jimskeet2002 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Εχω θεμα με ενα πιξελ αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι dead. Επισυναπτω κοντινη φωτο απ τι σημειο. Το περιεργο ειναι οτι οταν αλλαζω γωνια που το κοιταω αλλαζει θεση το σημαδι. Εχω βαλει 2 φωτο απο 2 διαφορετικες γωνιες με το ποντικι πανω στο σημαδι. Οταν το σημαδι ειναι αριστερα απ το ποντικι το κοιταζω απο αριστερα ενω οταν το σημαδι ειναι απο δεξια το κοιταζω απο δεξια. φαινεται λες κ το σημαδι βρισκεται πισω απο τα πιξελ... Καμια ιδεα?
jimskeet2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Τελικα απο λιγο ψαξιμο που εριξα μαλλον ειναι κοκος σκονης αναμεσα στο πανελ της οθονης κ το backlight.... Ξερει κανεις κανα τροπο να φυγει η αν γινεται να το παω σε επισημο σερβις της LG να το βγαλουν???? Ειναι πραγματικα πολυ μικρο κ φαινεται μονο σε οταν ειναι πολυ φωτεινο εκεινο το σημειο αλλα μονο που ξερω οτι ειναι εκει μου γυρναν τα μυαλα!!!
jimskeet2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μιλησα σημερα. Μ ειπαν οτι αν ειναι σκονη μπορει να ανοιχτει το πανελ κ να καθαριστει. Το κακο ειναι οτι θα πρεπει να μεινει 3 εργασιμες η οθονη εκει κ εγω δν εχω αλλο μονιτορ. Συν του οτι θα πρεπει να ανοιχτει κ το πανελ σε καινουρια οθονη. Μου φαινεται θα τ αφησω ετσι κ οταν καποια στιγμη ειναι να λειψω για καμια βδομαδα απ το σπιτι να κανονισω να το παω τοτε... Τι ηθελα και το παρατηρησα???? Επισης μου περναει κ η σκεψη απ το μυαλο μη το κανουν χειροτερα. Κανονικα τα πανελ τα συναρμολογουν σε ελεγχομενους χωρους με φιλτρα για σκονη κλπ. Αν ανοιχτει στο service της LG μηπως παιζει κ σεναριο να μαζεψει κ περισσοτερη σκονη μετα???? Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2017 από jimskeet2002
MessatsuRoku Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Και εγω οταν πηρα την δικια μου για service εμεινα χωρις monitor για 10 μερες... αμα σου λενε 3 μερες παλι καλα ειναι. Θα την βγαλεις λιγο με το κινητο υπομονη
jimskeet2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Και εγω οταν πηρα την δικια μου για service εμεινα χωρις monitor για 10 μερες... αμα σου λενε 3 μερες παλι καλα ειναι. Θα την βγαλεις λιγο με το κινητο υπομονη Δεν την παω... Τ αφηνω εκει για το ματι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα