απο αμαζον ιταλιας το ιδιο ειναι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...