KAFETZHS1981 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Τελικά το πρόβλημα μου(κάρτα γραφικών ATI RADEON HD 3000 series) το έλυσε τεχνικός της MICROSOFT με απομακρυσμένη βοήθεια, εγκαθιστώντας κάποιον παλιό driver. Επίσης μπλοκάραμε τα update μπαίνοντας εδώ https://support.microsoft.com/en-us/help/3073930/how-to-temporarily-prevent-a-driver-update-from-reinstalling-in-window και πατώντας " Download the "Show or hide updates" troubleshooter package now." κατεβάζει ένα εκτελέσιμο αρχείο που όταν το τρέξεις βγάζει διάφορες επιλογές. Τσεκάραμε το κουτάκι με την κάρτα γραφικών και πατώντας το "επόμενο" μπλόκαρε τα updates για την κάρτα γραφικών. Σε φίλο που είχε το ίδιο πρόβλημα (κάρτα γραφικών ATI RADEON HD 4000 series) το έλυσα εγω κάνοντας τα εξής: Διαχείριση συσκευών - Προσαρμογείς οθόνης - δεξί κλικ στην κάρτα γραφικών - Ιδιότητες - Πρόγραμμα οδήγησης - και πατάμε την τρίτη επιλογή στα κουτάκια που λέει "επαναφορά στο προηγούμενο πρόγραμμα" Μας ρωτάει τον λόγο, βάζουμε έναν στην τύχη και το τρέχουμε. Αυτός ο τρόπος προφανώς πετυχαίνει σε αυτούς που δεν δοκίμασαν να περάσουν άλλους drivers χειροκίνητα και ο "προηγούμενος" είναι αυτός που λειτουργούσε σωστά πριν μπει το προβληματικό update της Microsoft. Ελπίζω να βοήθησα. ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΦΙΛΕ ΚΙΝΕΖΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕΔΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΕΣΩΣΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ 2
TheDevilMayCare Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Να επαναλαβω, το ηδη ερωτηθεν:OK, επειδη μπορει -δηλαδη σιγουρα- θα διαβαζουν και αλλοι ταλαιπωρημενοι...πες μας ποιους οδηγους εχεις τωρα λειτουργικους με την 34Χ0, και επισης αν +όλα από τον CCC υπαρχουν κανονικα (oπως πριν?), η μονο εχει μπει ο driver? Μην ειστε "μοναχοφαηδες": θα βρεθουν και αλλοι να/που χρειαζονται βοηθεια!
kinezos69 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Να επαναλαβω, το ηδη ερωτηθεν: OK, επειδη μπορει -δηλαδη σιγουρα- θα διαβαζουν και αλλοι ταλαιπωρημενοι... πες μας ποιους οδηγους εχεις τωρα λειτουργικους με την 34Χ0, και επισης αν + όλα από τον CCC υπαρχουν κανονικα (oπως πριν?), η μονο εχει μπει ο driver? Μην ειστε "μοναχοφαηδες": θα βρεθουν και αλλοι να/που χρειαζονται βοηθεια! Τα είδα τα μηνύματα σου αλλά δεν είχα το λαπτοπ αυτές τις μέρες. Θα προσπαθήσω το βράδυ να απαντήσω. Μόνο πες μου σε παρακαλώ τι εννοείς με το CCC και πως μπορώ να το ελέγξω αυτό που ρωτάς.
G_Thess Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ακόμη παιδεύομαι ..... Παρ όλο που επικοινώνησα με το ευγενέστατο support των windows και παρ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες (επιλογή άλλων ήδη υπαρχόντων στο laptop (4) driver μέσω της διαχείρισης υλικού ΚΑΙ την επιστροφή σε παλαιότερη ημερομηνία του συστήματος, το πρόβλημα παραμένει. Μου είπαν να απευθυνθώ στην εταιρία της κάρτας η στην ACER σημ. Εχω σκάσει!!! Μου έρχεται να τον πετάξω από το παράθυρο, έλα όμως που τον έχω μόνο για να βλέπω ταινίες στην TV!!! Φαίνεται με εκδικείται η microsoft γιατί εδώ και πολλά χρόνια της έχω γυρίσει την πλάτη....
kinezos69 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 OK, επειδη μπορει -δηλαδη σιγουρα- θα διαβαζουν και αλλοι ταλαιπωρημενοι... πες μας ποιους οδηγους εχεις τωρα λειτουργικους με την 34Χ0, και επισης αν + όλα από τον CCC υπαρχουν κανονικα (oπως πριν?), η μονο εχει μπει ο driver? Λοιπόν σε εμένα διορθώθηκε με την 8.920.0.0 της 9/11/2011. Τώρα σχετικά με τον CCC δεν ξέρω τι και που πρέπει να κοιτάξω ακριβώς ωστε να βοηθήσω. Ακόμη παιδεύομαι ..... Παρ όλο που επικοινώνησα με το ευγενέστατο support των windows και παρ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες (επιλογή άλλων ήδη υπαρχόντων στο laptop (4) driver μέσω της διαχείρισης υλικού ΚΑΙ την επιστροφή σε παλαιότερη ημερομηνία του συστήματος, το πρόβλημα παραμένει. Μου είπαν να απευθυνθώ στην εταιρία της κάρτας η στην ACER σημ. Εχω σκάσει!!! Μου έρχεται να τον πετάξω από το παράθυρο, έλα όμως που τον έχω μόνο για να βλέπω ταινίες στην TV!!! Φαίνεται με εκδικείται η microsoft γιατί εδώ και πολλά χρόνια της έχω γυρίσει την πλάτη.... Το προσπάθησαν αυτοί με απομακρυσμενη βοήθεια ή σου έδωσαν απλώς οδηγίες? Εμένα πάντως προσπάθησαν τέσσερα άτομα και το κατάφερε ο τέταρτος. Γνώμη μου ξαναζητα βοήθεια μέχρι να το καταφέρουν αυτοί. Όπως γράφω και παραπάνω λύση μάλλον δίνει η έκδοση 8.920.0.0.
G_Thess Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπόν σε εμένα διορθώθηκε με την 8.920.0.0 της 9/11/2011. Τώρα σχετικά με τον CCC δεν ξέρω τι και που πρέπει να κοιτάξω ακριβώς ωστε να βοηθήσω. Το προσπάθησαν αυτοί με απομακρυσμενη βοήθεια ή σου έδωσαν απλώς οδηγίες? Εμένα πάντως προσπάθησαν τέσσερα άτομα και το κατάφερε ο τέταρτος. Γνώμη μου ξαναζητα βοήθεια μέχρι να το καταφέρουν αυτοί. Όπως γράφω και παραπάνω λύση μάλλον δίνει η έκδοση 8.920.0.0. Μου έδιναν οδηγίες από το τηλεφωνο. Θα ξαναπάρω όπως πολύ καλά λες ΑΛΛΑ σε καναδυο ημέρες γιατί αρχισα να τα βλέπω στον ύπνο μου και δεν μ αρέσει!!!
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 CCC = Catalyst™ Control Center http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/CCCFAQ.aspx https://www.howtogeek.com/howto/8679/what-is-ccc.exe-and-why-is-it-running/
kinezos69 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 CCC = Catalyst™ Control Center http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/CCCFAQ.aspx https://www.howtogeek.com/howto/8679/what-is-ccc.exe-and-why-is-it-running/ Η αλήθεια είναι ότι με τις προβληματικες αναβαθμίσεις μου το έβγαζε κάτω στην μπάρα να τρέχει, ενώ μετά την επιστροφή στην 'καλή' 8.920.0.0 έχει χαθεί. Δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.
G_Thess Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μετά το τελευταίο update επιτέλους επανήλθε η κανονικότητα . Η ανάλυση μπορεί να αλλάξει κατά το δοκούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα