kristosfm Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα, Χθες προχώρησα σε μια αγορά προιοντων που σχετίζονται με χομπι απο Ελληνικό ιντερνετικό κατάστημα οπότε είχα κάποια εκπτωση λόγω Black Friday η οποία εμπαινε αυτόματα στο καλάθι αγορών. Λόγω του υψους της παραγγελίας (ανω των 300ευρώ) είχα και ενα επιπλέον 20% εκπτωση απο κουπόνι το οποίο το πρόσθεσα στο τέλος της παραγγελίας και μου βγήκε το τελικό ποσό οπου εκανα την αγορά με κάρτα και 12 άτοκες δόσεις. το κουππόνι αυτό είναι αναρτημένο σε φορουμ που ασχολείται με το συγκεκριμένο χομπι και αναγράφει οτι η προσφορά "δεν ισχύει συνδυαστικά με αλλες προωθητικές ενέργειες" Ερχεται λοιπόν σήμερα ο υπεύθυνος του καταστήματος και μου λεει οτι πρεπει να κανω κατάθεση το 20% του κουπουνιού (περίπου 85ευρώ) για να προχωρήσει η παραγγελία αλλιώς θα ακυρωθεί. Βρείτε το ποσό της δόσης! Σε αυτή την περίπτωση τι ορίζεται απο τον νόμο οτι πρέπει να γίνει. Βεβαια θα μιλήσω και με την γενική γραμματεία καταναλωτή απλά ρώτησα πρώτα εδώ μήπως εχει συμβεί σε κάποιον. Ευχαριστώ
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα, Χθες προχώρησα σε μια αγορά προιοντων που σχετίζονται με χομπι απο Ελληνικό ιντερνετικό κατάστημα οπότε είχα κάποια εκπτωση λόγω Black Friday η οποία εμπαινε αυτόματα στο καλάθι αγορών. Λόγω του υψους της παραγγελίας (ανω των 300ευρώ) είχα και ενα επιπλέον 20% εκπτωση απο κουπόνι το οποίο το πρόσθεσα στο τέλος της παραγγελίας και μου βγήκε το τελικό ποσό οπου εκανα την αγορά με κάρτα και 12 άτοκες δόσεις. το κουππόνι αυτό είναι αναρτημένο σε φορουμ που ασχολείται με το συγκεκριμένο χομπι και αναγράφει οτι η προσφορά "δεν ισχύει συνδυαστικά με αλλες προωθητικές ενέργειες" Ερχεται λοιπόν σήμερα ο υπεύθυνος του καταστήματος και μου λεει οτι πρεπει να κανω κατάθεση το 20% του κουπουνιού (περίπου 85ευρώ) για να προχωρήσει η παραγγελία αλλιώς θα ακυρωθεί. Βρείτε το ποσό της δόσης! Σε αυτή την περίπτωση τι ορίζεται απο τον νόμο οτι πρέπει να γίνει. Βεβαια θα μιλήσω και με την γενική γραμματεία καταναλωτή απλά ρώτησα πρώτα εδώ μήπως εχει συμβεί σε κάποιον. Ευχαριστώ Eφοσον εχει αναγραφει οτι το κουπονι δεν ισχυει συνδιαστικα με αλλες εκτωσεις αν δεν πληρωσεις χανεις την παραγγελια , δεν βλεπω κατι παραλογο η παρανομο
kristosfm Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Eφοσον εχει αναγραφει οτι το κουπονι δεν ισχυει συνδιαστικα με αλλες εκτωσεις αν δεν πληρωσεις χανεις την παραγγελια , δεν βλεπω κατι παραλογο η παρανομο Βεβαια με το σκεπτικό αυτό παράλογο δεν είναι και το γεγονός οτι έβαλα το κουπόνι στο σαιτ και ολα κύλησαν υπέροχα. Καλά την παραγγελία θα την ακυρώσω την Δευτέρα γιατι με συγχυσε ο συγκεκριμένος. Αλλη μια απορία που σχετίχεται με το συγκεκριμένο θέμα. Η κάρτα μου εχει χρεωθεί ήδη και τα πράγματα δεν έρχονται (και λογικό γιατί ο προμηθευτής λόγω των όρων δεν τα στέλνει). Ο προμηθευτής μπορεί να παρει πρωτοβουλία να ακυρώσει την κάρτα μου χωρίς την σύμφωνη γνώμη μου; Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση για κάποιον που εχει αγοράσει κάτι και δεν λαμβάνει τα αγαθά;
KiriosD Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 να ακυρώσει τη κάρτα σου; τι εννοείς; θα επιστρέψει τη πληρωμή σου και θα συνεχίσετε και οι δύο να ζείτε τη ζωή σας
kristosfm Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 να ακυρώσει τη κάρτα σου; τι εννοείς; θα επιστρέψει τη πληρωμή σου και θα συνεχίσετε και οι δύο να ζείτε τη ζωή σας Να ακυρώσει την πληρωμή της κάρτας μου. Παντως αυτό το τελευταίο μου άρεσε πολύ και ετσι είναι, οπως και ετσι θα του το πω στο τηλέφωνο
soteras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Αφου το κουπονι αναφερει αυτον τον ορο δεν μπορεις να κανεις κατι απολυτως τιποτα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 να ακυρώσει τη κάρτα σου; τι εννοείς; θα επιστρέψει τη πληρωμή σου και θα συνεχίσετε και οι δύο να ζείτε τη ζωή σας Δεν σου ακυρώνουν την κάρτα, την συναλλαγή ακυρώνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα