Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει αγορασει κανεις? (ψυγειο/κουζινα κλπ). Εχει πολυ καλες τιμες, αλλα ψυλλιαζομαι οτι ειναι παραεισαγωγη και θα τη πατησω με την εγγυηση

κοιταζα για ενα προιον συγκεκριμενο και η εδω αντιπροσωπεια δε μπορουσε να μου πει στα σιγουρα αν το συγκεκριμενο πωλειται στην ΕΕ. Εστειλα κατοπιν στο μαγαζι, και απο εκει επισης μου τα μασανε, δε ξεκαθαριζουν αν προοριζεται για την ευρωπαικη αγορα η οχι.

Επισης, ανεφεραν οτι δεν συμπεριλαμβανονται οδηγιες στα Ελληνικα. Επιτρεπεται?

Δημοσ.

Εχει αγορασει κανεις? (ψυγειο/κουζινα κλπ). Εχει πολυ καλες τιμες, αλλα ψυλλιαζομαι οτι ειναι παραεισαγωγη και θα τη πατησω με την εγγυηση

κοιταζα για ενα προιον συγκεκριμενο και η εδω αντιπροσωπεια δε μπορουσε να μου πει στα σιγουρα αν το συγκεκριμενο πωλειται στην ΕΕ. Εστειλα κατοπιν στο μαγαζι, και απο εκει επισης μου τα μασανε, δε ξεκαθαριζουν αν προοριζεται για την ευρωπαικη αγορα η οχι.

Επισης, ανεφεραν οτι δεν συμπεριλαμβανονται οδηγιες στα Ελληνικα. Επιτρεπεται?

Το e-shop φέρνει πολύ από βουλγαρία (βλέπε lg προιόντα) και ρουμανία (natec πχ).

Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπωνο από το e-shop και ορισμένες φορές ψωνίζω από εκεί ακόμα και αν έχει 3-4 ευρώ διαφορά (πχ από 32 να κάνει 35) μιας και είναι βολικό να έχει υποκατάστημα όταν τύχει για εγγύηση. Τώρα για λευκές συσκευές θα σου πρότεινα να πας σε κάποιο τοπικό κατάστημα, συνήθως τα βρίσκεις και πιο φθηνά αν είναι μετρητοίς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...