Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φίλους που μένουν στην Αγγλία αν αγοράσουνε κάτι από το amazon.co.υκ και μετά μου το στείλουν Ελλάδα (Κρήτη συγκεκριμένα) θα υπάρχει κάποιο θέμα ? 

• Moderators
Δημοσ.

Έχω φίλους που μένουν στην Αγγλία αν αγοράσουνε κάτι από το amazon.co.υκ και μετά μου το στείλουν Ελλάδα (Κρήτη συγκεκριμένα) θα υπάρχει κάποιο θέμα ?

Ακόμα η Αγγλία είναι στην ΕΕ οπότε δεν παίζει θέμα

Όταν ολοκληρωθεί το brexit τότε κάνεις δεν ξέρει το θα παίξει

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες επανέρχομαι στο θέμα. Θέλω να κάνω μια αγορά 259 ευρώ από Amazon.de! 

Επειδή δεν έχω πάρει ποτέ από το γερμανικό αμαζον γνωρίζεται για τίποτα επιπλέον χρεώσεις; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dkmaster είπε

Η Γερμανία είναι ακόμη Ευρώπη οπότε εφόσον ο πωλητής είναι το Amazon ή από Ευρωπαϊκή χώρα, δεν έχεις χρεώσεις. 

Ευρωπαϊκή ένωση λογικά εννοείς γιατί Ευρώπη είναι πολλές χώρες αλλά ευρωπαϊκή λίγες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν γράφεις από κινητό έχεις και την αυτόματη διόρθωση δυστυχώς. Αλλά αφού πρέπει να είμαστε τοοοοσο συγκεκριμένοι, ναι υπάρχουν 44 χώρες στην Ευρώπη και 28 στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τελευταία φορά που κοίταξα η Γερμανία ανήκει στην ένωση οπότε η ερώτηση είναι κάπως ανούσια. Έχει γραφτεί χιλιάδες φορές ότι παραγγελίες από Ε.Ε δεν περνάνε τελωνείο, και δεν έχουν έξτρα χρεώσεις. 

Επεξ/σία από dkmaster
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φίλοι μου, καλησπέρα. Έχω κάνει μια παραγγελία από amazon.de. Πωλητής είναι η ίδια η  amazon. Αποστολή είναι με απλό ταχυδρομείο (Deutsche Post DHL) χωρίς tracking no. Η αποστολή (σύμφωνα με την amazon) έφυγε 27-12 και επρόκειτο να παραδοθεί 7-1. Σήμερα 11-1 και δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα.

1. Να ανησυχώ;

2. Γενικά είναι σύνηθες να βγαίνουν εκτός χρόνου; Αν κάποιος έκανε τώρα τις γιορτές παραγγελία ίσως έχει καλύτερη εικόνα.

3. Τι γίνεται σε περίπτωση που δεν φτάσει η παραγγελία;

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kvkpls είπε

Φίλοι μου, καλησπέρα. Έχω κάνει μια παραγγελία από amazon.de. Πωλητής είναι η ίδια η  amazon. Αποστολή είναι με απλό ταχυδρομείο (Deutsche Post DHL) χωρίς tracking no. Η αποστολή (σύμφωνα με την amazon) έφυγε 27-12 και επρόκειτο να παραδοθεί 7-1. Σήμερα 11-1 και δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα.

1. Να ανησυχώ;

2. Γενικά είναι σύνηθες να βγαίνουν εκτός χρόνου; Αν κάποιος έκανε τώρα τις γιορτές παραγγελία ίσως έχει καλύτερη εικόνα.

3. Τι γίνεται σε περίπτωση που δεν φτάσει η παραγγελία;

1) oxi

2)πολυ σπανιο -μου εχει τυχει οταν πωλητης ηταν κινεζος

3)νομιζω μετα απο 15 μερες μπορεις να κανεις αναφορα ,πιο πριν δεν θα σου απαντησουν καν,παντως θα βγαλεις ακρη,χρηματα δεν εχασε κανεις ,εμπορευμα ναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, slk200gr είπε

1) oxi

2)πολυ σπανιο -μου εχει τυχει οταν πωλητης ηταν κινεζος

3)νομιζω μετα απο 15 μερες μπορεις να κανεις αναφορα ,πιο πριν δεν θα σου απαντησουν καν,παντως θα βγαλεις ακρη,χρηματα δεν εχασε κανεις ,εμπορευμα ναι

Όταν λες "αναφορά"; Μπορείς να εξηγήσεις τη διαδιακασία, γιατί είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω. Σ' ευχαριστώ.

Επεξ/σία από kvkpls
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, kvkpls είπε

1. Να ανησυχώ;

1. Οχι ακόμα. Είναι μικρό το διάστημα που πέρασε.

2. Με απλή αποστολή  δεν τα λαμβάνω στην εκτιμώμενη ημερομηνία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kvkpls είπε

Όταν λες "αναφορά"; Μπορείς να εξηγήσεις τη διαδιακασία, γιατί είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω. Σ' ευχαριστώ.

Πας στην παραγγελια και καπου γραφεις επιστροφη του προιοντος και σου βγαζει καποιους λογους επιστροφης ,εκει βαζεις λογο μην παραλαβής, οταν περασου οι μερες και εχεις προβλημα ,που αμφιβαλλω,θα σου πω ακριβως

36 λεπτά πριν, spartak1 είπε

2. Με απλή αποστολή  δεν τα λαμβάνω στην εκτιμώμενη ημερομηνία.

Εγω τις περισσοτερες φορες τα εχω παρει και πιο νωρις 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα,

για να μην ανοίγω άλλο νήμα. Προτείθεμαι να αγοράσω,  προϊόν αξίας περίπου 750€, απο το Amazon. UK και ο πωλητής είναι απο Καλιφόρνια USA.

Ξέρει κάποιος να μου πει αν αυτή η αγορά θεωρείται ότι γίνεται απο Ε.Ε και δεν έχει τελωνείο ή επειδή ο πωλητής είναι από USA θα έχει ούτως ή άλλως τελωνείο ?

Ευχαριστώ, εκ των προτέρων για τη βοήθεια.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, themischar είπε

Καλημέρα,

για να μην ανοίγω άλλο νήμα. Προτείθεμαι να αγοράσω,  προϊόν αξίας περίπου 750€, απο το Amazon. UK και ο πωλητής είναι απο Καλιφόρνια USA.

Ξέρει κάποιος να μου πει αν αυτή η αγορά θεωρείται ότι γίνεται απο Ε.Ε και δεν έχει τελωνείο ή επειδή ο πωλητής είναι από USA θα έχει ούτως ή άλλως τελωνείο ?

Ευχαριστώ, εκ των προτέρων για τη βοήθεια.

Δεν σε νοιαζει που ειναι ο πωλητης αρκει το καταστημα του αμαζον να ειναι ευρωπη οπως σρην δικια σου περιπτωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...