Προς το περιεχόμενο

Capturing

panokali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω την PCTV Rave της Pinnacle. Έκανα capture βίντεο από τη βιντεοκάμερά μου μέσω του Nerovision 2 αλλά το αποτέλεσμα ήταν να έχω (πολύ καλή) εικόνα με ασύγχρονο ήχο (ίσως δεν επέλεξα σωστό συνδιασμό codec συμπίεσης?). Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για capturing (σχετικά απλό), ή κάτι άλλο να μου προτείνετε; Με ενδιαφέρει output σε mpeg ή vob για δημιουργία dvd. Τα avi που βγάζει το προγραμμα της κάρτας δεν υποστηρίζονται από το Nerovision για δημιουργία DVD.

Ευχαριστώ in advance

Δημοσ.

Ευχαριστώ jeankoyg, θα τα τσεκάρω.

Το MainConcept MPEG Encoder ειναι απλά για μετατροπές των τελικών αρχείων σε διάφορα formats?

Δημοσ.

epeishs 8a souy proteina prwta na kaneis to capture xwris sympiesh se opoio format 8es kai meta na kaneis metatroph to arxeio se .avi h' se .mpeg etsi 8a exeis kalytero sygxronismo hxou/eikonas kai endexomenws kai kalyterh poiothta!!!

Δημοσ.

Πάντως για τον ασύγχρονο ήχο μπορεί να φταίει οτι δεν το σηκώνει το pc σου οπότε μπορείς να δοκιμάσεις να ρίξεις λίγο την ανάλυση -πχ αντί για 384*288 ->320*240 ή αντίστοιχα για άλλα μεγέθη ανάλογα με το pc σου .Πολλές φορές φταίει και η κάρτα ήχου ,,,

Δημοσ.

Το MainConcept MPEG Encoder κάνει και capture.

Virualdub βαρύ και δυστροπο όταν κάνει capture σε MPEG.

Μπορείς να κάνεις capture σε όποιο format θέλεις και να κάνεις μετατροπή με το MainConcept MPEG Encoder και να τα δείνεις στο Nero για εγγραφή.

Μετά την μετατροπή από το MainConcept MPEG Encoder δεν χρειάζεται νέα μετατροπή από το Nero, που μερικές φορές έχει προβλήματα.

Δημοσ.

bary symfono.dystropo omws giati?Tespa.Re paidia katevasa to nortonvision express alla enw ksekinaei na kanei capture kollaei...Katevasa to directx 9b kai twra den crassarei alla sto preview tou den mou vgazei shma, kai ws ek toutou den mporw na grapsw...Kammia idea??

Δημοσ.

Παιδιά δε βρήκα ακόμα το χρόνο να ασχοληθώ, αλλά ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.

Δεν πιστεύω να φταίει το pc (οσον αφορά τις επιδόσεις).

Έχω athlon xp 2500 με 512 μνήμη.

Για την κάρτα ήχου δεν μπορώ να το αποκλείσω καθώς χρησιμοποιώ την ενσωματωμένη της μητρικής μου (GIGABYTE GA-7N400L1).

Δημοσ.

Godfath3r

Υπάρχει ένα fix update για το directx 9 που έχει σχέση με το capture, δεν θυμάμαι πιο είναι, αν δεν το βρεις θα σου στείλω στοιχεία.

Το αναφέρει κάπου και στο NERO.

Στο δικό μου σύστημα δούλεψε.

panokali

Το σύστημα σου ειναι οκ.

Εγώ έχω athlon xp 1800 με 512 μνήμη και δίσκο στις 5400 rpm.

Κάνω capture από η video in της κάρτας γραφικών σε DVD Pal με το Windvr3 και δεν έχω πρόβλημα.

Με το σύστημα μου κάνω capture με το iuvcr (http://www.iulabs.com/) σε Divx 5 540x432 χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

jeankoyg

nomizw pws afto to fix katevasa.To onoma tou arxeiou einai DirectX9b-KB825116-x86-ENU.exe se parakalw tsekare an eina afto pou ennoeis.

Pantws etsi opws eimai den mporw na kanw capture.Kammia allh idea re paidia?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...