marmagia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Έκανα ηλιθιότητα σήμερα και μπυ έπεσε η θήκη των γυαλιων μου πάνω στο σκελετό της μητέρας μου.το αποτέλεσμα; Ξεκόλλησε το ένα μπράτσο. Τα χρειάζεται σιγουρα αύριο. Ξέρετε κανένα μαγαζί που να δουλεύει Κυριακή να πάω να τα φτιάξει; Όπως καταλαβαίνετε είναι εξαρτημένη από αυτά και εγώ ψάχνω να εξιλεωθω για την ηλιθιότητα μου
papoys1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δεν παίζει για μαγαζί κυριακάτικα. Για βγάλε κανένα αμπελαλέ μήπως πετύχεις κανένα παιδί από εδώ μέσα που να κάνει κολήσεις σε κάρτες - πηνία και λοιπά εξαρτήματα έχοντας ειδικό κολητήρι,μήπως μπορεί προσωρινά να σου κάνει τη δουλειά και δώσε αζιμούθιο που είσαι ποστάροντας και καμία φωτο με τη ζημιά. Με κανένα κέρασμα εννοείται.Έστω και τυρόπιτα 1
fotodv7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Στο Μοναστηράκι και εκεί τριγύρω δεν παίζει να είναι ανοιχτό κανένα κατά κατάστημα λόγω "τουριστικού" ωραρίου; Εγώ πάντως μια φορά που χρειαζόμουν φακούς επαφής οπωσδήποτε, είχα πάει στο αεροδρόμιο στα καταστήματα πριν τον έλεγχο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα