Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Ποιά είναι τα καλύτερα σε ήχο,μπάσο,μικρόφωνο ακουστικά gaming με Surround ήχο 7.1;;;

Όποια και να είναι η τιμή τους,όποιο κόστος και να έχουν.

Να είναι όμως TOP και να αξίζουν κάθε δραχμή!!! (είμαι παλιομοδίτης και μιλάω για δραχμές ;) )

Ας είναι και το ψευτοsurround που έχουν τα ακουστικά αλλά να είναι μακράν το καλύτερο απο όσα κυκλοφορούν στην αγορά και πάνω απο όλα άνετο στο κεφάλι.

Δημοσ.

Φιλε το surround που εχουν τα ακουστικα , ειναι περα για περα ψεμα. Ειναι virtual surround. 

Δεν υφισταται surround , χωρις να υπαρχει χωρος και ηχεια γυρω απο τον ακροατη.

Αυτο το surround δουλευει κυριως με αλγορυθμους που δημιουργουν μια ψευτοαισθηση της κατευθυνσης διαφορων ηχων , αλλα κατα τη γνωμη μου δεν αξιζουν τα λεφτα τους αυτα τα ακουστικα.

Γενικα , gaming ακουστικα, οπως και μικροφωνα (οπως πχ το γνωστο razer που εχουν πολλοι youtubers ) τα περισσοτερα ειναι για τα σκουπιδια. Στα ιδια και λιγοτερα λεφτα , παιρνεις πολυ καλυτερα -studio grade ακουστικα , με πολυ καλυτερο ηχο.

Οποτε καλο θα ειναι να ξεπερασεις το placebo των gaming ακουστικων κι αν θες πραγματικα καλη εμπειρια ηχου , ψαξε για ακουστικα απο εταιριες οπως η akg , η senheiser , η audio technica

Δημοσ.

^^^^^^^^^^

Αυτό.

Πήγαινε πάρε μια καλή κάρτα ήχου, εξωτερική/usb, που να είναι για ακουστικά (πχ SoundBlaster E5) και μετά ένα καλό ζευγάρι ακουστικών και θα κάνεις σαφώς καλύτερη δουλειά από τα (και καλά) gaming ακουστικά.

Φυσικά, δε μιλάμε για φθηνή λύση.

Δημοσ.

^^^^^^^^^^

Αυτό.

Πήγαινε πάρε μια καλή κάρτα ήχου, εξωτερική/usb, που να είναι για ακουστικά (πχ SoundBlaster E5) και μετά ένα καλό ζευγάρι ακουστικών και θα κάνεις σαφώς καλύτερη δουλειά από τα (και καλά) gaming ακουστικά.

Φυσικά, δε μιλάμε για φθηνή λύση.

Καλημέρα. Δεν το γνώριζα αυτό και ειλικρινά το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Μπορεί να είναι ακριβή η ιστορία αλλά είναι κάτι το οποίο θα σε πάει πολλά χρόνια. Μου άρεσε σαν ιδέα.

Δημοσ.

Ίσως για να παρεις απάντηση που ανταποκρινεται στην πραγματικότητα θα πρέπει να ρωτήσεις στο head-fi. Πρέπει να έχουν ένα forum με computer audio/equipment. 

Οι περισσότεροι έχουν ρίξει πολύ χρήμα σε προσωπικά studio και θα σου δώσουν μια απάντηση όσο αναφορά στην πράξη. Αλλίως βρίσκεις κανέναν τρελό που να έχει κάνει το ίδιο στην ελλάδα και ρωτάς.  :unsure:

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 26/11/2017 στις 7:46 ΜΜ, Manjaro είπε

Η απάντηση δόθηκε είναι τα ούφο δεν έχει κάτι άλλο σε αυτό που ψάχνει μπορεί να κοιμηθεί ήσυχος τώρα.

Φίλτατε Manjaro ειλικρινά σε άκουσα. Πήρα τα Bluedio Victory και πλέον κοιμάμαι ήσυχος!

Ήταν αυτό που ήθελα. Πραγματικό surround και ήχος ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!

Σε ευχαριστώ που μου τα πρότεινες!

Αυτά τα ακουστικά είναι αυτό που ζητούσα!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...