jackaros52 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα εδώ και καιρό περιμένω δέματα τα οποία έπρεπε να έχουν φτάσει εδώ και ένα μήνα. Έχω διαβάσει γενικά από εδώ το τι παίζει με τα τελώνεία αλλά το θέμα είναι οτί τα δέματα δεν πρέπει να έχουν φτάσει Ελλάδα κρίνοντας από τα tracking τους. Όλα έχουν κολλήσει στο ίδιο "Airlines shipped" ακόμα οι παραγγελίες που έγιναν πρόσφατα 25/11 μέχρι τις πιό παλίες που έγιναν 30/9. Το πιό πρόσφατο tracking και το πιό παλιό είναι από κάτω. RG671613952CN RG617257727CN Είναι θέμα τελωνίου Ελλάδας είτε κάτι παρόμοιο με αυτό ? https://www.reddit.com/r/Aliexpress/comments/48uaz4/why_does_shipped_by_air_take_over_a_month/
afterhours Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ειναι θεμα δικο μας (Ελλαδας) Παλια ολα ερχονταν σε ενα μηνα πλεον ο δικος μου μεσος ορος ειναι απο 1 εως 2 μηνες (ολα που πηρα ηταν χωρις tracking number και δεν περασαν τελωνειο-φτηνοπραγματα) Με ακριβοτερα αντικειμενα και tracking number μπορει να πηγαινει παραπανω ο μεσος ορος
jackaros52 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ειναι θεμα δικο μας (Ελλαδας) Παλια ολα ερχονταν σε ενα μηνα πλεον ο δικος μου μεσος ορος ειναι απο 1 εως 2 μηνες (ολα που πηρα ηταν χωρις tracking number και δεν περασαν τελωνειο-φτηνοπραγματα) Με ακριβοτερα αντικειμενα και tracking number μπορει να πηγαινει παραπανω ο μεσος ορος Ευχαριστώ για την απάντηση. Παρόλο που τα περισσότερα αντικείμενα που περιμένω έχουν tracking είναι μικρής αξίας ( <20 Ευρώ) από εκεί και πέρα ρωτάω γιατί φαινομενικά απο το tracking δεν φαίνεται να έχουν φτάσει καν στο τελωνείο εδώ.
afterhours Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μαλλον δεν θα εχουν ανοιχτοι οι σακοι γι αυτο
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Παρόλο που τα περισσότερα αντικείμενα που περιμένω έχουν tracking είναι μικρής αξίας ( <20 Ευρώ) από εκεί και πέρα ρωτάω γιατί φαινομενικά απο το tracking δεν φαίνεται να έχουν φτάσει καν στο τελωνείο εδώ. Αυτό γίνεται γιατί όταν φτάνει δεν το σκαναρουν τα αφήνουν στην τύχη τους και όταν γίνει ο έλεγχος ενημερώνεται το tracking number. Έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από το αεροδρόμιο που τα έχουν χύμα με μουσαμάδες από πάνω.
jackaros52 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Αυτό γίνεται γιατί όταν φτάνει δεν το σκαναρουν τα αφήνουν στην τύχη τους και όταν γίνει ο έλεγχος ενημερώνεται το tracking number. Έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από το αεροδρόμιο που τα έχουν χύμα με μουσαμάδες από πάνω. Κάτι είδα γιαυτό.... η απωρία μου είναι άλλη γιατί περνάνε και τα μικρά με tracking από το τελωνείο εφόσον δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο όγκο των δεμάτων ?
soteras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Λογικα σε καποιο σακο ειναι και το δικο σου οπως πολλα ακομα 1
jackaros52 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Λογικα σε καποιο σακο ειναι και το δικο σου οπως πολλα ακομα Απλά λυπάμαι....
stelios18120 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Εγώ περμενω πολλά πολλά δέματα πλεον έχουν μαζευτεί συνολικά πάνω από 35 παραγγελίες μου και ακόμα στην αναμονή. Από αρχές Σεπτέμβρη και ακόμα τίποτα. 1
soteras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Εγώ περμενω πολλά πολλά δέματα πλεον έχουν μαζευτεί συνολικά πάνω από 35 παραγγελίες μου και ακόμα στην αναμονή. Από αρχές Σεπτέμβρη και ακόμα τίποτα. Τα ιδια και εγω απο Σεπτεμβρη εχω παραγγειλει καπου στα 10-12 πακετακια και ακομα ουτε ενα δεν εχω στα χερια μμ
stelios18120 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Τα ιδια και εγω απο Σεπτεμβρη εχω παραγγειλει καπου στα 10-12 πακετακια και ακομα ουτε ενα δεν εχω στα χερια μμΔεν μαζευόμαστε. Λέω εγώ σιγα σιγα και από βδομάδα να δώσουμε μια συνάντηση να πάμε ελ.βενιζελος για φασαρίες; Άντε γιατί πολύ λασκα τους έχουμε αφήσει. Θέλω τα δέματα μου ρε παιδι μου πιααααα.
soteras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δεν μαζευόμαστε. Λέω εγώ σιγα σιγα και από βδομάδα να δώσουμε μια συνάντηση να πάμε ελ.βενιζελος για φασαρίες; Άντε γιατί πολύ λασκα τους έχουμε αφήσει. Θέλω τα δέματα μου ρε παιδι μου πιααααα. Χαχα παμε η πλακα ειναι η φωτο που εχουν βγει στο ιντερνετ ειναι βουνα απο σακους και κοντεινερ οχι μονο αυτα.Το μονο που με ανχονει ειναι ενας παρελαβε κινητο και εδιεχνε σε φωτο το κουτι που ειχε γινει κ@λημπυθρ@ξυλο
stelios18120 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Χαχα παμε η πλακα ειναι η φωτο που εχουν βγει στο ιντερνετ ειναι βουνα απο σακους και κοντεινερ οχι μονο αυτα.Το μονο που με ανχονει ειναι ενας παρελαβε κινητο και εδιεχνε σε φωτο το κουτι που ειχε γινει κ@λημπυθρ@ξυλο Πως να μην γίνει Εφόσον ειναι 2 μήνες έξω στην βροχή και υγρασία; Πρέπει να μπει ένα τέλος πια με κάποιον τρόπο σε αυτά τα αίσχη.
jackaros52 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Εγώ δηλώνω τυχερός έχοντας λάβει κάποιες παραγγελίες με αυτά που ακούω γενικά άλλα τα πράγματα που χρειάζομαι καθυστερούν.
Expertr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Και εγω στα ιδια με αρκετες παραγγελιες απο σεπτεμβρη.Βεβαια ετυχε και μια που ειχα κανει τελος οκτωβρη και στην ωρα της μεσα στην εβδομαδα που μας περασε.Ολα τα αλλα τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα