Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμμ, μου φαίνεται λιγο κουφό σαν πρώτη όψη. Και επίσης μου φαίνεται ακόμη πιο περίεργο, διότι το βιβλίο δε με βοήθησε να καταλάβω το πότε ένας θετικός αριθμός γράφεται ως scientific notation. Απλά μου πέταξε αυτό ως παράδειγμα.

Σε ευχαριστώ όμως, διότι πάνω-κάτω κατάλαβα λίγο τι παίζει. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου!

Δημοσ.

Αν θες να δεις το MOOC του Mathesis για την python είναι πολύ καλό και δίνει και πιστοποίηση επιτυχούς παρακολούθησης. Περισσότερα θα μάθεις από ότι να διαβάσεις μόνος σου.

Δεν το ήξερα αυτο. Ευχαριστώ!

Παρόλα αυτά θα συνεχίσω μέχρι τέλους του βιβλίου και έπειτα θα παρκολουθήσω τα μαθήματα, για να πάρω την πιστοποίηση!

Δημοσ.

Δεν το ήξερα αυτο. Ευχαριστώ!

Παρόλα αυτά θα συνεχίσω μέχρι τέλους του βιβλίου και έπειτα θα παρκολουθήσω τα μαθήματα, για να πάρω την πιστοποίηση!

Αν θες την πιστοποίηση πρέπει να το κάνεις τον καιρό που διεξάγεται το μάθημα, αλλιώς μόνο για απλή μελέτη θα μπορείς να το δεις.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλά επίσης δωρεάν online μαθήματα.

1. Coursera

2. Udacity
3. Edx
4. Udemy 
5. Codecademy

6. Solo Learn (app)

αν αποφασίσεις να ασχοληθείς περισσότερο  .

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλά επίσης δωρεάν online μαθήματα.

1. Coursera

2. Udacity
3. Edx
4. Udemy 
5. Codecademy

6. Solo Learn (app)

αν αποφασίσεις να ασχοληθείς περισσότερο  .

το solo learn το έχω ήδη εγκατεστημένο και είναι αρκετά καλό και πάνω από όλα δωρεάν!

Δημοσ.

Ναι εννοείται!

Όλα τα παραπάνω που σου έγραψα είναι δωρεάν.!

το udemy ειναι δωρεάν; δεν πληρώνεις τα courses;

Δημοσ.

Κοιτά βασικά το διευκρίνισα λίγο λάθος όλα έχουν και δωρεάν αλλά και κάποια επί πληρωμή. Αλλα και μόνο τα δωρεάν να πάρεις βοηθάνε πάρα πολύ και υπάρχει πολύ υλικό σε όλα αυτά μαζί και άλλα ίσως που δεν γνωρίζω αν θες μετά και κάτι πιο εξειδικευμένο  το βλέπεις εσύ.

Το λινκ παρακάτω με τα μαθήματα στο udemy για python ταξινομημένα ειναι 11 δωρεαν και μετα ξεκινάνε τα επι πληρωμή.

https://www.udemy.com/topic/python/?sort=price-low-to-high

Δημοσ.

Προς το παρόν θα αρκεστώ στο βιβλιαράκι που έχω στη διάθεση μου. Αργότερα δε ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να παρακολουθήσω αυτά τα μαθηματάκια ή να πάρω ένα πιο προχωρημένο βιβλίο για python.

ΥΓ: ο κώδικας με τα μπλε γράμματα είναι λάθος επειδή δεν έχω δώσει σε κάποια μεταβλητή όπως είναι η max_temp την τιμή 102.5, αλλά πήγα και είπα while temperature>102.5 ;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...