Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω σχετικά με amazon αγορές γιατί δεν έχω ιδέα, αν αυτό που θα μου στείλουν είναι ελλατωματικό τότε τι κάνουμε? πχ ποιός πληρώνει τα πάρε-δώσε της επιστροφής και επιπλέον αποστολής. Ευχαριστώ.

Το στέλνεις με δικά σου έξοδα και μετά τους στέλνεις την απόδειξη και σου τα πληρώνουν.

• 10 μήνες μετά...
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/12/2017 στις 12:20 ΠΜ, zio10 είπε

Το στέλνεις με δικά σου έξοδα και μετά τους στέλνεις την απόδειξη και σου τα πληρώνουν.

Παιδιά επειδή πρώτη φορά θα κάνω αγορά από Amazon. Εδώ πληρώνω τίποτα έξτρα για να το στείλουν? Ή το 30αρι που λέει? 

Επεξ/σία από Athinaios13
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Athinaios13 είπε

Παιδιά επειδή πρώτη φορά θα κάνω αγορά από Amazon. Εδώ πληρώνω τίποτα έξτρα για να το στείλουν? Ή το 30αρι που λέει? 

Βάλε ένα λινκ αν θες.

Δημοσ.

Ιταλικό amazon https://www.amazon.it/Altoparlante-Bluetooth-Tribit-Impermeabile-Incorporato/dp/B078S4P3J9/ref=mp_s_a_1_1?__mk_it_IT=ÅMÅZÕÑ&qid=1540297104&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=Tribit+xsound+go&dpPl=1&dpID=41ApmcV1mYL&ref=plSrch

Γερμανικό :

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B078S4P3J9/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1ADR137RZ41YP&psc=1 

Από που συμφέρει και τι παίζει στις τιμές (αν υπάρχει κάτι έξτρα) 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Athinaios13 είπε

Λίγο πιο φτηνό σου βγαίνει από το ιταλικό (2-3€). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Athinaios13 είπε

Δεν έχω κάποιο έξτρα κόστος έτσι? 

Όχι τίποτα, απλά πρέπει να προχωρήσεις την παραγγελία για να δεις τα μεταφορικά.

(Κάπου 6-7€ είναι).

Επεξ/σία από zio10
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι και εγώ να μην ανοίγω νέο θέμα. Παραγγελία από amazon.com 2 πράγματα (laptop, Oculus) . Στην ίδια παραγγελία το πέρασαν σε 2 φορτωτικές. Και στα 2 έχω ενημέρωση από DHL . Είναι λογικό να έρθουν σε διαφορετική ημερομηνία; Το λέω γιατί μου λέει το ένα θα παραλάβω σήμερα και το άλλο λέει είναι ακόμα στο τελωνείο. Έχω προπληρώσει τα έξοδα, υπάρχει περίπτωση να έχω και άλλα; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τα δέματα αξίας πάνω από 22€ είναι λογικό να μπαίνουν στο τελωνείο, ανεξάρτητα αν έχουν προπληρωθεί τα έξοδα εκτελωνισμού ή όχι.

Αφού διαπιστωθεί η προπληρωμή, προχωράει η αποδέσμευση του δέματος, αλλά αυτό απαιτεί μα διαδικασία λίγων ημερών.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Για να επιστραφεί μία παραγγελία από το Amazon Αμερικής, που μου την έστειλε από την Ινδία και τώρα με περιμένει στο τελωνείο, τί χρειάζεται να γίνει και αν επιστραφεί, τότε θα μου επιστραφούν όλα τα χρήματα και η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει από το Amazon, ή από τον Ινδό που μου το έστειλε και τα έξοδα για να επιστραφεί πρέπει να τα πληρώσω εγώ και με ποιό τρόπο;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από ILIOS-22
Δημοσ.

Εάν το αντικείμενο που αγόρασες, πουλιόταν από τον Ινδό και όχι από την Αμαζόνα, το ρίσκο ήταν δικό σου.

Αλλά, και πάλι, η αμερικάνικη Αμαζόνα χρεώνει έξοδα εκτελωνισμού  όταν το αντικείμενο προορίζεται για την Ελλάδα.

Πως έκανες την παραγγελία και τι ακριβώς πλήρωσες;

Δημοσ.

Η παραγγελία έγινε στο site της Amazon και το έστειλε κάποιος από την Ινδία και τώρα είναι ακόμη στο τελωνείο και αν δεν το παραλάβω από το τελωνείο θα επιστραφεί στην Ινδία και θα μου γίνει επιστροφή χρημάτων από την Amazon ή από τον Ινδό και θα είναι πλήρη επιστροφή ή θα αφαιρεθούν τα έξοδα επιστροφής στην Ινδία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...