spyrosproject1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ονομάζομαι Σπύρος και δουλεύω επάνω σε ένα νέο project. Διεξάγω μια έρευνα για το εν λόγο project και λόγο έλλειψης κεφαλαίου, (ώστε να απευθυνθώ σε στατιστικές εταιρείες), έχω δημιουργήσει ένα ερωτηματολόγιο ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα μου.Αν μπορείτε και έχετε χρόνο, θα ήθελα να με βοηθήσετε απαντώντας στο ερωτηματολόγιο (μικρό είναι, 12 ερωτήσεις περιέχει). Σας παρακαλώ όσοι καταφέρετε και το απαντήσετε να μου το αποστείλετε στο e-mail: [email protected] ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μέσω του forum... αρκεί να το λάβω Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικά Σπύρος! Υ.Γ Αν πετύχει το εγχείρημα όσοι απαντήσετε θα λάβετε μοναδικά δώρα... χαχαχαχα ...θα δημιουργήσουμε την μωβ Πέμπτη.. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSclyNzy4iIkAtMcpByFz1FX6gJE-3oA6vtDZzfdvWCOIH6V5g/viewform?usp=sf_link ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΕΥΝΑ.zip Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2017 από spyrosproject1
kinhthra Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 τώρα βάζουμε τσεκ ή γράφουμε ναι και όχι; θα ήταν καλύτερα σε PDF και να τεκαρίς 1
spyrosproject1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα ονομάζομαι Σπύρος και δουλεύω επάνω σε ένα νέο project. Διεξάγω μια έρευνα για το εν λόγο project και λόγο έλλειψης κεφαλαίου, (ώστε να απευθυνθώ σε στατιστικές εταιρείες), έχω δημιουργήσει ένα ερωτηματολόγιο ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα μου. Αν μπορείτε και έχετε χρόνο, θα ήθελα να με βοηθήσετε απαντώντας στο ερωτηματολόγιο (μικρό είναι, 12 ερωτήσεις περιέχει). Σας παρακαλώ όσοι καταφέρετε και το απαντήσετε να μου το αποστείλετε στο e-mail: [email protected] ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μέσω του forum... αρκεί να το λάβω Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικά Σπύρος! Υ.Γ Αν πετύχει το εγχείρημα όσοι απαντήσετε θα λάβετε μοναδικά δώρα... χαχαχαχα ...θα δημιουργήσουμε την μωβ Πέμπτη.. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSclyNzy4iIkAtMcpByFz1FX6gJE-3oA6vtDZzfdvWCOIH6V5g/viewform?usp=sf_link <script src="/cdn-cgi/scripts/0e574bed/cloudflare-static/email-decode.min.js"></script>
spyrosproject1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 οκ, καλύτερα έτσι. Το συμπλήρωσα Σε ευχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα