Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εδώ και καιρό περιμένω δέματα τα οποία έπρεπε να έχουν φτάσει εδώ και ένα μήνα.

Έχω διαβάσει γενικά από εδώ το τι παίζει με τα τελώνεία αλλά το θέμα είναι οτί τα δέματα δεν πρέπει να έχουν φτάσει Ελλάδα κρίνοντας από τα tracking τους.

Όλα έχουν κολλήσει στο ίδιο "Airlines shipped" ακόμα οι παραγγελίες που έγιναν πρόσφατα 25/11 μέχρι τις πιό παλίες που έγιναν 30/9.

Το πιό πρόσφατο tracking και το πιό παλιό είναι από κάτω.

RG671613952CN

RG617257727CN

Είναι θέμα τελωνίου Ελλάδας είτε κάτι παρόμοιο με αυτό ?

https://www.reddit.com/r/Aliexpress/comments/48uaz4/why_does_shipped_by_air_take_over_a_month/

Δημοσ.

Ειναι θεμα δικο μας (Ελλαδας)

Παλια ολα ερχονταν σε ενα μηνα πλεον ο δικος μου μεσος ορος ειναι απο 1 εως 2 μηνες (ολα που πηρα ηταν χωρις tracking number και δεν περασαν τελωνειο-φτηνοπραγματα)

Με ακριβοτερα αντικειμενα και tracking number μπορει να πηγαινει παραπανω ο μεσος ορος

Δημοσ.

Ειναι θεμα δικο μας (Ελλαδας)

Παλια ολα ερχονταν σε ενα μηνα πλεον ο δικος μου μεσος ορος ειναι απο 1 εως 2 μηνες (ολα που πηρα ηταν χωρις tracking number και δεν περασαν τελωνειο-φτηνοπραγματα)

Με ακριβοτερα αντικειμενα και tracking number μπορει να πηγαινει παραπανω ο μεσος ορος

Ευχαριστώ για την απάντηση. Παρόλο που τα περισσότερα αντικείμενα που περιμένω έχουν tracking είναι μικρής αξίας ( <20 Ευρώ) από εκεί και πέρα ρωτάω γιατί φαινομενικά απο το tracking δεν φαίνεται να έχουν φτάσει καν στο τελωνείο εδώ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Παρόλο που τα περισσότερα αντικείμενα που περιμένω έχουν tracking είναι μικρής αξίας ( <20 Ευρώ) από εκεί και πέρα ρωτάω γιατί φαινομενικά απο το tracking δεν φαίνεται να έχουν φτάσει καν στο τελωνείο εδώ.

Αυτό γίνεται γιατί όταν φτάνει δεν το σκαναρουν τα αφήνουν στην τύχη τους και όταν γίνει ο έλεγχος ενημερώνεται το tracking number.

Έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από το αεροδρόμιο που τα έχουν χύμα με μουσαμάδες από πάνω.

Δημοσ.

Αυτό γίνεται γιατί όταν φτάνει δεν το σκαναρουν τα αφήνουν στην τύχη τους και όταν γίνει ο έλεγχος ενημερώνεται το tracking number.

Έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από το αεροδρόμιο που τα έχουν χύμα με μουσαμάδες από πάνω.

Κάτι είδα γιαυτό.... η απωρία μου είναι άλλη γιατί περνάνε και τα μικρά με tracking από το τελωνείο εφόσον δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο όγκο των δεμάτων ?

Δημοσ.

Εγώ περμενω πολλά πολλά δέματα πλεον

έχουν μαζευτεί συνολικά πάνω από 35 παραγγελίες μου και ακόμα στην αναμονή.

Από αρχές Σεπτέμβρη και ακόμα τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ περμενω πολλά πολλά δέματα πλεον

έχουν μαζευτεί συνολικά πάνω από 35 παραγγελίες μου και ακόμα στην αναμονή.

Από αρχές Σεπτέμβρη και ακόμα τίποτα.

Τα ιδια και εγω απο Σεπτεμβρη εχω παραγγειλει καπου στα 10-12 πακετακια και ακομα ουτε ενα δεν εχω στα χερια μμ

Δημοσ.

Τα ιδια και εγω απο Σεπτεμβρη εχω παραγγειλει καπου στα 10-12 πακετακια και ακομα ουτε ενα δεν εχω στα χερια μμ

Δεν μαζευόμαστε. Λέω εγώ σιγα σιγα και από βδομάδα να δώσουμε μια συνάντηση να πάμε ελ.βενιζελος για φασαρίες;

Άντε γιατί πολύ λασκα τους έχουμε αφήσει.

Θέλω τα δέματα μου ρε παιδι μου πιααααα.

Δημοσ.

Δεν μαζευόμαστε. Λέω εγώ σιγα σιγα και από βδομάδα να δώσουμε μια συνάντηση να πάμε ελ.βενιζελος για φασαρίες;

Άντε γιατί πολύ λασκα τους έχουμε αφήσει.

Θέλω τα δέματα μου ρε παιδι μου πιααααα.

Χαχα παμε η πλακα ειναι η φωτο που εχουν βγει στο ιντερνετ ειναι βουνα απο σακους και κοντεινερ οχι μονο αυτα.Το μονο που με ανχονει ειναι ενας παρελαβε κινητο και εδιεχνε σε φωτο το κουτι που ειχε γινει κ@λημπυθρ@ξυλο

Δημοσ.

Χαχα παμε η πλακα ειναι η φωτο που εχουν βγει στο ιντερνετ ειναι βουνα απο σακους και κοντεινερ οχι μονο αυτα.Το μονο που με ανχονει ειναι ενας παρελαβε κινητο και εδιεχνε σε φωτο το κουτι που ειχε γινει κ@λημπυθρ@ξυλο

Πως να μην γίνει Εφόσον ειναι 2 μήνες έξω στην βροχή και υγρασία;

Πρέπει να μπει ένα τέλος πια με κάποιον τρόπο σε αυτά τα αίσχη.

Δημοσ.

Εγώ δηλώνω τυχερός έχοντας λάβει κάποιες παραγγελίες με αυτά που ακούω γενικά άλλα τα πράγματα που χρειάζομαι καθυστερούν.

Δημοσ.

Και εγω στα ιδια με αρκετες παραγγελιες απο σεπτεμβρη.
Βεβαια ετυχε και μια που ειχα κανει τελος οκτωβρη και στην ωρα της μεσα στην εβδομαδα που μας περασε.
Ολα τα αλλα τιποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...