nikolakakis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Βρηκα μια αγγελια στο χε που ισχυριζεται τα εξης: COSMOTE φοιτητικο στον αριθμο που ηδη εχετε. 1200´ προς ολους και 600´ προς Whats up και 1200 sms προς ολους και 3.3 γιγα ιντερνετ με 8 ευρα το μηνα. Κραταει για παντα! Για την ενεργοποιηση ζηταει 60 ευρω. Και ερωτω εγω τωρα.. εγω εχω ηδη φοιτητικο γουατς απ και τετοιο πακετο ουτε στα ονειρα μου. ΠΟΥ ειναι η παγιδα? Να σημειωθει οτι τον καλεσα και δεν μου φανηκε κατι περιεργο σε αυτα που ειπε εκτος του οτι προτιμα τα λεφτα στο χερι και οχι τραπεζα.
stelios18120 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Βρηκα μια αγγελια στο χε που ισχυριζεται τα εξης: COSMOTE φοιτητικο στον αριθμο που ηδη εχετε. 1200´ προς ολους και 600´ προς Whats up και 1200 sms προς ολους και 3.3 γιγα ιντερνετ με 8 ευρα το μηνα. Κραταει για παντα! Για την ενεργοποιηση ζηταει 60 ευρω. Και ερωτω εγω τωρα.. εγω εχω ηδη φοιτητικο γουατς απ και τετοιο πακετο ουτε στα ονειρα μου. ΠΟΥ ειναι η παγιδα? Να σημειωθει οτι τον καλεσα και δεν μου φανηκε κατι περιεργο σε αυτα που ειπε εκτος του οτι προτιμα τα λεφτα στο χερι και οχι τραπεζα. Μακριά από αυτά
nikolakakis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μακριά από αυτά Ξερουμε πως (αν) λειτουργουν αυτα? Ζητησε ταυτοτητα και ο αριθμος να ειναι στο ονομα μου 1
petran91 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Βρηκα μια αγγελια στο χε που ισχυριζεται τα εξης: COSMOTE φοιτητικο στον αριθμο που ηδη εχετε. 1200´ προς ολους και 600´ προς Whats up και 1200 sms προς ολους και 3.3 γιγα ιντερνετ με 8 ευρα το μηνα. Κραταει για παντα! Για την ενεργοποιηση ζηταει 60 ευρω. Και ερωτω εγω τωρα.. εγω εχω ηδη φοιτητικο γουατς απ και τετοιο πακετο ουτε στα ονειρα μου. ΠΟΥ ειναι η παγιδα? Να σημειωθει οτι τον καλεσα και δεν μου φανηκε κατι περιεργο σε αυτα που ειπε εκτος του οτι προτιμα τα λεφτα στο χερι και οχι τραπεζα. Αυτη η προσφορα ισχυει σε ΟΛΑ τα φοιτητικα whats up(χρόνια τώρα). Αν εχεις φοιτητικο whats up παρε στο 1330 και ακου τα πακετα. Αλλιως κατεβασε την εφαρμογη whats up στο smartphone σου και καντο απο κει. H παγίδα είναι ότι αυτός κάνει ΚΑΙ ΚΑΛΑ την "εξυπηρέτηση" σε αυτούς που δεν είναι φοιτητές να πάρουν το πακέτο. 60€ για μια διαδικασία 1 λεπτού, ωραίος ο φίλος. 1
rest_in_pieces Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 ναι το ερώτημα είναι πως κάνεις φοιτητικό μία σύνδεση που δεν είναι φοιτητική
Anonymousx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Αυτη η προσφορα ισχυει σε ΟΛΑ τα φοιτητικα whats up(χρόνια τώρα). Αν εχεις φοιτητικο whats up παρε στο 1330 και ακου τα πακετα. Αλλιως κατεβασε την εφαρμογη whats up στο smartphone σου και καντο απο κει. H παγίδα είναι ότι αυτός κάνει ΚΑΙ ΚΑΛΑ την "εξυπηρέτηση" σε αυτούς που δεν είναι φοιτητές να πάρουν το πακέτο. 60€ για μια διαδικασία 1 λεπτού, ωραίος ο φίλος. Άμα δεν είσαι φοιτητής ( ή δεν δηλώσει τον αριθμό κάποιος φοιτητής για σένα ) γίνεται να ενεργοποιησεις αυτά τα πακέτα?
petran91 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 ναι το ερώτημα είναι πως κάνεις φοιτητικό μία σύνδεση που δεν είναι φοιτητική Με οποιοδήποτε πάσο. Το πάσο δεν είναι ανάγκη να είναι στο ίδιο όνομα με τον κάτοχο του αριθμού. Έκανα πρόσφατα τη διαδικασία. Άμα δεν είσαι φοιτητής ( ή δεν δηλώσει τον αριθμό κάποιος φοιτητής για σένα ) γίνεται να ενεργοποιησεις αυτά τα πακέτα? Οχι είναι μόνο για το whats up students 1
Anonymousx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Με οποιοδήποτε πάσο. Το πάσο δεν είναι ανάγκη να είναι στο ίδιο όνομα με τον κάτοχο του αριθμού. Έκανα πρόσφατα τη διαδικασία. Νομίζω ότι δικαιουσε μόνο έναν αριθμό ανά παροχο (1 cosmote , 1 vodafone κλπ ) ή δεν ισχύει αυτό? 1
petran91 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω ότι δικαιουσε μόνο έναν αριθμό ανά παροχο (1 cosmote , 1 vodafone κλπ ) ή δεν ισχύει αυτό? Χωρίς να είμαι σίγουρος γι αυτό νομίζω ότι ισχύει. Και είναι λογικό να ισχύει. (1 αριθμό ανά πάσο)
nikolakakis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Χωρίς να είμαι σίγουρος γι αυτό νομίζω ότι ισχύει. Και είναι λογικό να ισχύει. (1 αριθμό ανά πάσο) Aρα αυτος εχει πολλους γνωστους που εχει προσβαση στο πασο τους και δεν εχουν ηδη κοσμοτε και κανει αυτη τη διαδικασια? Αυτη η προσφορα ισχυει σε ΟΛΑ τα φοιτητικα whats up(χρόνια τώρα). Αν εχεις φοιτητικο whats up παρε στο 1330 και ακου τα πακετα. Αλλιως κατεβασε την εφαρμογη whats up στο smartphone σου και καντο απο κει. Ουτε στο 1330 ουτε στην εφαρμογη υπαρχει τετοια προσφορα.. Με 8 ευρω δινει 1200' και 1200 sms προς ολους και και 1gb internet.
stelios18120 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Οπότε πως βγάζουν νούμερα αβερτα φοιτητικα? .. Κάτι παίζει πονηρό λέω... ; Γτ δεν νομίζω τέτοια άτομα να έχουν πρόσβαση σε τόσα πολλά φοιτητικά πάσο..
petran91 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Aρα αυτος εχει πολλους γνωστους που εχει προσβαση στο πασο τους και δεν εχουν ηδη κοσμοτε και κανει αυτη τη διαδικασια? Ουτε στο 1330 ουτε στην εφαρμογη υπαρχει τετοια προσφορα.. Με 8 ευρω δινει 1200' και 1200 sms προς ολους και και 1gb internet. Αρα δεν εχεις φοιτητικο whats up. Καθε μηνα αυτο το πακετο βαζω.... Για ολα τα φοιτητικα ισχυει. Επισης μπορει να μην το κανει για πολλους! Μπορει να το κανει για εναν μονο και μια φορα δεν το ξερουμε αυτο.
nikolakakis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Επισης μπορει να μην το κανει για πολλους! Μπορει να το κανει για εναν μονο και μια φορα δεν το ξερουμε αυτο. Η αληθεια ειναι οτι αυτο οντως δεν το ξερουμε. Αρα δεν εχεις φοιτητικο whats up. Καθε μηνα αυτο το πακετο βαζω.... Για ολα τα φοιτητικα ισχυει. 4 χρονια φοιτητης..λες να μην ξερω αν εχω φοιτητικο Whats Up? Μηπως μιλας για αλλη εταιρεια εσυ? Εκτος αν παλι πρεπει να κανεις κατι εξτρα για να το ενεργοποιησεις αυτο το πακετο? Η η κοσμοτε δινει διαφορετικα πακετα στους φοιτητες.. 1
petran91 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Συγγνώμη το δεύτερο πακέτο στη φώτο που ανέβασες δεν το βλέπεις?Τα παραπανω γιγα που λεει αυτος δεν μπαινουν με το πακετο. Ειναι αν θυμαμαι καλα 600mb επειδη εβαλες καρτα 10€, αλλα 600mb επειδη αλλαζει ο μηνας, και αλλα 600mb απο το reload it? Κατι τετοιο.Και μολις αλλαζει ο μηνας παιρνεις και τα 600' προς whats up αυτοματα.Συνοπτικα απο το πακετο δινεις 8 ευρω και παιρνεις 1200 προς ολους 1200sms και 1gb ιντερνετ.Οταν αλλαξει ο μηνας και χωρις να βαλεις καρτα παιρνεις αυτοματα 600' για whats up και 600mb ιντερνετ.Οταν βαλεις 10ευρω καρτα παιρνεις μπονους mb, και εναν κωδικο reload it που σου δινει 600mb.Αθροιστικα βγαινει το πακετο που λεει αυτος. Εγω τα βγαζω 2.8gb με αυτον τον τροπο, κατι μου ξεφευγει ισως. Υπαρχει και το μπονους που σου δινει κι αλλα mb αν ανανεωσεις με καρτα η paypal. 1
nikolakakis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Συγγνώμη το δεύτερο πακέτο στη φώτο που ανέβασες δεν το βλέπεις? Τα παραπανω γιγα που λεει αυτος δεν μπαινουν με το πακετο. Ειναι αν θυμαμαι καλα 600mb επειδη εβαλες καρτα 10€, αλλα 600mb επειδη αλλαζει ο μηνας, και αλλα 600mb απο το reload it? Κατι τετοιο. Και μολις αλλαζει ο μηνας παιρνεις και τα 600' προς whats up αυτοματα. Συνοπτικα απο το πακετο δινεις 8 ευρω και παιρνεις 1200 προς ολους 1200sms και 1gb ιντερνετ. Οταν αλλαξει ο μηνας και χωρις να βαλεις καρτα παιρνεις αυτοματα 600' για whats up και 600mb ιντερνετ. Οταν βαλεις 10ευρω καρτα παιρνεις μπονους mb, και εναν κωδικο reload it που σου δινει 600mb. Αθροιστικα βγαινει το πακετο που λεει αυτος. Εγω τα βγαζω 2.8gb με αυτον τον τροπο, κατι μου ξεφευγει ισως. Υπαρχει και το μπονους που σου δινει κι αλλα mb αν ανανεωσεις με καρτα η paypal. Οκευ αυτο ανεφερα παραπανω. Αθροιστηκα οντως ισως βγαινουν τοσα γιατι ειναι και 500mb απο καρτα η πευπαλ. Το για παντα ισχυει οντως? Γιατι δεν θυμαμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα