vgiozo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μια συμβουλή παίδες...Είχα πάρει τον Μάϊο το Honor 8 στα 199€...ενώ έχει αρκετά καλή φωτογραφική, περίμενα καλύτερες επιδόσεις βάσει των δειγμάτων που είχα δει στο διαδίκτυο... κι επειδή κυριότερο στοιχείο στο smarphone για μένα είναι η φωτογραφική (άλλο αν γενικά δεν το σηκώνει η τσέπη μας) ψηνόμουν μήπως έβρισκα κάποιο S7 σε καλή τιμή... ...μου έκατσε λοιπόν το S7 στα 379€ από ΜΜ και παρότι δεν ήταν φοβερή προσφορά λόγω της "ηλικίας" του, για να το "κατοχυρώσω" το πλήρωσα και τώρα είμαι σε δίλημμα, αν θα πάνω να το παραλάβω ή θα ζητήσω ακύρωση/επιστροφή χρημάτωνΤί λέτε να κάνω;- Αφενός το κυριότερο για μένα σε smartphone είναι η φωτογραφική και το S7 σίγουρα έχει τη καλύτερη ή μεταξύ των καλύτερων- Αφετέρου και το Honor 8 έχει αρκετά καλή κάμερα, έχει dual sim full active, έχει αρκετά συμπαθητικά feature και γενικά είναι πολύ καλό τηλέφωνο (ειδικά για 199€)...αν είχε dual sim το S7 μαλλον δεν θα το σκεφτόμουν....όχι το χρησιμοποιώ συνέχεια τελικά, αλλά αν σου χρειαστεί - με καμιά πολύ καλή προσφορά για δεδομένα το καλοκαίρι πχ ή αν χρειαστεί να έχω δεύτερο εεπαγγελματικό νούμερο - κρίμα είναι να κουβαλάς και δέυτερο κινητό... Από μπαταρία δεν το έχω ψάξει πολύ, αλλά νομίζω το s7 στο gsmarena είχε υψηλότερη βαθμολογίαΝα πληρώσω τη φωτογραφική κά*λα +200€ ή να κάτσω στα αυγά μου, γιατί οι διαφορές στις φωτογραφικές επιδόσεις αν και ορατές μπορεί να μην αξίζουν τα διπλάσια γκαφρά; Το Honor 8, το έχω ακόμη του κουτιού, έχει βγει από το σπίτι μόνο για λήψη φωτογραφι΄κων δειγμάτων, (καθότι το καλοκαίρι μετακομίζαμε και το είχα αφήσει στο κουτί του και η θήκη/τζαμάκι που είχα παραγγείλει από Κίνα το Σεπτέμβρη έφθασε μόλις χθες/προχθές) οπότε δεν θα είχα, πιστεύω, θέμα να το πουλήσω. Αλλά αξίζει να δώσω τα διπλάσια σχεδόν του κόστους αγοράς του Honor για το S7;; Έχει χρησιμοποιήσει κανείς και τα δύο; Τί με συμβουλεύετε;
stelios18120 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εγώ λέω να περιμένεις λίγο και να κανεις μετά μια βόλτα απο τις αγγελίες να πάρεις κανένα σφραγισμένο s7 edge στα 400€ ;)
vgiozo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δεν το προτιμώ το edge (ίσως μόνο λόγω μπαταρίας), είναι πιο όμορφο, αλλά μου φαίνεται πιο ευάλωτο...αν τα είχα βέβαια στην ίδια τιμή όταν έκανα παραγγελία, μπορεί να το επέλεγα και λόγω VFM (και υψηλότερης μεταπωλητικής αξίας) Άσε που θα πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα της αγοράς από ΜΜ για να κάνω άλλη, δεν έχω άλλα τόσα. Να υποθέσω, πάντως, ότι εσύ προκρίνεις S7 παρά την διαφορά των 180€;; Αξίζει για τις διαφορές στις φωτογραφικές επιδόσεις;;
stelios18120 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Κοιτα είχα το s7 edge και το κινητό ήταν απίστευτο σε όλα. Κάμερα κ οθόνη ότι καλύτερο έχω δει (το έδωσα μόνο κ μόνο ν πάρω το s8+) Το άλλο κινητό. Δεν το έχω δουλέψει κ δεν θέλω να είμαι άδικος. Πάντως εφόσον θέλεις το s7 σ λέω τσέκαρε αγγελίες και θα βρεις σφραγισμένο σίγουρα. Κάτι θα γλυτώσεις σε €€€
Fulgore Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Το S7 ηταν ενα απο τα καλυτερα κινητα το 2017 στο θεμα της φωτογραφιας συμφωνα με το γνωστο dxomark. Εγω που το ειχα παρει περυσι(πιο πολυ για να δοκιμασω samsung συσκευη)τα μονα που μπορω να σου πω για την καμερα ειναι οτι ειναι συνολικα αριστη. Ανοιγει αστεια γρηγορα η καμερα,τραβαει επισης αστεια γρηγορα και απο ποιοτητα φωτογραφιων παρα πολυ καλες ειδικα για αρχαριο. Σκεψου οτι και το ατομο που το εδωσα τελικα ο λογος που το ηθελε ηταν για την καμερα του. Το κατα ποσο αξιζει σημερα στα χρηματα αυτα δεν ξερω,αλλα στην καμερα του δεν θα σε απογοητευσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα