geogoku Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα στην παρεα μολις πηγα στο γραμματοκιβωτιο μου να δω αν εχω τιποτα απο ebay που περιμενα κ μαζι με κατι φακελακια, ηρθε κ κατι αλλο περιεργο που δεν ξερω τι ειναι ακριβως κ το οποιο 100% δεν ειχα αγορασει. το περιεργο ειναι πως ο φακελος αυτος εχει το ονομα μου κανονικα αν κ απο κατω εχει αλλο ενα αυτοκολλητο που φαινεται το οποιο εβρεξα κ φαινεται αλλο ονομα κ διευθυνση εντος Ελλαδας κ αυτο. οποιος ξερει τι ειναι τον ευχαριστω εκ των προτερων
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Πάστα για επεξεργαστή? Πάντως επειδή γράφει flux κάποια παρόμοια πάστα θα είναι 10sec στο γκουγλ: Πάστα για κόλληση είναι
Ρεkλα Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 https://www.google.gr/search?q=amtech+rma-223 απο ενα Ελληνικο eshop που το πουλαει: Δεν διαβρώνει IC Και PCB,Χωρίς Εξάτμιση Και Καπνό,Με ιόντα ΑντιαλογονιδίωνΕίναι υψηλού ιξώδους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσκόλληση pin, BGA, CGA , και εργασίες συναρμολόγησης, BGA reballing ,Για παντός είδους κολλήσεις,, αλλά και να παρέχει συνοχή στα εξαρτήματα
geogoku Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 ευχαριστω παιδια απλα απο το αγχος μου δεν πληκτρολογουσα σωστα την ονομασια κ δεν μου εβγαζε κατι. ευχαριστω κ παλι για τον χρονο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα