Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, παράγγειλα κάτι με αξία 13.33€ και η αποστολή θα γίνει με expedited international shipping. Υπάρχει κίνδυνος τελωνείου ; Η αξία του,Ελλάδα, περίπου 110€
panos0100 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Πλεον δυστηχως ναι ετσι οπως γινανε τα πραγματα ας πει ομως και κανενας αλλος την γνωμη του ομως εγω λεω ομως οτι θα περασει απο τελωνειο
Expertr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα στην αξια...Εκτος και αν ειναι μουφα ο πωλητης
penny_gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξερω αν αλλαζει κατι με το expedited international shipping, αλλά εγω που ειχα παραγγείλει κατι με 14 ευρώ κ standard shipping δεν χρειαστηκε να πληρωσω τπτ. Και βασικα απο τα ελτα μου ειχαν πει ότι εχουν ενα οριο 22 ευρω το ελάχιστο... Τωρα για το χρονικό διαστημα μη το δέσεις κόμπο ότι θα το παραλάβεις σύντομα γτ εχουν δικαίωμα μεχρι 6 εβδομαδες να εχουν κλειστο το σάκο στο τελωνείο....
panos0100 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, πόσο περίπου καιρό έχουμε για να ζητήσουμε τα λεφτά πίσω από έναν πωλητή; πόσο διάστημα επιτρέπει το ebay; και κάτι άλλο πήρα λεφτά πίσω από έναν κινεζο άλλα δεν φαίνονται ακόμα στον λογαριασμό μου πρέπει να περιμένω λίγο; αν πάρω το προϊόν που παρήγγειλα πως μπορώ πχ πάλι να στείλω τα λεφτά πίσω στον άνθρωπο και αν έχει κάποιο κόστος αυτό ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα