lmak Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Εγώ θα ήμουνα πιο προσεκτικός. Έχει σημασία ποιος το στέλνει. Αν είναι fulfilled by Amazon (πράγμα μάλλον απίθανο) τότε ΟΚ, αν το στέλνει όμως ο άλλος από καλιφόρνια, τότε 100% θα περάσει τελωνείο.
themischar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lmak είπε Εγώ θα ήμουνα πιο προσεκτικός. Έχει σημασία ποιος το στέλνει. Αν είναι fulfilled by Amazon (πράγμα μάλλον απίθανο) τότε ΟΚ, αν το στέλνει όμως ο άλλος από καλιφόρνια, τότε 100% θα περάσει τελωνείο. Ευχαριστώ σε, δεν έβγαλα κάποια άκρη γι' αυτό & είπα να απευθύνω το ερώτημα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από themischar
slk200gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, lmak είπε Εγώ θα ήμουνα πιο προσεκτικός. Έχει σημασία ποιος το στέλνει. Αν είναι fulfilled by Amazon (πράγμα μάλλον απίθανο) τότε ΟΚ, αν το στέλνει όμως ο άλλος από καλιφόρνια, τότε 100% θα περάσει τελωνείο. Λαθος κανεις και αυτο δεν πειραζει αλλα παραπληροφορεις και αυτο πειραζει,σου συνεβει ποτε?
lmak Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 50 λεπτά πριν, slk200gr είπε Λαθος κανεις και αυτο δεν πειραζει αλλα παραπληροφορεις και αυτο πειραζει,σου συνεβει ποτε? Εσύ αγόρασες ποτέ κάτι από ευρωπαϊκό Amazon με πωλητή από Αμερική;
slk200gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, lmak είπε Εσύ αγόρασες ποτέ κάτι από ευρωπαϊκό Amazon με πωλητή από Αμερική; Ναι και απο αμερικη και απο ασια
lmak Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Και δεν πλήρωσες τελωνείο; Διευκρινίζω χωρίς να έχεις προπληρώσει το τελωνείο στα έξοδα μεταφοράς. Αν ναι ΟΚ έχω λάθος.
themischar Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Στις 20/1/2019 στις 12:47 ΜΜ, lmak είπε Εγώ θα ήμουνα πιο προσεκτικός. Έχει σημασία ποιος το στέλνει. Αν είναι fulfilled by Amazon (πράγμα μάλλον απίθανο) τότε ΟΚ, αν το στέλνει όμως ο άλλος από καλιφόρνια, τότε 100% θα περάσει τελωνείο. 22 ώρες πριν, themischar είπε Ευχαριστώ σε, δεν έβγαλα κάποια άκρη γι' αυτό & είπα να απευθύνω το ερώτημα. Καλημέρα, Ηλθε κάπως καθυστερημένα η απάντησή τους: <<Hi Thank you for contacting us. You must check with your customs department to see how much you need to pay. We are not responsible for any duties on your behave in Greece. Regards>> Οπότε, παραιτούμαι ...
slavador Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Στις 20/1/2019 στις 3:29 ΜΜ, slk200gr είπε Λαθος κανεις και αυτο δεν πειραζει αλλα παραπληροφορεις και αυτο πειραζει,σου συνεβει ποτε? Εσυ κανεις λαθος και ο φιλος εχει απολυτο δικιο.Αν δεν ειναι fullfiled by amazon τοτε δεν ειναι ποτε σιγουρο απο που θα το στηλει ο πωλητης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα