Προς το περιεχόμενο

secure connection failed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aυτο μου βγαζει σε opera,firefox, edge και chrome οταν παω να συνδεθω στο web banking.Το προβληαμ εμφανιστηκε σημερα χθες συνδεομουν μια χαρα. Oι browser ειναι ενημερωμενοι στην τελευταια εκδοση. Τι συμβαινει και πως το λυνω?

ΥΓ:Το βγαζει πριν καν συνδεθω στο login page.

Δημοσ.

Δες η ώρα στα windows ειναι σωστη

και κάνε ενα καθαρισμο με το ccleaner και θα συνελθει λογικά

και εχεις και αυτη τη δυνατοτητα να κανεις  αυτόματα ή χειροκίνητα επαναφορα Link.png Site: TCP/IP δε ξέρω ποιο λειτουργικό εχεις.

Δημοσ.

Ημερομηνια και ωρα ειναι σωστα αλλα μιας καπου αναφερθηκε οταν καθαρισα το μητρωο με το ccleaner εμφανιστηικε το προβλημα.

Δημοσ.

Ναι το μητρώο καλό ειναι να μη το πειραζεις ετσι εγω είπα για cookies και οτι αλλο εχουν κατεβει τοπικα στο pc σε σχεση με το ccleaner

ποια windows εχεις?

Δημοσ.

win10 pro X64. Οταν εκανα το scan εβγαλε γυρω στα 70 issues για αυτο και το εκανα αλλα εβαλαν μην κανει αντιγραφα των αλλαγων οπως εκανα παντα αλλα γιατι το εβγαλε τωρα? Ποτε δεν ειχα τετοια θεματα με το ccleaner αλλες φορες μα καθαρισμο μητρωου.

Δημοσ.

Εφοσον εχεις win 10 ανοιξε σαν διαχειριστης το command prompt και τρεξε αυτες τις εντολες να σου επαναφερει

το registry  και οτι εγινε με το καθαρισμο απο το ccleaner { μπορει και να μην εχει σχεση και με αυτο για να απαντησω στην ερωτηση σου}

1)DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

2)sfc /scannow

Μια περιπτωση ειναι να ''τρωει'' ακυρο απο τις πολλαπλες προσπαθειες συνδεσης στο λογαρισμο οποτε κλεινεις ρουτερ κτλ

και reset τοπικα στο pc τον ανταπτορα δικτου tcp/ip για να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι απο αυτο.

Δημοσ.

Eκανα οτι εγραψες και απλι τα ιδια. Αν επεγκατστησω τον firefox και τον ξαναεγκατστησω δεν θα αλλαξει κατι ε?

Tωρα απλα χειτορεψε μου βγαζει πολλα σαιτ το ιδιο με reason

code:SEC_ERROR_OCSP_INVALID_SIGNING_CERT
Δημοσ.

τσεκαρε το pc σου με malwarebytes και eset live scan να καθαρισει οτι έχει 

απεγκατεστησε εαν θελεις το firefox και δοκίμασε τη τελευραια εκδοση 

σε σχεση με τον ελεγχο που εκανες στα windows σου εβγαλε μυνημα οτι δεν εχει καμια παραβιαση?????

πολυ γρηγορα απαντησε τοσο γρηγορο συστημα εχεις?? :) 23min

διαβασε αυτα προσεκτικα και απαντησε μου εαν θελεις για να καταλαβω και εγω και ισως και αλλοι..

Διάβασε και εδω τι εχουν κανει με αυτο που σου εβγαλε https://support.mozilla.org/en-US/questions/1162028

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...