Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, θέλω να φτιάξω λογαριασμό paysafe (αγορές εντός steam) αλλά μου ζητάει ΑΦΜ και αριθμό ταυτότητας, ένας φίλος μου μου είπε ότι αυτό είναι για δημιουργία unlimited λογαριασμού και όχι απλού με όριο 250ευρώ. Προσπάθησα να βγάλω άκρη αλλά τίποτα, είναι αναγκαστικό να εισάγω αυτά τα ευαίσθητα δεδομένα πλέον? και ναι το έκανε κάποιος από εσάς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, θέλω να φτιάξω λογαριασμό paysafe (αγορές εντός steam) αλλά μου ζητάει ΑΦΜ και αριθμό ταυτότητας, ένας φίλος μου μου είπε ότι αυτό είναι για δημιουργία unlimited λογαριασμού και όχι απλού με όριο 250ευρώ. Προσπάθησα να βγάλω άκρη αλλά τίποτα, είναι αναγκαστικό να εισάγω αυτά τα ευαίσθητα δεδομένα πλέον? και ναι το έκανε κάποιος από εσάς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

αν σε καλυπτει τα 250 ευρω το χρονο  αστο στανταρ,αν δεν σε καλυπτει και θες 30000 το χρονο το κανεις unlimited.Ποια ευαισθητα δεδομενα ρε φιλε μου απο παντου πεφτει παρακολουθηση σε μια ταυτοποιηση θα κολλησεις ολες τα ιδια ζητανε ειτε εταιρεια στοιχηματος ειτε εταιρεια με ηλεκτρονικο πορτοφολι.Το χω Unlimited εγω επειδη δεν δεχοταν η φορμα τους την ταυτοτητα μου τα εστειλα με email που μου ειπαν μαζι με λογαριασμο δεκο και ενα λογαριασμος τραπεζας που να λεει την διευθυνση μου e-statements(web banking),Και μια προσφατη φωτογραφια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...