InsertCoinToJoi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε ολους... εχω εναν παλιο υπολογιστη 10+ ετών και το μονο που μπορω να κρατησω ειναι το τροφοδοτικο Εχω αυτο... https://imgur.com/a/GgqGz Thermaltake Toughpower 750 αξιζει να το κρατησω για ενα συστημα i3 ή ι5 η κατι αλλο η να το σουταρω? Ευχαριστω πολυ
InsertCoinToJoi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 ενα πραγμα θα κρατουσα... και αυτο εφαγε ακυρο... χαχαχα
heros Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 γιατι ρε παιδιά είστε τόσο αρνητικοί .... εαν έχεις κάποιν φίλο με psu tester ή κατέβασε και τρέξε το aida και τεστάρισε το που νομίζω ότι θα είναι οκ...το κρατάς ..το καθαρίζεις και λίγο και εισαι οκ... μην τρελλαθούμε , ενταξει δεν ειναι gold ούτε platimum.... αλλά ή διαφορές στην κατανάλωση θα είναι αμελητέες..... Για να πάρεις καοινούργιο τώρα οι τιμές είναι στο 100ρικο.. Γιατι? κράτα τα λεφτά σου και δώστα σε μνήμη επεξεργαστή κτλ.... Στα τροφοδοτικά αν χαλάσουν χαλάνε οι πυκνωτές χαμηλής τάσης που επισκευάζονται κιόλας φθηνά... Συμβουλή λοιπόν δική μου να το κρατήσεις.... υπό τημ προυπόθεση ότι οι τάσεις είναι οκ.... 4
soteras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Το μονο που μπορεις να κρατησεις ειναι το πισω φουρφουρι 10+ θα εχει φαει τρελα ζωρια και απο διακοπες ρευματος αλλα και απο χρηση
BabisTs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 10 χρονών psu και να το χρησιμοποιήσεις σε καινούργιο rig?Δεν είναι κρίμα να ρισκάρεις κάποια βλάβη στα υπόλοιπα parts από ένα psu που τα έχει βγάλει τα λεφτά του στο υπάρχων σου pc βεβαίως - βεβαίως? Σίγουρο όχι από μένα.... 3
black66.gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Αυτό έχω και εγώ στο δεύτερο pc μου εδώ και 8 χρόνια και δουλεύει άψογα και σηκώνει τα πάντα. Στην εποχή του ήταν από τα κορυφαία. Μόνο καθάρισμα θέλει. Εάν και εφόσον δεν μπορεις να διαθέσεις 100+ ευρώ για καινούργιο μια χαρά θα κάνει τη δουλειά του για προσωρινή λύση. Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, κάνε του και ένα τεστ πρώτα.
Occultist Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ασ' τον - αν το βάλει σε σοβαρό σύστημα, θα αρχίσει να το ρίχνει από μόνο του...
Alexlooker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 q-tec 500w αγορα 2005, το εχω στον 2ετιας νεο Inel setup του αδελφου μου. (με ανταπτορες λογω μη συμβατοτητας). Με i-gpu.
Alexlooker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Να το κρατήσεις! Thermaltake Toughpower 750W cable management has four 12V rails with 72A of load!! 1
Mr_Terror Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Το ειχα και χαλασε κανα μηνα πριν τελειωσει η εγγυηση.Ηταν απο τα καλα τροφοδοτικα της εποχης με 5 χρονια εγγυηση. Ανοιξε το.Ριξε του ενα καλο καθαρισμα και τσεκαρε αν οι πυκνωτες ειναι σε καλη κατασταση.Και εγω ειμαι υπερ να το κρατησεις. 1
black66.gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά το τροφοδοτικό είναι ότι πιο διαχρονικό υπάρχει σε έναν υπολογιστή. Δεν είναι κάρτα γραφικών ή επεξεργαστής να μην τραβάει άλλο με το πέρασμα του χρόνου. Εδώ η EVGA δίνει 10 χρόνια εγγύηση στα καλά τροφοδοτικά της.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Κρατα το για δευτερο. Εγω δεν θα το εβαζα σε καινουριο μηχανημα. Μια στραβη να γινει θα κλαις κομματια μετα. Εγω θα το κρατουσα για τιποτε led φωτα 12βολτα ή αλλα projects.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα