vngls7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γενικά βγάζουν οι εταιρίες κάποια promo τα οποία δεν διαφημίζονται κάπου. Πολλά από αυτά που πωλούνται εδω μέσα και δεν είναι φοιτητικά έτσι είναι. Έχω πετύχει περίπτωση που τα αγόραζε μαζικά υπάλληλος καταστήματος που έκανα πρακτική στην κανονική τους τιμή και τα πουλούσαν μαζί με συγγενικό του πρόσωπο σε τιμές x5. Και λόγω της θέσης του τα μεταβίβαζε κανονικά σε όποιον ήθελε. Το ίδιο γινόταν και με τα "ευκολά" νούμερα και τα on the go student. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2017 από vngls7 1
Thanospenos2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα έχω ένα θεμα κάθε μηνα μου ενεργοποιούν το φοιτητικό πακέτο χωρις να το έχω ενεργοποιήσει και χωρις να πληρώνω κάτι μου βάζουν συνεχώς 1200 λεπτα προς όλους 600 προς what's up και internet και μου έρχεται μην ότι ενεργοποιησα το φοιτητικό πακέτο.εχω ρωτήσει όλους τους φίλους μου γονείς κτλ και δεν το κάνει κανείς άραγε τι συμβαινει;υπόψιν δεν εχω συμβόλαιο απλή κάρτα που δεν βαζω ποτέ γιατί παίρνω αυτά δωρεάν.
skepasti21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Κάτσε και απολαυσε το και μην μιλάς και κανε και κανένα σταυρό, στη Ελλάδα είσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα