Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν παιδικό φίλο (Έλληνας) ο οποίος μένει μόνιμα στη Γαλλία. Μιλάμε κάθε μέρα μέσω social αλλά από κοντά βλεπόμαστε Χριστούγεννα, Πάσχα και Καλοκαίρι όταν έρχεται (ή αν τύχει να πάω εγώ σε αυτόν). Θα έρθει τα Χριστούγεννα (σήμερα μου το είπε) και ψάχνω τι δώρο να του πάρω (πάντα παίρνουμε κάτι ο ένας στον άλλον και μου έχει πει ότι μου πήρε κάτι απο ένα ταξίδι που έκανε πρόσφατα). Το θέμα είναι δεν ξέρω τι να του αγοράσω γιατί 1. Επειδή ταξιδεύει με αεροπλάνο δε θέλω κάτι βαρύ ή ογκώδες και 2. Πολλά πράγματα θα του αρέσουν όπως κάποιο ρούχο αλλά μου φαίνεται άκυρο, γιατί να του πάρω κάτι που μπορεί να το βρει στη Γαλλία; Σκέφτηκα να του πάρω αυτό πως σας φαίνεται; Έχετε καμία άλλη πρόταση;

http://www.public.gr/product/fotografia/instant-cameras/camera-polaroid-instant-snap-mayro/prod7843231pp/

ΥΓ Επειδή δεν έχω αδέρφια και μεγάλωσαμε σαν παιδιά ουσιαστικά μαζί τον θεωρώ σαν αδερφό μου.

Δημοσ.

Οτιδηποτε και αν του αγορασεις απο καποιο εμπορικο  θα το βρει ετσι και αλλιως εαν θελει να το παρει απο μονος του,το θεμα ειναι οτι θα ειναι απο σενα.

Αυτη ειναι η ουσια των δωρων.

Δημοσ.

Οτιδηποτε και αν του αγορασεις απο καποιο εμπορικο  θα το βρει ετσι και αλλιως εαν θελει να το παρει απο μονος του,το θεμα ειναι οτι θα ειναι απο σενα.

Αυτη ειναι η ουσια των δωρων.

Καταλαβαίνω πως το λες αλλά από μένα θα είναι μόνο αν του ζωγραφίσω ένα σπιτάκι με ξυλομπογιές ή αν του πλέξω ένα πουλόβερ που δε θελω :P

Τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά θλιμμένος. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να τραβάει φωτογραφίες από πράγματα που του αρέσουν και όταν είναι στις μαύρες του να το βλέπει και να χαμογελάει. Να βγάζει φωτογραφίες με εμένα και τους άλλους φίλους του και γενικα οτι θελει (δεν εχει φβ). Εναλλακτικά, θα μπορούσα να του έπαιρνα κάποιο βιβλίο..

• Like 1
Δημοσ.

Οτιδηποτε δωρο που κανουμε σε καποιον μπορει να το βρει στην αγορα. Σημασια εχει η κινηση και οχι το δωρο καθε αυτο.

Αν θες κατι που δεν το βρισκει τοτες ειτε κατασκευαζεις εσυ ο ιδιος κατι χειροποιητο... ή του παιρνεις τοτε κανα τσολιαδακι που δεν εχουν στην γαλλια

Σκεψου τι χομπυ και παρτου κανενα γκατζετακι για αυτα. πχ αν εχει κολλημα με τις φωτογραφιες καποιο αξεσουαρ για την φωτογραφικη, αν του αρεσει να ακουει μουσικη κανενα σιντι απο καποιον καλλιτεχνη που του αρεσει  ηακομη και καμμια μπλουζα ή λευκωμα ή συλλογη που κυκλοφορησε για το καλλιτεχνη αυτο.
Αν του αρεσουν τα αυτοκινητα καποιο μικροαξεσυας πχ μπρελοκ κτλπ

Θεωρω οτι τα δωρα που μπορει να ευχαριστηθει κανεις περισσοτερο ειναι αυτα που συνδεονται με τα ενδιαφεροντα καπιου.

Ή ενα βιβλιο , αλλα αυτα ειναι βαρια και ισως να εχει θεμα στην μεταφορα του με αεροπλανο

Βασικα θα πρεπει να προσανατολιστεις σε κατι μικρο σε ογκο και ελαφρυ να εχει θεμα με τις αποσκευες του.

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά θλιμμένος.

Και θα ερθει Ελλαδα να του φτιαξει το κεφι. Υπαρχει καποιο σχεδιο Β?

Δημοσ.

Καταλαβαίνω πως το λες αλλά από μένα θα είναι μόνο αν του ζωγραφίσω ένα σπιτάκι με ξυλομπογιές ή αν του πλέξω ένα πουλόβερ που δε θελω :P

Τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά θλιμμένος. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να τραβάει φωτογραφίες από πράγματα που του αρέσουν και όταν είναι στις μαύρες του να το βλέπει και να χαμογελάει. Να βγάζει φωτογραφίες με εμένα και τους άλλους φίλους του και γενικα οτι θελει (δεν εχει φβ). Εναλλακτικά, θα μπορούσα να του έπαιρνα κάποιο βιβλίο..

Εννοω οτι το δωρο ειναι απο σενα.

Θα φοραει το φουτερ και θα θυμαται εσενα καπου καπου.

Αλλα καλυτερα παρτου δωρο συνταγη για αντικαταθλιπτικα.

Δημοσ.

Eγω θα του επαιρνα κατι διακοσμητικο , εναν μικρο πινακα , μια ασυνηθιστη κλειδοθηκη, ενα περιεργο φωτιστικο γραφειου , δυο περιεργα stand βιβλιων,ενα διακοσμητικο (φετα)  σκακι απο ξυλο ελιας η ενα σκαλιστο ταβλι , τετοια πραγματα.Κατι που δεν μπορει να το βρει ευκολα.

Εξατρταται ομως τι αρεσει στον αλλον , εσυ ξερεις με τι ασχολειται  , τα χομπυ του κλπ.

Πχ

https://www.elitecrafters.com/el/skaki-apo-xylo-elias-megalo-48cm

(κοιτα τι κουκλακι ειναι  :wub:  )

https://www.elitecrafters.com/el/metalliko-epitoihio-se-kadro-stefani-elias-34-cm

(ελληνικο στοιχειο και ταιριαζει σε ολα τα σπιτια, παραδοσιακα η μοντερνα)

Δημοσ.

Eγω θα του επαιρνα κατι διακοσμητικο , εναν μικρο πινακα , μια ασυνηθιστη κλειδοθηκη, ενα περιεργο φωτιστικο γραφειου , δυο περιεργα stand βιβλιων,ενα διακοσμητικο (φετα)  σκακι απο ξυλο ελιας η ενα σκαλιστο ταβλι , τετοια πραγματα.Κατι που δεν μπορει να το βρει ευκολα.

Εξατρταται ομως τι αρεσει στον αλλον , εσυ ξερεις με τι ασχολειται  , τα χομπυ του κλπ.

Πχ

https://www.elitecrafters.com/el/skaki-apo-xylo-elias-megalo-48cm

(κοιτα τι κουκλακι ειναι  :wub:  )

https://www.elitecrafters.com/el/metalliko-epitoihio-se-kadro-stefani-elias-34-cm

(ελληνικο στοιχειο και ταιριαζει σε ολα τα σπιτια, παραδοσιακα η μοντερνα)

79 ευρω ρε αδερφε?

Παει μπαινει σε μια πολυκατοικια,κλεβει τον πινακα ανακοινωσεων και κοτσαρει ενα κλαρι ελιας.

Τωρα ειδικα που μαζευουν ελιες ολο και καπου θα βρει.

Δημοσ.

Όπως τα περιγράφεις, αξίζει να του χαρισεις το πιο σημαντικό δωρο που υπαρχει : Πολυ απο τον χρονο σου κάθε μερα που θα βρίσκεται εδω

Τα υπολοιπα είναι οδοντόκρεμες

Ή πιο σωστά, επειδή παρατηρώ οτι οι ινσομνιακς είναι μεγάλοι φαν της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας και εχουνε ανοίξει 10 σχετικά τοπικς

Τα υπολοιπα ειναι χειροκινητες οδοντόβουρτσες

Δονητη και παντόφλες

Το σωστο είναι έναν δονητή, παντόφλες και μια αίτηση για προκήρυξη για καραβαναδες

Πρώτα δίνεις τις παντόφλες, αν δεν του αρέσει, να πάει να γαμηθει

Και αν την βρίσκει να μένει αγαμητος, κανει αίτηση για καραβανάς

79 ευρω ρε αδερφε?

Παει μπαινει σε μια πολυκατοικια,κλεβει τον πινακα ανακοινωσεων και κοτσαρει ενα κλαρι ελιας.

Τωρα ειδικα που μαζευουν ελιες ολο και καπου θα βρει.

Μλκ γελάω ακομα

Λείπει μονο το σημείωμα

"παρακαλείται όσοι χρωστάνε ΑΚΟΜΑ κοινόχρηστα όπως εξοφλησουν ΑΜΕΣΑ

-εκ της διαχειρίσεως"

• Like 1
Δημοσ.

Στο δώρο λένε πως αξία έχει η χειρονομία και όχι η αξία του δώρου.

Σίγουρα καλή η μηχανούλα αλλά σήμερα ποιος ειδικά νέος την έχει ανάγκη όταν οποιαδήποτε στιγμή την έχει 

αποτυπωμένη στο σμάρτφον π.χ. την κουβαλάει πάντα και παντού μαζί του και όταν γουστάρει την βάζει στον 

εκτυπωτή που δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που δεν έχει και την εκτυπώνει.

Γνώμη μου πάρε κάτι που θα μπορεί να το έχει μαζί του ή σε κάποιο ξεχωριστό μέρος του σπιτιού ή της

δουλειάς του και όπως είπαν κάποιοι βγείτε βολτίτσες όσο είναι εδώ και χαρείτε το.

Οι όμορφες στιγμές με ένα φίλο μένουν πάντα ανεξίτηλες και δεν αλλάζονται με κανένα δώρο.

Δημοσ.

Έχω έναν παιδικό φίλο (Έλληνας) ο οποίος μένει μόνιμα στη Γαλλία. Μιλάμε κάθε μέρα μέσω social αλλά από κοντά βλεπόμαστε Χριστούγεννα, Πάσχα και Καλοκαίρι όταν έρχεται (ή αν τύχει να πάω εγώ σε αυτόν). Θα έρθει τα Χριστούγεννα (σήμερα μου το είπε) και ψάχνω τι δώρο να του πάρω (πάντα παίρνουμε κάτι ο ένας στον άλλον και μου έχει πει ότι μου πήρε κάτι απο ένα ταξίδι που έκανε πρόσφατα). Το θέμα είναι δεν ξέρω τι να του αγοράσω γιατί 1. Επειδή ταξιδεύει με αεροπλάνο δε θέλω κάτι βαρύ ή ογκώδες και 2. Πολλά πράγματα θα του αρέσουν όπως κάποιο ρούχο αλλά μου φαίνεται άκυρο, γιατί να του πάρω κάτι που μπορεί να το βρει στη Γαλλία; Σκέφτηκα να του πάρω αυτό πως σας φαίνεται; Έχετε καμία άλλη πρόταση;

http://www.public.gr/product/fotografia/instant-cameras/camera-polaroid-instant-snap-mayro/prod7843231pp/

ΥΓ Επειδή δεν έχω αδέρφια και μεγάλωσαμε σαν παιδιά ουσιαστικά μαζί τον θεωρώ σαν αδερφό μου.

Δες και στο etsy που έχει άπειρα χειροποίητα και ιδιαίτερα πράματα. Πχ αν ο φίλος σου γουστάρει Starcraft μπορείς να του πάρεις κάτι τέτοιο: https://www.etsy.com/listing/474930525/starcraft-minerals-lamp-3d-printed-usb?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=starcraft&ref=sr_gallery_2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...