Stelios712 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την γνώμη από παιδιά που έχουν σπουδάσει σε ένα απο τα δύο τμήματα η γενικά ξέρουν ποιο απο τα δύο ειναι ποιο καλο για να σπουδάσεις ναυτιλιακά.Το Παπει έχει ποιο πολλά μορια αλλά σε βοηθάει το μάθημα τον αγγλικών ενώ στην Χίο τα μόρια ειναι πολύ λίγα.Πιστέυω βασικό μειονέκτημα για το πανεπιστήμιο της Χίου είναι ότι δεν έχει το μάθημα των Αγγλικών που είναι απαραίτητη γλώσσα για τα ναυτιλιακά.Για το πανεπιστήμιο της Χίου έχω ακούσει ότι βοηθάνε και οι έλληνες εφοπλιστές.
duende Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 σε οποιο εχεις βυσμα για να σε βολεψουν μετα. οι χιωτες βαζουν μονο δικους τους, δε παιζει κανενα ρολο αν πας εκει αν δεν εχεις βυσμα για μετα, πηγαινε οπου ειναι πιο οικονομικα
Selvian Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Το παπεί σαν πανεπιστήμιο φημίζεται για τα ναυτιλιακά του,σκέψου τις διασυνδέσεις που θα πάρεις από το ένα και από το άλλο, επίσης αν σκέφτεσαι για έξω μετά ή για κάποια εταιρία που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό,πάλι πηγαίνεις παπει. Χίο θα πήγαινα μόνο αν μου ερχόταν πιο οικονομικά/δεν μπορούσα να μπω παπει ή είχα γνωστό εκεί.
Stelios712 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 σε οποιο εχεις βυσμα για να σε βολεψουν μετα. οι χιωτες βαζουν μονο δικους τους, δε παιζει κανενα ρολο αν πας εκει αν δεν εχεις βυσμα για μετα, πηγαινε οπου ειναι πιο οικονομικα φετος δινω πανελληνιες και μου αρεσει πολυ ο κλαδος πιστευω εχει μελλον αυτη η δουλεια αλλα δεν εχω καποιον γνωστο σε καποια ναυτιλιακη εταιρεια. Το παπεί σαν πανεπιστήμιο φημίζεται για τα ναυτιλιακά του,σκέψου τις διασυνδέσεις που θα πάρεις από το ένα και από το άλλο, επίσης αν σκέφτεσαι για έξω μετά ή για κάποια εταιρία που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό,πάλι πηγαίνεις παπει. Χίο θα πήγαινα μόνο αν μου ερχόταν πιο οικονομικά/δεν μπορούσα να μπω παπει ή είχα γνωστό εκεί. Πειραια μενω αρα συμφερει το παπει απλως θελει αρκετα μορια για αυτο σκεφτομαι και το πανεπιστημιο της Χιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα