Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δες και στο etsy που έχει άπειρα χειροποίητα και ιδιαίτερα πράματα. Πχ αν ο φίλος σου γουστάρει Starcraft μπορείς να του πάρεις κάτι τέτοιο: https://www.etsy.com/listing/474930525/starcraft-minerals-lamp-3d-printed-usb?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=starcraft&ref=sr_gallery_2

έχουν πολλή φάση αυτά δεν τα ήξερα

Δημοσ.

Τελικά ο φίλος μου ήρθε χτες χωρίς να μου το πει και με πήρε το απόγευμα να βγούμε για να μου κάνει έκπληξη και δεν του πήρα τίποτα :(

Δημοσ.

Τελικά ο φίλος μου ήρθε χτες χωρίς να μου το πει και με πήρε το απόγευμα να βγούμε για να μου κάνει έκπληξη και δεν του πήρα τίποτα :(

Ο ορισμος της ευχαριστης εκπληξης

Δημοσ.

Ωραία, πάρε του ό,τι έχεις αποφασίσει μέσω internet και βάλε για διεύθυνση αποστολής τη διεύθυνσή του εδώ, θα του την κάνεις έτσι την έκπληξη. :-)

Υ.Γ. Με κάρτα μέσα στο δέμα με μηνυματάκι του στύλ "Οχι που θα σ' άφηνα να μου χαλάσεις την δική μου έκπληξη, μόνο και μόνο επειδή με πρόλαβες" :P

• Like 1
Δημοσ.

Μεχει παιδεψει αυτο το παιδι γιατι εκατσε μονο μια μερα, ξανανεβηκε τωρα και μου ειπε οτι μπορει να ξανακατεβει τις γιορτες.. και δεν ξερω τι να κανω.. μαρεσε η ιδεα να του στειλω κατι στο σπιτι του θα ναι ωραια εκπληξη. Επίσης πάνω σε μια άσχετη κουβέντα μου είπε ότι κάτι μποτάκια που είχε του χαλασανε επειδη του επεσε χλωρίνη και σκεφτηκα να του αγοραζα εγω ενα ωραιο ζευγάρι (ξερω τι νούμερο φοράει). Οποτε σκεφτηκα να του αγοραζα ενα ζευγαρι και να του τα ταχυδρομούσα απλα ή να τα παράγγελνα απευθείας για το σπίτι του (νομίζω θα μου ρθει πιο φτηνό έτσι). Ή είναι υπερβολικά άκυρο να του πάρω παπούτσια;

Δημοσ.

Μεχει παιδεψει αυτο το παιδι γιατι εκατσε μονο μια μερα, ξανανεβηκε τωρα και μου ειπε οτι μπορει να ξανακατεβει τις γιορτες.. και δεν ξερω τι να κανω.. μαρεσε η ιδεα να του στειλω κατι στο σπιτι του θα ναι ωραια εκπληξη. Επίσης πάνω σε μια άσχετη κουβέντα μου είπε ότι κάτι μποτάκια που είχε του χαλασανε επειδη του επεσε χλωρίνη και σκεφτηκα να του αγοραζα εγω ενα ωραιο ζευγάρι (ξερω τι νούμερο φοράει). Οποτε σκεφτηκα να του αγοραζα ενα ζευγαρι και να του τα ταχυδρομούσα απλα ή να τα παράγγελνα απευθείας για το σπίτι του (νομίζω θα μου ρθει πιο φτηνό έτσι). Ή είναι υπερβολικά άκυρο να του πάρω παπούτσια;

Μην πτοήσαι, κάνε την αγορά απ' ευθείας απο την χώρα που πήγε, με αποστολή στο σπίτι του(ψάρεψέ τον για διεύθυνση).

(Τέλεια ιδέα είναι να του δωρίσεις παπούτσια πάνω στην ώρα που χάλασαν αυτά που είχε!)

Ναι άσπρα είναι ό,τι πρέπει για τις λάσπες!! :lol:

(σε άσπρο θα τα έκανα δώρο σε κοπέλα οχι σε αγόρι :-))

Δημοσ.

Ναι άσπρα είναι ό,τι πρέπει για τις λάσπες!! :lol:

(σε άσπρο θα τα έκανα δώρο σε κοπέλα οχι σε αγόρι :-))

Lol τα πηρα δωρο περυσι σε φιλο μου. Ολα λερωνονται πανευκολα, εχουν ομως πολλα κιτ καθαρισμου

Δημοσ.

Ε οσο να 'ναι σε ολα τα υπόλοιπα χρώματα δεν χρειάζεται να 'σαι με το camel στο χέρι:P, μιλάω για τα τέτοια μποτάκια που είναι για να τα φοράς για καθημερινά ή για δραστηριότητες, σκαρπίνια που φοριούνται για καλά οκ, πάει στο διάολο. :-)

Μα ποιός άντρας φοράει πλέον άσπρα παπούτσια εξαιρώντας τα all star, το λεω με την έννοια οτι είναι too much για σήμερα...

(αντικειμενικά βέβαια είναι παπουτσάρες)

Δημοσ.

Μα ποιός άντρας φοράει πλέον άσπρα παπούτσια

Εγω και ο Φλωρινιωτης

Δημοσ.

Τελικά του πηρα ενα ζευγάρι μποτάκια, εναν σκούφο του Άγιου Βασίλη και ενα ζευγαρι καλτσες με χιονανθρωπους, τα πήρε σήμερα και χάρηκε παρα πολυ και εχω χαρει και εγω τωρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...